Без стресово пазаруване преди Коледа и Нова година – вижте как!

от Кредисимо Админ | 22.12.2015
Вземи пари сега

Без стресово пазаруване преди Коледа и Нова година – вижте как!

Коледа. Нова Година. Семейство. Веселба. Пийване, хапване… Картинка на пълно блаженство. Докато стигнем до там, обаче, повечето от нас минават през ада. Адът на предпразничното тичане по магазините, бутане на препълнена количка в опит да избегнеш натоварения човешки трафик в препълнения магазин, липса на паркоместа в радиус от 1 км около местата за пазаруване, недостиг на идеи за подаръци, стрес от отделяне на огромни суми в последния момент…

В подобна неприятна ситуация попада почти всеки от нас и е хубаво да знаем, че не е краят на света. „Кредисимо мисли за нашето спокойствие и предлага помощ на тези от нас, които всеки път оставяме пазаруването за последния момент. Трябва да разполагаме само с три важни неща – постоянен доход, валиден документ за самоличност и пълнолетие. С тях и само след няколко минути онлайн – защото всичко, от кандидатстването до одобрението на кредит, се случва в Интернет – се сдобиваме с нужната сума на заем. Бързо, лесно, ефективно и без никакви нерви.

Ако все пак тази година решите да се опитате да избегнете стреса от избирането и пазаруването на подаръци в най-натоварения период, ето какъв план за действие може да приложите:

  • Подготовката е всичко! Предварително започнете да съставяте списък с близките, които искате да зарадвате по празниците и – поне ориентировъчни – идеи за подаръци. И не се заблуждавайте, че преминавайки покрай витрината на някой магазин и виждайки точното нещо за тъщата, няма да сте забравили какво беше точно след един ден… Затова – пишете. И се съветвайте с другите членове на семейството, няколко глави винаги мислят по-креативно, отколкото само една.
  • Следете за промоции. Големите вериги, както и МОЛ-овете и някои специализирани магазини, имат постоянни кампании за намаление на конкретни продукти и е въпрос на време и търпение да намалят и „вашите подаръци“. Добра идея е регулярно да се снабдявате с каталози, брошури и други материали, в които са събрани всички промоционални продукти за даден период.
  • В момента, в който харесате нещо, и ако имате финансова възможност, купете го!
  • Винаги имайте едно наум – каквото и да се провали в предварителната организация на празниците и свързаните с тях подаръци… има кой да ви подаде ръка и да ви отпусне бърз кредит онлайн!

А сега запретвайте ръкави, записвайте, следете, планирайте и най-вече – не забравяйте, че подготовката за един празник е половината от удоволствието от празнуването!Прочети още

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...
Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.