Предимствата на онлайн кредитирането

Вземи пари сега

Предимствата на онлайн кредитирането

Поради задълбочаващата се финансова криза по света, все повече хора се нуждаят от ефективен начин за посрещането на текущите си разходи, като именно такъв се явява отпускането на онлайн заем.

Но какви са всъщност предимствата при кандидатстване за онлайн заем спрямо банковите кредити, а спрямо физическото кандидатстване за кредит в офис на кредитна институция?

Има няколко пункта, които определят високото мнение на потребителите за услугата онлайн заем, като ще направим кратък списък, който да обобщи основните от тях:

  • При онлайн заем не ви се налага да ходите физически до офисите на банката или кредитната институция, като всички процеси по вашата кандидатура за пари на заем могат да бъдат завършени пред домашния ви компютър. В това число и предоставянето на банкова сметка, в която да бъдат преведени средствата по самия заем.
  • Скоростната обработка на вашите документи за одобрение за онлайн заем е също сериозно предимство, което въпреки по-високите лихви при кредити от небанкови институции се оказва напълно достатъчно за хората да предпочетат именно този метод на финансиране.
  • Единствения ви необходим документ при кандидатстване за онлайн заем е вашата лична карта на пълнолетен български гражданин. Това спестява всички онези документи, които банките изискват, за да ви отпуснат дори най-малката сума, като ви дава повече време да се занимавате със своите дейности и да изработите парите, с които се очаква да погасите своя заем.
  • Онлайн заем се отпуска и без доказване на доходи, нещо, което едва ли ще срещнете при кандидатстването за потребителски кредит в една банка. Това спасява множество хора останали за кратко без работа и търсещи начин да се справят с това предизвикателство във възможно най-кратки срокове.
  • Политиката на кредитните институции предоставящи услугата онлайн заем на своите клиенти е да отпускат относително малки суми и то за кратки срокове, което би избегнало конфузната ситуация, в случай че не успеете да погасите своя кредит.


Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.