Феновете на Credissimo във Facebook вече са над 150 000 души

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Феновете на Credissimo във Facebook вече са над 150 000 души

от Credissimo България | 13.01.2015
Вземи пари сега
Феновете на Credissimo във Facebook вече са над 150 000 души

Онлайн кредитите придобиват все по-голяма популярност и, като един от лидерите на пазара за бързи заеми в България, Credissimo получава все повече подкрепа от потребителите. Това е видно и от страницата ни в най-популярната социална мрежа – Facebook. 

Радваме се да отбележим, че феновете ни в социалната медия вече са над 150 000 човека.

Искаме да благодарим на всички вас - нашите фенове, за широката подкрепа, която ни давате! Не можем да пропуснем да кажем и колко щастливи и горди сме факта, че продължавате да избирате нас! 

Радваме се, че оценявате усилията, които полагаме и няма да се уморим да повтаряме, че вие сте нашият основен приоритет. Всяко едно от иновативните решения, които въвеждаме, са за ваше улеснение. И въпреки че Credissimo често получава награди за дейността си, най-голямото признание за нас е удовлетворението на нашите потребители!

Разбира се, не забравяме, че вашето доверие е голяма отговорност и затова не спираме да работим, за да ви предоставяме все по-добри кредитни продукти. 

Заявете бърз кредит във Facebook

Знаете ли, че можете да заявите бърз заем, без да излизате от любимата си социална мрежа? Много е лесно. Трябва само да влезете в таба „Вземи пари“ на страницата на Credissimo и да следвате трите прости стъпки: 

  1.  Избирате продукт, сума и период, след което попълвате данните си в кратката ни форма. 
  2. Изчаквате няколко минути наш служител да се свърже с вас. 
  3. Получавате парите по банковата си сметка или на каса на EasyPay или FastPay.

Опитайте още сега »

Защо да ни следвате във Facebook?

Нашите последователи в социалната мрежа са сред първите, които научават новите неща за компанията. Ще знаете всичко за новите ни промоции, както и за игрите, които организираме. А за феновете си имаме и специални изненади. Харесайте страницата ни сега »

Свързани новини:

Феновете на Credissimo във Facebook надминаха 100 000

Заяви своя следващ кредит, докато чатиш във Facebook

Може да ти е интересно още 

Включи се в играта за нов iPhone 6 само до 29-и януари 2015 г.

Прочети още

Credissimo предупреждава за фишинг атака Злоупотреба с името на Credissimo! Не отваряйте прикачени файлове и проверявайте внимателно изпращача
Мъжете харчат повече за техника, жените за дрехи, обувки и лични продукти. Фактите твърдят, че жените хабят много повече време, когато пазаруват за себе си. Но времената се променят…
Не е нужно да си жена, за да празнуваш 8 март. Тази година минава под различно мото, свързано с правата на жените и равноправието на половете.