Нарастващата популярност на взимането на пари в брой

от Кредисимо Админ | 08.09.2015
Вземи пари сега

Нарастващата популярност на взимането на пари в брой

Според резултати от скорошни проучвания популярността на даваните бързи заеми нараства значително.  Причините за това се коренят в крактите срокове и улеснената процедура за набавяне на спешни финансови ресурси в момент на нужда. Все по-често се случва човек да се обърне към съответните финансови институции, за да се сдобие с бързи пари.

Кога хората прибягват до бързи кредити?

Основната функция на микрокредитирането е да покрие внезапен недостиг на пари в брой. Един бърз заем може да се ползва по различни направления като:

  • плащане на текущи сметки за вода, ток, парно;
  • сметки по кредитни карти;
  • значими събития - сватба, кръщене, абитуриентски бал, годишнина, юбилей и др.;
  • екскурзия в чужбина, почивка;
  • медецински разходи за лекари и лекарства;

Какво ви е необходимо?

  • Да сте пълнолетен
  • Да имате валидна лична карта
  • Да имате собствени доходи

Индивидуален подход към всеки един клиент

Имате възможност да кандидатствате за суми от 100 до 1 500 лева, като трябва да имате предвид, че ако сте клиент за първи път, има вероятност да не бъдете одобрен за максимумът от 1 500 лв. Изплащането и погасителния план се определя индивидуално, според вашите предпочитания и възможности за размер на вноските, период на разсрочване, постъпление на доходи и други фактори. Лихвата, която плащате за вашият бърз заем също се изчислява индивидуално.

Опростена процедура за кандидатстване

Поради факта, че хората, които кандидатстват наистина имат нужда от парите почти веднага, нашите услуги имат много съкратена процедура - времето от заявяване до получаване на парите е не повече от 20 минути след попълване на съответната форма за кандидатстване. Кандидатстването също отнема много малко време, защото формата за заявление е кратка и без излишни и неясни подробности.

Услугите на Кредисимо са удобен и адекватен начин да се справите със ситуация на нужда от пари навреме в брой.

Вземи сега онлайн кредит от Кредисимо!Прочети още

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...
Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.