Онлайн кандидатстване за кредит на супер изгодни условия

Онлайн кандидатстване за кредит на супер изгодни условия

Кандидатстване за онлайн кредит

Избирайки Credissimo, заявяваш кредита си по-бързо, по-лесно и изцяло онлайн.

В момент на спешна нужда от пари всеки от нас търси и проучва възможностите как най- бързо и лесно може да набави необходимата му сума.

Първата стъпка за кандидатстване за заем е попълването на заявление към избраната компания за отпускане на желаната сума. До преди няколко години това можеше да стане само на място пред служител в офис на избраната компания. Клиентите бяха принудени да чакат на опашки, да попълват безкрайни бланки и формуляри и дори да бъдат разпитвани пред другите клиенти, чакащи на опашката. Самата процедура отнемаше дни. За всеки един от нас това би било неприятно и напрягащо преживяне. 

Всеки продукт на Credissimo е разработен в отговор на специфичните нужди и изисквания на клиентите ни. Именно затова и Credissimo беше компанията, която първа разработи и предложи на клиентите в България възможността за подаване на изцяло онлайн заявка.Бързи кредити online

Целта е всеки потребител да има възможност да попълни и изпрати заявлението си необезпокояван и с лекота през компютъра си в рамките на минути.

Как протича процесът по подаване на заявление за онлайн заем

  1. Избираш най-подходящия за нуждите ти продукт ( Credissimo плюс или Credissimo до заплата );
  2. Попълваш валиден email адрес, който ще използваме за кореспонденция;
  3. Въвеждаш телефон, на който можем да се свържем с теб;
  4. Попълваш личните си данни, за да можеш да финализираш заявлението ( Име, адрес, ЕГН, тип заетост и месторабота, потвърждаваш, че си получил СЕФ и се съгласяваш с общите условия на фирмата )
  5. Избираш как би искал да получиш желаната сума – по банков път или в брой;
  6. Изпращаш заявлението си;
  7. Моментално ще получиш отговор дали си одобрен;
  8. Получаваш сумата на твоята банкова сметка или на каса на Изипей. 

Важно е да знаеш, че изпращането на заявление не те обвързва с кредит!

Защо да се доверите на нас

Ние бяхме първата компания, която предложи изцяло онлайн кандидатстване и именно за това сме и обявени за компания Номер 1 за онлайн кредити в България.

Над 97% от нашите клиенти споделят, че заемите на credissimo са по-добри от на други компании.

Ново удобство за клиентите ни

В отговор на все по-нарастващото потребление на мобилни устройства в България разработихме и безплатно мобилно приложение за клиентите ни. С негова помощ вече може да заявите онлайн по всяко време и от всяко място заем през мобилния си телефон или таблет и да избереш най-удобния за теб начин за получаване на парите.

Вече можеш да заявиш и през Facebook Messenger, това е новата ни автоматизирана чатбот услуга за заявяване на кредит.Обратно към всички

Прочети още