Феновете на credissimo във Facebook достигнаха 150 000 души

от Кредисимо АД | 13.01.2015
Вземи пари сега

Подкрепата и популярността на credissimo не спира да расте. Това личи най-ясно на страницата ни в най-популярната социална мрежа Facebook. Нашите фенове там достигнаха впечатляващите 150 000 души.

Изключително сме щастливи и радостни за широката подкрепа, която получаваме, без да забравяме каква висока отговорност представлява тя. Нашата основна цел е винаги да доставяме на нашите клиенти възможно най-добрите услуги.

Ако все още не ни следвате във Facebook, станете фен и ще имате възможността първи да научавате за всички промоции на credissimo, информация за организиране нови игри и не на последно място да се забавляваме заедно.

Включи се в играта за нов iPhone 6 само до 29-и януари 2015 г.Прочети още

Кредисимо отново подкрепи учениците на ПМГ за участието им в ученическата конференция през януари.
Потребителски кредит са всички видове заеми, които се отпускат на физически лица за покриване текущи нужди – стоки и услуги.
Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.