Без стресово пазаруване преди Коледа и Нова година! Вижте как

от Credissimo BG | 22.12.2015
Вземи пари сега

Коледа. Нова Година. Семейство. Веселба. Пийване, хапване… Картинка на пълно блаженство. Докато стигнем до там обаче, повечето от нас минават през всички кръгове на ада - адът на предпразничните приготовления. Тичане по магазините, бутане на препълнена количка, в опит да избегнеш натоварения човешки трафик в препълнения магазин, липса на паркоместа в радиус от 1 км около местата за пазаруване, недостиг на идеи за подаръци, стрес от харченето на огромни суми пари в последния момент…

Предпразнична подготовка без нерви

В подобна неприятна ситуация попада почти всеки от нас и е хубаво да знаем, че не е краят на света. Credissimo мисли за нашето спокойствие и предлага помощ на тези от нас, които всеки път оставяме пазаруването за последния момент. Трябва да разполагаме само с три важни неща – постоянен доход, валиден документ за самоличност и пълнолетие. С тях и само след няколко минути онлайн се сдобиваме с нужната сума на заем. защото всичко, от кандидатстването до одобрението на кредит, се случва в интернет. Бързо, лесно, ефективно. И най-важното: без никакви нерви.

Ако все пак тази година решите да се опитате да избегнете стреса от избирането и пазаруването на подаръци в най-натоварения период, ето какъв план за действие може да приложите:

Подготовката е всичко!

Предварително започнете да съставяте списък с близките, които искате да зарадвате по празниците, и – поне ориентировъчни – идеи за подаръци. Не се заблуждавайте, че като сте видели точното нещо за тъщата, минавайки покрай витрината на някой магазин, точно на следващия ден, няма да сте забравили какво беше... Затова – пишете. Посъветвайте с и другите членове на семейството. Няколко глави винаги мислят по-креативно, отколкото само една.

Следете за промоции

Големите вериги, търговските центрове и някои специализирани магазини имат постоянни кампании за намаление на конкретни продукти, особено около празниците. Въпрос на време и търпение е да намалят и „вашите подаръци“. Добра идея е регулярно да се снабдявате с каталози, брошури и други материали, в които са събрани всички промоционални продукти за даден период.

А когато харесате нещо, ако имате финансова възможност в момента, купете го. Така ще си спестите възможността да няма останали бройки, когато отидете втори път. А също и да забравите в кой точно магазин беше...

Винаги имате резервен вариант

Не забравяйте, че ако нещо се обърка в предварителната организация на празниците и свързаните с тях подаръци, има кой да ви подаде ръка и да ви отпусне бърз кредит онлайн!

А сега запретвайте ръкави, записвайте, следете, планирайте и най-вече, не забравяйте, че подготовката за един празник е половината от удоволствието от празнуването!Прочети още

Ако с идването на пролетта, си се "разболял" от пролетна умора, спокойно - има "лечение". Вместо да даваш пари за лекарства, инвестирай във време сред природата, спорт и правилно хранене.
Ставаш сутринта и установяваш, че бойлерът вече не си върши работата. Явно ще му трябва ремонт или подмяна. Но точно в момента нямаш пари!
Стремежът за опазване на природата и пестенето на ресурсите са заложени в стратегическото развитие на Credissimo.bg още от самото начало, с решението услугите да са единствено в интернет.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.