Магия за пари - как да привлечем пари в живота си - част 1

Магия за пари - как да привлечем пари в живота си - част 1

Няколко малко познати техники как да направим пари чрез интересни ритуали и магии.

Всеки може би си е задавал въпросът: „Как да изкарам бързо пари?“

Ето 9-те най-популярни ритуала и магии за получаване на пари в България

Не раздаваме вълшебни пръчици и няма да ви пращаме на лов за прилепи. Но ще ви трябват малко индийско орехче, дафинов лист, зарядно за телефон, добро настроение… Със сигурност сте попадали на някой от ритуалите за пари в интернет. Може би сте пробвали един или повече, а може би ги подминавате със силен скептицизъм. Но не спирайте да четете, моля ви: за всички тях има просто научно обяснение. То се крие във вашето подсъзнание.

Когато извършвате действие, наричано по-долу „ритуал“, мозъкът ви се освобождава от проблема и го оставя за решение на подсъзнанието. Нарича се „намаляване на важността“ и е често споменавана практика в популярната психология. Начинът, по който действа е прост: Когато не сте фокусирани върху проблема съзнателно, а очаквате някаква „магия“ да го реши, мозъкът е свободен да използва всички налични ресурси, за да се справи с него. Вие не го осъзнавате, защото съвсем малък процент от възприетата във всяка секунда информация остава на повърхностно ниво, всичко останало „потъва“ към несъзнаваните ви знания.

Логично, това разширява неимоверно обхвата на възможните решения. И когато се получи, на пръв поглед наистина прилича на магия или чудо, защото е необичайно. Но стига толкова наука. Съществуват по-скучни и по-забавни магии за пари, но се смята, че колкото по-абсурден и весел е ритуалът, толкова по-лесно се случва т.нар. намаляване на важността. По същество:

 

Зареди портфейла си

Точно така – по същия начин, по който включвате телефона или лаптопа за зареждане, само че вместо това, пъхвате свободния край в портфейла. И оставяте за през нощта. Това е един от най-разпространяваните ритуали и пробвалите го твърдят, че действа за малки суми. Не забравяйте да се забавлявате и да подходите като на игра.

 

Малко подправки: Дафинов лист

Тук версиите доста варират, но най-разпространените са с дафинов лист, индийско орехче или канела. Може и трите, защо не. На първо място – поставете дафинов лист в портфейла си и го дръжте там. Ако проработи, не забравяйте от време на време да го сменяте.

 

Малко подправки: Индийско орехче

Ще ви трябва на прах или съответно си го настържете. Потапяте пръстите си и после пипвате всяка от наличните ви банкноти.

 

Малко подправки: Канела

Вече се сещате: Поръсвате парите си с малко от подправката. Най-малкото портмонето ви ще мирише приятно и екзотично. И докато още сме на тема портфейли – според фън шуй е желателно да е червен.

 

Да се къпеш в пари

В случая по-скоро се замеряш, така че внимавайте. Съберете шепа дребни монети и ги хвърлете нагоре, така че да паднат върху вас като водата от душа. Препоръчва се да се прави по пълнолуние. По-малко шантав вариант е да си го представите: Настанявате се удобно, затваряте очи и започвате с наслаждение да визуализирате падащи плавно едри банкноти, които полепват по вас.

Парите говорят. Идеята на тази техника е, че за да получиш, трябва да дадеш. Затова е препоръчително всеки път, когато плащате в магазина или някоя досадна сметка, да благодарите на парите, които давате. Според едната теория те ще разкажат на останалите пари, колко е уютно при вас. Според другата – ще промените отношението си към финансовите средства – те все пак са именно средства за обмяна, а не да си ги стискате. Така че ги давайте с благодарност.

 

Да разхвърляш пари

Тук изхождаме от същата презумпция за даването с благодарност, а самата техника е следната. Следващият път като излезете навън, хвърлете монета на улицата. Просто я пуснете. Благодарете й и си представете, как някой човек ще я намери и това ще усмихне деня му. Като си го представите, ще се усмихнете и вие, ще видите.

 

Каквото посееш, това ще пожънеш - 1

Оригиналът на този ритуал е обвързан с новолунието (и последващата нарастваща луна). Има два варианта: Първият е почти буквален. В нощта на новолунието поставяте монета в съд с вода и го оставяте на лунна светлина. Може да го посъзерцавате малко или да му поговорите. На другата сутрин полейте с водата цветята.

 

Каквото посееш, това ще пожънеш - 2

Втори вариант: Пак по новолуние посявате пари на необичайни места, като под килима, скрити на необичайни места по шкафовете или навън. Е, места, на които няма някой да ги намери и да си ги прибере. На сутринта си ги събирате. Уговорката тук е, че после задължително трябва да ги похарчите. Няма значение за какво, но отново трябва да ги „давате“ с желание и благодарност.

И така, успех, ако решите да пробвате някое от тези вълшебства. Не забравяйте, че най-важното е да се забавлявате с тях (иначе няма да проработят). Когато се окажете в ситуация, в която нямате настроение за магии, нито време да чакате – най-бързият и лесен начин да се сдобиете с пари, е със бърз кредит онлайн от Credissimo. Отнема едва няколко минути, а условията на 'Credissimo до заплата' и 'Credissimo плюс' са съобразени изцяло с възможностите ви.Обратно към всички

Прочети още