Кредити за хора с лоша кредитна история и досие

Кредити за хора с лоша кредитна история и досие

Как да заявите онлайн кредит от Credissimo дори да имате лоша кредитна история

Като ваш доверен партньор ви съветваме да направите всичко да не допускате да се стига до лошо ЦКР (Досие в Централен кредитен регистър)

Ако сте в затруднение, първо се свържете с институцията към която сте длъжник и се консултирайте за възможните стъкпки в тази ситуация.

 

Как да заявите онлайн кредит с лошо ЦКР от Credissimo?

Дори да сте с лошо ЦКР, никога не се подлъгвайте да взимате паричен заем от съмнителни лица или компании. Такова решение може да ви донесе сериозни финансови загуби и проблеми. Все повече хора се възползват от заеми при спешна необходимост от пари, с каквито в момента не разполагат. За съжаление понякога се стига до забавяне на вноските и натрупване на задължение към банкови и небанкови институции. Изключително важно е да знаете, че ако забавите вноските си с повече от 30 дни то има реална опасност това да бъде отразено в Централния кредитен регистър, което ще се отрази върху досието ви. Всяка банкова и небанкова финансова институция проверява кредитната история за клиента, преди да му отпусне желаната сума. Съветваме ви да направите всичко по силите си и да не допускате да се стига до лошо кредитно досие!

 

Кредит до заплата с лошо ЦКР е възможен

Подай заявка за ""Credissimo до заплата"" и до няколко минути ще получиш отговор дали си одобрен!
Кредиит с лошо ЦКР - до 600лв със срок на погасяване 30 дни - ""Credisssimo до заплата""
 

"Credissimo до заплата" 

Какво да направите ако сте затруднени в погасяване на задълженията си?

Ако има вероятност да се забавите с вноските и да влезете в ЦКР първо незабавно уведомете институцията или компанията, към която е задължението. Лошо ЦКР означава, че информацията за обслужването по кредитите не е добра. Това означава, че по кредитите на конкретен кредитополучател има чести просрочени вноски и неплатени суми. Опитайте да предоговорите условията си – да удължите срока и да намалите месечната си вноска. Другата възможност е да кандидатствате за рефинансиране. Най-често е нужно да сте били изрядни в плащанията си и да сте изплатили поне 60% от кредита си, за да ви одобрят.
За нашите редовни клиенти предлагаме удобна възможност за рефинансиране. Те имат възможност да заявят нов заем преди да са изплатили стария. Единственото условие е да са плащали редовно и в срок вноските си.

Имам лошо ЦКР - Мога ли та изтегля заем?

Ако все още не сте наш клиент, но се нуждаете спешно от пари може да заявите потребителски кредит до 2 500 лв Credissimo плюс с няколко бързи и лесни стъпки, използвайки онлайн заявката ни.
Кандидатстването за кредит с лошо ЦКР е бързо и лесно:

  1. Посочвате сумата, от която имате нужда;
  2. Избирате срок, в който желаете да я изплатите;
  3. Посочвате най-удобен за вас начин за получаване на сумата - директно по вашата банкова сметка, по номера на вашата дебитна или кредитна карта или на каса на EasyPay;

Одобрението е до минути! 
Изпращането на заявление е напълно безплатно и не ви обвързва по никакъв начин. "

 

Как да избегнете евентуални неприятни ситуации?

Моля, попълвайте вярно и коректно информацията, необходима за кандидатстване, тъй като тя има решаващо значение за одобрението на заявлението ви.

Старайте се да погасявате в срок задълженията си. Ако сте възпрепятствани да покривате месечните си вноски, моля, свържете се с нас и ни уведомете.

В моментите на спешна нужда от пари, винаги можете да разчитате на пари навреме от Credissimo, защото ние сме Номер 1 в онлайн кредитите!

Важно!!!  Дори и да си с лошо кредитно минало, но получаваш ежемесечно доходи, имаш шанс да ти бъде отпуснат кредит!



Обратно към всички

Прочети още