Кога възниква нуждата от бързи кредити?

от Кредисимо Админ | 07.09.2015
Вземи пари сега

Понижената платежоспособност

В България през последните няколко години са особено популярни бързите заеми, като основна роля за това е понижената платежоспособност на огромна част от населението, както у нас, така и по цял свят.

До скоро банките избягваха отпускането на кредити на своите клиенти или поне подобна привилегия получаваха само малка част от тях. Така се отвори ниша, в която нахлуха доста небанкови финансови институции, които предложиха доста по-либерални изисквания при отпускане на бързи пари.

По-бърза, изцяло онлайн базирана услуга

Един от най-сериозните плюсове на услугата, важащ с пълна сила и при подаването на заявление онлайн си остава значително ускорената процедура, която клиентите обожават за разлика от времеемката и бюрократична такава, когато става въпрос за отпускане на заем от банкови институции.

Отговорът на банките

В крайна сметка много банки усетиха полъха на вятъра и създадоха дъщерни фирми, които да предлагат този тип услуга, за да осигурят повишена доходност на финансовите активи, с които те разполагат.

На практика се оказва, че самите бързи кредити не са нищо повече от обикновени потребителски такива, чието предназначение в крайна сметка е да помогне на потребителите да посрещнат своите битови нужди.

Най-често нашите клиенти се възползват от пари навреме за:

  • Ремонтни дейности в дома ни;
  • Изплащане на сметки, задължения и други натрупани разходи;
  • Лечение при внезапно заболяване;
  • Погасяване на други задължения;
  • Покупка на битови електроуреди, мебели и т.н.;
  • Посрещане на основни нужди.

Улеснена процедура – заявление само с лична карта

Сериозно предимство при бързите заеми онлайн или такива на място в офисите на компаниите, които ги отпускат, е липсата на изискване за поръчител и обезпечение на кредита. Така не ви се налага да приготвяте една камара документи, които иначе биха били задължителни. Бързите кредити са известни с улеснената процедура за заявяванетрябва ви само лична карта, защото единствената информация, която ще ви се наложи да предоставите е именно тази от личната си карта, като тя е напълно достатъчна за справка във вашето кредитно досие.Прочети още

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...
Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.