Credissimo започна кампания в подкрепа на борбата с пожарите

Credissimo започна кампания в подкрепа на борбата с пожарите

В последните дни страната ни е изправена пред безпрецедентна ситуация - огромни пожари обхващат различни райони, застрашавайки природата, имуществото и живота на хората. В този труден момент Credissimo стартира инициатива, за да подкрепи усилията за овладяване на кризата.

Кампанията ни “Време е за реакция" цели да събере средства за закупуване на ранцеви пожарогасители – важен инструмент в борбата с горските пожари. Започваме с дарение от 1000 лева и за всяко споделяне или харесване на публикацията ни във Facebook ще добавяме по 1 лев към общата сума. Така не само увеличаваме дарението, но и разпространяваме информацията за каузата, достигайки до повече хора.

Ранцевите пожарогасители са изключително ефективни при овладяването на горски пожари, особено в труднодостъпни райони. Те дават възможност на пожарникарите и доброволците да реагират бързо и ефикасно, ограничавайки разпространението на огъня. В настоящата ситуация тяхната роля е неоценима, защото могат да се окажат решаващ фактор за опазването на горите, домовете и живота на хората.

Вашата подкрепа е от съществено значение за успеха на тази инициатива. Като споделяте и харесвате публикацията ни във Facebook, разпространявате информацията за кампанията сред приятели и познати и предлагате идеи за допълнителна помощ, ставате активна част от решението. Всяко действие, дори и малко, допринася за общата кауза и показва силата на обединените усилия.

В Credissimo вярваме в мощта на общността и колективните действия. С тази кампания искаме да покажем, че бизнесът и обществото могат да работят заедно за преодоляване на кризисни ситуации. Убедени сме, че заедно можем да постигнем много повече. Нека обединим сили в този критичен момент. Всяко споделяне прави реална разлика в борбата с пожарите и помага на тези, които рискуват живота си, за да защитят горите и домовете ни. Време е за действие, съпричастност и промяна. Нека заедно покажем, че когато сме обединени, няма предизвикателство, което не можем да преодолеем.

Вижте публикацията във Facebook и я харесайте или споделите. Всяка ваша реакция е крачка напред в борбата с пожарите. Благодарим на всички Вас, които се отзоваха!



Обратно към всички

Прочети още