Online кандидатстване за кредит на супер изгодни условия

от Кредисимо Админ | 08.09.2015
Вземи пари сега

Кандидатстване за кредит

Избирайки Credissimo заявявате кредита си бързо, лесно и изцяло онлайн.

В момент на спешна нужда от пари всеки от нас търси и проучва възможностите как най- бързо и лесно може да набави необходимата му сума.

Първата стъпка за кандидатстване за заем е попълването на заявление към избраната компания за отпускане на желаната сума. До преди няколко години това можеше да стане само на място пред служител в офис на избраната компания. Клиентите бяха принудени да чакат на опашки, да попълват безкрайни бланки и формуляри и дори да бъдат разпитвани пред другите клиенти, чакащи на опашката. Самата процедура отнемаше дни. За всеки един от нас това би било неприятно и напрягащо преживяне.

Всеки продукт на Credissimo е разработен в отговор на специфичните нужди и изисквания на клиентите ни. Именно затова и Credissimo беше компанията, която първа разработи и предложи на клиентите в България възможността за подаване на изцяло онлайн заявка.Бързи кредити online

Целта е всеки потребител да има възможност да попълни и изпрати заявлението си необезпокояван и с лекота през компютъра си в рамките на минути.

Как протича процеса на заявяване онлайн

  • Избирате най-подходящия за нуждите ви наш продукт
  • Попълвате валиден email адрес, които ще използваме за кореспонденция
  • Въвеждате телефон, на който можем да се свържем с вас
  • Допълвате личните си данни, за да можете да финализирате заявлението
  • Избирате как предпочитате да получите желаната сума – по банков път или в брой
  • Изпращате заявката си

Важно е да знаете, че изпращането на самата заявка не ви обвързва с нищо!

Изключително важно е да попълните коректно онлайн формата, така процеса по одобрението ви ще отнеме не повече от 7 минути.

Защо да се доверите на нас

Ние бяхме първата компания, която предложи изцяло онлайн кандидатстване и именно за това сме и обявени за компания Номер 1 за онлайн кредити в България.

Над 97% от нашите клиенти споделят, че заемите на credissimo са по-добри от на други компании.

Ново удобство за клиентите ни

В отговор на все по-нарастващото потребление на мобилни устройства в България разработихме и безплатно мобилно приложение за клиентите ни. С негова помощ вече може да заявите онлайн по всяко време и от всяко място заем през мобилния си телефон или таблет и да избереш най-удобния за теб начин за получаване на парите.

Вземи онлайн заем сега!Прочети още

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...
Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.