Феновете на Credissimo във Facebook вече са над 150 000 души

Феновете на Credissimo във Facebook вече са над 150 000 души

Онлайн кредитите придобиват все по-голяма популярност и, като един от лидерите на пазара за бързи заеми в България, Credissimo получава все повече подкрепа от потребителите. Това е видно и от страницата ни в най-популярната социална мрежа – Facebook. 

Радваме се да отбележим, че феновете ни в социалната медия вече са над 150 000 човека.

Искаме да благодарим на всички вас - нашите фенове, за широката подкрепа, която ни давате! Не можем да пропуснем да кажем и колко щастливи и горди сме факта, че продължавате да избирате нас! 

Радваме се, че оценявате усилията, които полагаме и няма да се уморим да повтаряме, че вие сте нашият основен приоритет. Всяко едно от иновативните решения, които въвеждаме, са за ваше улеснение. И въпреки че Credissimo често получава награди за дейността си, най-голямото признание за нас е удовлетворението на нашите потребители!

Разбира се, не забравяме, че вашето доверие е голяма отговорност и затова не спираме да работим, за да ви предоставяме все по-добри кредитни продукти. 

Заявете бърз кредит във Facebook

Знаете ли, че можете да заявите бърз заем, без да излизате от любимата си социална мрежа? Много е лесно. Трябва само да влезете в таба „Вземи пари“ на страницата на Credissimo и да следвате трите прости стъпки: 

  1.  Избирате продукт, сума и период, след което попълвате данните си в кратката ни форма. 
  2. Изчаквате няколко минути наш служител да се свърже с вас. 
  3. Получавате парите по банковата си сметка или на каса на EasyPay или FastPay.

Опитайте още сега »

Защо да ни следвате във Facebook?

Нашите последователи в социалната мрежа са сред първите, които научават новите неща за компанията. Ще знаете всичко за новите ни промоции, както и за игрите, които организираме. А за феновете си имаме и специални изненади. Харесайте страницата ни сега »

Свързани новини:

Феновете на Credissimo във Facebook надминаха 100 000

Заяви своя следващ кредит, докато чатиш във Facebook

Може да ти е интересно още 

Включи се в играта за нов iPhone 6 само до 29-и януари 2015 г.Обратно към всички

Прочети още