Вземи бърз кредит без поръчител и само с лична карта

от Credissimo BG | 17.08.2016
Вземи пари сега

Ето как можете да получите кредит, без да имате поръчител, а само и единствено валидна лична карта

Намирането на поръчител при нужда от кредит може да бъде едно от най-досадните и трудоемки задължения. Обикновено кредитните институции и банките изискват гарант, за да отпуснат заемни средства. Това е човек, който става страна по договора и носи изцяло или частично отговорност, ако кредитополучателят не изпълнява задълженията си към кредитора (респективно не си плаща или бави дълго вноските; не може да бъде открит и т.н.).

Много хора обаче отказват да бъдат поръчители по заеми, тъй като финансовата отговорност може да е сериозна. А парите могат да развалят приятелства.
Ако нямате доверен човек, който може да ви бъде гарант по искания кредит, Credissimo е компанията, към която трябва да се обърнете. Можете да получите заем и само срещу лична карта и доказан доход.
 

Как работи?

Възползвате се от услугата „Гарантирано до минути“. Тази опция ви позволява да получите парите си наистина до минути: процедурата е максимално бърза и от подаването на заявлението до приключването й отнема едва 7 мин. Тя е най-лесната и удобната, както и най-скоростна, когато парите ви трябват спешно. Ако сте коректен и редовен клиент ще може да се възползвате и от моментното одобрение, което предлага компанията.

Вижте тук: какви са основните изисквания за отпускане на кредит
 

А при рефинансиране?

Променящата се икономическа обстановка често може да объркат финансовите ни планове. Описаните условия важат и в случаите, когато искате да рефинансирате своя кредит или кредити. Причините може да варират от затруднения при плащане на вноските до желание те да бъдат намалени чрез предоговаряне.

При подаването на заявление за кредит за рефинансиране също не е необходимо да имате поръчител. Ако имате задължение към Credissimo и сте лоялен потребител на компанията, можете да изтеглите нов кредит преди да сте погасили стария и с него да го изплатите.
 

Обърнете внимание

Въпреки улесненията, които част от финансовите институции предлагат, не се подвеждайте да теглите пари безотговорно. Винаги преди да пристъпите към искане на кредит, си направете сметката дали може плащате погасителните вноски редовно и в срок. При по-сериозни забавяния и провинения може да влезете като „лош платец“ в Централния кредитен регистър към БНБ. В такъв случай шансовете ви за нов заем драстично намаляват, тъй като повечето институции не отпускат кредити при лоша кредитна история.

Вземи пари сега!Прочети още

На проведения на 19 април конкурс, организиран от сп. Business Lady, бяхме отличени с награда “Иновации в кредитирането и онлайн достъпност до финансови услуги”.
Последното нововъведение и допълнителна възможност за плащане на вноска по кредит, което Credissimo представя, е приемането на Биткойн /Bitcoin/ валута.
Представяме ви първия шампион на България, заедно с когото ще покорим №1 този сезон - Мартин Чой! Той е сред най-успешните български състезатели по мотоциклетизъм на писта.