Изисквания и необходими документи за отпускане на бърз заем

Изисквания и необходими документи за отпускане на бърз заем

Условия за отпускане на бърз кредит и необходими документи

Какви са най-често изискванията за отпускане за кредит в България

След като вече сте взели решение за кандидатстване за заем, е важно да прецените от каква институция да бъде той. Решението зависи от много фактори, например:

  • колко спешно ви трябват парите;
  • можете ли да си позволите да отсъствате от работа, за да кандидатствате на място;
  • можете ли да разчитате на поръчител;
  • можете ли да представите банкова гаранция и др.

Ако изберете банкова институция, кандидатстването може да отнеме от 1-2 дни до седмица и повече. Ако не разполагате с време и търсите бързо решение, най-добрият вариант е да се обърнете към небанкова институция за отпускането на т.нар. бърз кредит.

Ние, от Credissimo, винаги се стараем да улесним максимално клиентите ни. Именно затова първи пристъпихме към изцяло онлайн кредитирането в България и го развихме така, че да се превърнем в компания Номер 1 за онлайн кредити в България*.

От какви документи се нуждаете, за да заявите заем от Credissimo

За да кандидатствате при нас ви е необходима само лична карта и да сте пълнолетен.

Как се заявява бърз заем Credissimo

Първата стъпка е да изберете най-подходящия за вашите нужди Credissimo продукт.

Попълвате бързата ни онлайн форма и изпращате заявлението.

Важно е да знаете, че за да кандидатствате за заем в Credissimo не са необходими поръчители, допълнителни документи и гаранции. За изпращането и обработването на заявлението ви не дължите никакви такси - напълно безплатно е.

В процеса на кандидатстване ще бъдете запознати подробно с условията и сроковете за погасяване на задължението ви. Целият процес протича в рамките на не повече от 7 минути, след които вие получавате становище по молбата си.

За да сме в крак с последните тенденции и все по-нарастващото потребление на смартфони и таблети разработихме мобилни приложения за iOS и Android. С тяхна помощ можете напълно безплатно, по-всяко време и всяко място да заявите онлайн необходимата ви сума пари.

Ако спешно ви трябват пари, не се колебайте, а се обърнете към Credissimo! Гарантираме, че ще получите парите си навреме.

*Според специализирания сайт 24пари



Обратно към всички

Прочети още