Кредити за хора с лоша кредитна история и досие

Кредити за хора с лоша кредитна история и досие

Как да заявите онлайн кредит от Credissimo дори да имате лоша кредитна история

Все повече хора се възползват от заеми при спешна необходимост от пари, с каквито в момента не разполагат. За съжаление понякога се стига до забавяне на вноските и натрупване на задължение към банкови и небанкови институции. Изключително важно е да знаете, че ако забавите вноските си с повече от 30 дни то има реална опасност това да бъде отразено в Централния кредитен регистър, което ще се отрази върху досието ви. Всяка банкова и небанкова финансова институция проверява кредитната история за клиента, преди да му отпусне желаната сума. Дори да сте с лоша кредитна история, никога не се подлъгвайте да взимате паричен заем от съмнителни лица или компании. Такова решение може да ви донесе сериозни финансови загуби и проблеми.

Съветваме ви да направите всичко по силите си и да не допускате да се стига до лошо кредитно досие!

Безлихвен кредит до 600лв със срок на погасяване 30 дни - "Credisssimo до заплата"

Подай заявка за "Credissimo до заплата" и до няколко минути ще получиш отговор дали си одобрен!

Какво да направите ако сте затруднени в погасяване на задълженията си?

Ако има вероятност да се забавите с вноските, първо незабавно уведомете институцията или компанията, към която е задължението. Опитайте да предоговорите условията си – да удължите срока и да намалите месечната си вноска. Другата възможност е да кандидатствате за рефинансиране. Най-често е нужно да сте били изрядни в плащанията си и да сте изплатили поне 60% от кредита си, за да ви одобрят.

За нашите редовни клиенти предлагаме удобна възможност за рефинансиране. Те имат възможност да заявят нов заем преди да са изплатили стария. Единственото условие е да са плащали редовно и в срок вноските си.

Как да станете клиент на Credissimo?

Ако все още не сте наш клиент, но се нуждаете спешно от пари може да заявите потребителски кредит до 2 500 лв Credissimo плюс с няколко бързи и лесни стъпки, използвайки онлайн заявката ни.

  • Посочвате сумата, от която имате нужда;
  • Избирате срок, в който желаете да я изплатите;
  • Посочвате най-удобен за вас начин за получаване на сумата - директно по вашата банкова сметка или на каса на EasyPay;
  • Изчаквате до 7 минути за одобрение.

Изпращането на заявление е напълно безплатно и не ви обвързва по никакъв начин.

Как да избегнете евентуални неприятни ситуации?

Моля, попълвайте вярно и коректно информацията, необходима за кандидатстване, тъй като тя има решаващо значение за одобрението на заявлението ви.

Старайте се да погасявате в срок задълженията си. Ако сте възпрепятствани да покривате месечните си вноски, моля, свържете се с нас и ни уведомете.

В моментите на спешна нужда от пари, винаги можете да разчитате на пари навреме от Credissimo, защото ние сме Номер 1 в онлайн кредитите!

Важно!!!  Дори и да си с лошо кредитно минало, но получаваш ежемесечно доходи, имаш шанс да ти бъде отпуснат кредит!Обратно към всички

Прочети още