Подаръкът с главно „П“

Подаръкът с главно „П“

Коледните празници са най-прекрасният период от годината. Не за друго, а защото всички обичат подаръци. Без значение дали още вярваш в Дядо Коледа, или си отдавна пораснал, нищо не може да се сравни с онова чувство между нетърпение и искрена радост, което изпитваш, когато отваряш подарък с твоето име на него.

И точно затова е толкова трудно да си от другата страна - тази, която трябва да избере подаръка с главно „П“ за любимите хора. Защото знаеш колко е разочароващо отново да получиш нещо скучно като чорапи или дезодорант (извинявай, бабо, но е така). В търсене на идеалния подарък обикаляш магазини и молове, чудиш се, избираш и все ти се струва, че нищо не е достатъчно добро за хората, които обичаш.

Тогава как избираш такъв подарък? Лошата новина е, че няма формула за това, но едно е сигурно - трябва ти въображение. Добрата новина е, че можем да ти помогнем с няколко насоки за наистина запомнящи се и оригинални подаръци, които могат да те вдъхновят.

Изненада в изненадата

Няма нищо по-приятно от изненада в изненадата. Например, да организираш коледно парти за съквартиранта си, а когато стане време за чистене, да му съобщиш, че вече си повикал фирма за това. И вместо да събирате бутилки и да търкате пода, да отидете да борите махмурлука в готин ресторант с гурме бургери. Не е нужно подаръкът да е голям, просто трябва да е напълно неочакван и в правилния момент.

Нещо лично

Разбира се, едни от най-готините подаръци са личните. Лесно е да ги измислиш, когато познаваш добре приятелите и близките си. Един заклет табиетлия няма как да не се трогне от бъчвичка с уиски с пирографираните му инициали на нея или от табакера, на която е гравирано името му. Ако подаръкът е за партньора ти пък е още по-лесно - шишенце с миди и пясък от плажа, на който  сте се целунали за пръв път или гривна с датата на първата ви среща. Големият риск е да не объркаш тези места и дати. Както и човека.

Преживяване

За такива подаръци също трябва да си наясно с това какво обича човекът, на когото ще ги подариш. Може да е преживяване само за него (скок с парашут, сезонен билет за предпочитан театър или за мачовете на любимия футболен тим) или нещо, което да преживеете заедно (курс по танци, ваучер за ескейп стая или пътуване в чужбина). Важното е да му остане страхотен спомен, за който да помни и да разказва дълго след Коледа.

Ефектът „уау“

Няма да си кривим душата, понякога най-хубавите подаръци са просто най-ефектните. Последен модел телефон, конзола за електронни игри, очила за виртуална реалност, луксозно издание на любимата книга или просто точно това, което получателят на твоя подарък винаги е искал, но нещо го е спирало да си купи сам.

Който и от нашите съвети да избереш, важното е да си спокоен, че можеш да си позволиш подаръка с главно „П“. Сега това не е проблем, защото Credissimo може да ти помогне във всеки един момент със сума до 4 000 лв., заявени през твоя клиентски профил изцяло онлайн. А този месец с Credissimo всеки ден е Коледа – вземи своя заем през декември и участвай в празничната ни томбола, в която всяка седмица раздаваме най-желания смартфон iPhone 11 Pro! 

Така че просто развихри въображението си и разчитай на него. За да не се налага да чакаш чудеса от Дядо Коледа.



Обратно към всички

Прочети още