close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Подаръкът с главно „П“

от Credissimo България | 20.12.2019

Подаръкът с главно „П“

Коледните празници са най-прекрасният период от годината. Не за друго, а защото всички обичат подаръци. Без значение дали още вярваш в Дядо Коледа, или си отдавна пораснал, нищо не може да се сравни с онова чувство между нетърпение и искрена радост, което изпитваш, когато отваряш подарък с твоето име на него.

И точно затова е толкова трудно да си от другата страна - тази, която трябва да избере подаръка с главно „П“ за любимите хора. Защото знаеш колко е разочароващо отново да получиш нещо скучно като чорапи или дезодорант (извинявай, бабо, но е така). В търсене на идеалния подарък обикаляш магазини и молове, чудиш се, избираш и все ти се струва, че нищо не е достатъчно добро за хората, които обичаш.

Тогава как избираш такъв подарък? Лошата новина е, че няма формула за това, но едно е сигурно - трябва ти въображение. Добрата новина е, че можем да ти помогнем с няколко насоки за наистина запомнящи се и оригинални подаръци, които могат да те вдъхновят.

Изненада в изненадата

Няма нищо по-приятно от изненада в изненадата. Например, да организираш коледно парти за съквартиранта си, а когато стане време за чистене, да му съобщиш, че вече си повикал фирма за това. И вместо да събирате бутилки и да търкате пода, да отидете да борите махмурлука в готин ресторант с гурме бургери. Не е нужно подаръкът да е голям, просто трябва да е напълно неочакван и в правилния момент.

Нещо лично

Разбира се, едни от най-готините подаръци са личните. Лесно е да ги измислиш, когато познаваш добре приятелите и близките си. Един заклет табиетлия няма как да не се трогне от бъчвичка с уиски с пирографираните му инициали на нея или от табакера, на която е гравирано името му. Ако подаръкът е за партньора ти пък е още по-лесно - шишенце с миди и пясък от плажа, на който  сте се целунали за пръв път или гривна с датата на първата ви среща. Големият риск е да не объркаш тези места и дати. Както и човека.

Преживяване

За такива подаръци също трябва да си наясно с това какво обича човекът, на когото ще ги подариш. Може да е преживяване само за него (скок с парашут, сезонен билет за предпочитан театър или за мачовете на любимия футболен тим) или нещо, което да преживеете заедно (курс по танци, ваучер за ескейп стая или пътуване в чужбина). Важното е да му остане страхотен спомен, за който да помни и да разказва дълго след Коледа.

Ефектът „уау“

Няма да си кривим душата, понякога най-хубавите подаръци са просто най-ефектните. Последен модел телефон, конзола за електронни игри, очила за виртуална реалност, луксозно издание на любимата книга или просто точно това, което получателят на твоя подарък винаги е искал, но нещо го е спирало да си купи сам.

Който и от нашите съвети да избереш, важното е да си спокоен, че можеш да си позволиш подаръка с главно „П“. Сега това не е проблем, защото Credissimo може да ти помогне във всеки един момент със сума до 4 000 лв., заявени през твоя клиентски профил изцяло онлайн. А този месец с Credissimo всеки ден е Коледа – вземи своя заем през декември и участвай в празничната ни томбола, в която всяка седмица раздаваме най-желания смартфон iPhone 11 Pro! 

Така че просто развихри въображението си и разчитай на него. За да не се налага да чакаш чудеса от Дядо Коледа.

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.