10 идеи за романтична изненада за НЕГО

10 идеи за романтична изненада за НЕГО

10 идеи за романтична изненада за НЕГО

Често си мислим, че можем да срещнем думите „мъж“ и „романтика“ на едно място само във филмите и книгите. Но е сигурно, че всяка жена лично се е убедила и в едно друго твърдение: че във всеки мъж се крие и едно малко момче, което не е ограничено от предразсъдъка, че романтиката е лигава. Затова и без никакво колебание можем да заявим, че всеки мъж би се зарадвал на специален жест към него, който да му покаже колко е обичан. А един от най-подходящите моменти за това е, разбира се, денят на Свети Валентин. Пък и със сигурност е по-добре да вземеш нещата в свои ръце и да превърнеш деня в специален, отколкото да очакваш той да се сети.

1. Романтика у дома

Класиката си е класика – няма как да сбъркаш. Вечеря на свещи у дома, любима музика и хубава рокля. Това са задължителните елементи, а от тях могат да следват и всякакви вариации. Например, вечерята да е пикник на пода, роклята да я няма или пък изобщо да не е вечеря, а примерно масаж. Свещите обаче остават, защото създават специална атмосфера, а всякакви декорации, като червени балони, сърца или листа от рози, също са добре дошли. Все пак, когато сте насаме, има право да се разнежи и той.

2. Хотелът до вас

Разбира се, това е опция, ако живееш на място, където има хотели. Резервирай стая, отидете на вечеря, а след нея го поведи в неочакваната посока, вместо към вкъщи. Няма мъж, който да не се зарадва на такъв обрат във вечерните планове.

3. Спонтанно пътуване

Надали има човек, който не обича екскурзиите. Така че една резервация за уикенда е гарантирано приятна изненада. Събери му багажа и го причакай след работа, например. Ако той шофира обаче, все пак ще трябва да му кажеш къде отивате. Може да е на място, което има по-специално значение за вас двамата и от което имате спомени. Възможно е тази опция да е трудна за осъществяване в кратък срок, ако ще натовари извънредно бюджета ти. Но ако наистина искаш романтичен уикенд, много лесно може да си осигуриш финансови средства със заем от Credissimo – до 600 лв., с опцията заем до заплата, или до 2 500 лв., с Credissimo плюс.

4. Постави го в центъра

Може да не се вълнуваш от спорт или технологии, но ако мъжът до теб си има страст, няма по-добър подарък от този, свързан с хобито му. Ако ти е трудно да се ориентираш, най-добре предварително се посъветвай с някой от приятелите му, който е наясно със страничните му интереси. И не, не е „неромантично“ да му купиш например въдица, компас, винтоверт или тениска на любимия отбор, ако това наистина ще го зарадва.

5. Играчка

Точно така, повечето пораснали момчета все още си падат по играчки. Може да е по-скъп подарък, като дрон и GoPro камера или видеоигра (Playstation или Xbox). Може да е свързано с автомобила – GPS или пък автокамера. Може и да е наистина играчка – кола или хеликоптер с дистанционно. Количка мачбокс, която да е същата марка като неговата, пък може да го разтопи. Идеите тук всъщност са безброй и ако прегледаш технологичните сайтове, със сигурност ще ти хрумне нещо подходящо.

6. Забавление по негов вкус

Играли ли сте заедно боулинг? Или билярд, дартс, джаги? Може да го заведеш и на нещо малко по-екстремно, като картинг. Това са алтернативните варианти на театър, кино и концерт, които също са опция, разбира се. Но първите определено биха го изненадали повече.

7. За творчески настроените

Ако имаш достатъчно време, идеи и нерви, можеш да приготвиш нещо наистина специално и съвсем лично. С една тетрадка и няколко общи снимки, можеш да напишеш историята на връзката ви – така, както ти я виждаш. Добави и доза хумор. Напълни буркан или кутия с листчета с пожелания и признания, от които всеки ден той да тегли по едно. Или просто му напиши класическо любовно писмо и го запечатай с целувка.

8. За любовта и стомаха

Никога не е грешно да заложиш на гастрономично преживяване. Дали ще му сготвиш сама, или ще го заведеш в ресторант с любима храна, няма значение. Идеен вариант е да купиш по-сериозно количество от любимите му дребни лакомства и да ги опаковаш красиво. Или пък вместо това да ги скриеш на различни места и да го накараш да ги намери.

9. Изненадай го в работата

Защо не му занесеш подаръка лично в работата? Или пък го изпрати по куриер. Дори съвсем дребен жест, като това да му поръчаш пица, която да му занесат в офиса, ще го зарадва.

10. Подходи нетрадиционно

Човекът до теб не признава Свети Валентин за празник? Няма проблем: Обяви на висок глас, че ще празнувате Трифон Зарезан и затова трябва да пиете много вино. А мястото и начинът избери от някоя от предните точки. Добре де, може и да не е твърде много виното, все пак тази година 14-ти февруари е делничен ден. Важното в случая е така да маскираш празника, че да се включи в него без възражения.

Виж 10 идеи за романтична изненада за НЕЯ



Обратно към всички

Прочети още