Подаване на онлайн заявление за кредит

от Credissimo BG | 08.09.2015
Вземи пари сега

Кандидатстване за онлайн кредит

Избирайки Credissimo заявяваш кредита си по-бързо, по-лесно и изцяло онлайн.

В момент на спешна нужда от пари всеки от нас търси и проучва възможностите как най- бързо и лесно може да набави необходимата му сума.

Първата стъпка за кандидатстване за заем е попълването на заявление към избраната компания за отпускане на желаната сума. До преди няколко години това можеше да стане само на място пред служител в офис на избраната компания. Клиентите бяха принудени да чакат на опашки, да попълват безкрайни бланки и формуляри и дори да бъдат разпитвани пред другите клиенти, чакащи на опашката. Самата процедура отнемаше дни. За всеки един от нас това би било неприятно и напрягащо преживяне.

Всеки продукт на Credissimo е разработен в отговор на специфичните нужди и изисквания на клиентите ни. Именно затова и Credissimo беше компанията, която първа разработи и предложи на клиентите в България възможността за подаване на изцяло онлайн заявка.Бързи кредити online

Целта е всеки потребител да има възможност да попълни и изпрати заявлението си необезпокояван и с лекота през компютъра си в рамките на минути.

Как протича процеса по подаване на заявление за онлайн заем

  1. Избираш най-подходящия за нуждите ти продукт ( Credissimo плюс или Credissimo до заплата );
  2. Попълваш валиден email адрес, който ще използваме за кореспонденция;
  3. Въвеждаш телефон, на който можем да се свържем с теб;
  4. Попълваш личните си данни, за да можеш да финализираш заявлението ( Име, адрес, ЕГН, тип заетост и месторабота, потвърждаваш, че си получил СЕФ и се съгласяваш с общите условия на фирмата )
  5. Избираш как би искал да получиш желаната сума – по банков път или в брой;
  6. Изпращаш заявлението си;
  7. До 7 минути ще получиш отговор дали си одобрен;
  8. Получаваш сумата в офис на Изипей или Фастпей

Важно е да знаеш, че изпращането на заявление не те обвързва с кредит!

Защо да се доверите на нас

Ние бяхме първата компания, която предложи изцяло онлайн кандидатстване и именно за това сме и обявени за компания Номер 1 за онлайн кредити в България.

Над 97% от нашите клиенти споделят, че заемите на credissimo са по-добри от на други компании.

Ново удобство за клиентите ни

В отговор на все по-нарастващото потребление на мобилни устройства в България разработихме и безплатно мобилно приложение за клиентите ни. С негова помощ вече може да заявите онлайн по всяко време и от всяко място заем през мобилния си телефон или таблет и да избереш най-удобния за теб начин за получаване на парите.

Вземи онлайн заем сега!Прочети още

Ако с идването на пролетта, си се "разболял" от пролетна умора, спокойно - има "лечение". Вместо да даваш пари за лекарства, инвестирай във време сред природата, спорт и правилно хранене.
Ставаш сутринта и установяваш, че бойлерът вече не си върши работата. Явно ще му трябва ремонт или подмяна. Но точно в момента нямаш пари!
Стремежът за опазване на природата и пестенето на ресурсите са заложени в стратегическото развитие на Credissimo.bg още от самото начало, с решението услугите да са единствено в интернет.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.