10 идеи за романтична изненада за НЕЯ

10 идеи за романтична изненада за НЕЯ

10 идеи за романтична изненада за НЕЯ

Свети Валентин наближава, всичко е в червени сърчица, купидончета и цветя. Това може да не е точно по твой вкус, но дори и да предпочиташ на 14 февруари да празнуваш Трифон Зарезан, жената до теб надали ще е много щастлива (дори да не си го признава).

Казано по друг начин:

Празникът е чудесен момент за малко романтика и почти всички жени ще очакват такава. Може преди това да се кълне, че намира традицията за глупава. Може дори да се аргументира, че любовта не трябва да се демонстрира само един ден в годината (и ще е права!). Може да изглежда апатично настроена, но дойде ли Свети Валентин и не се случи нищо специално, смятай се за прецакан. Много е вероятно в замяна на „нищото“ си да получиш цупене, караница и доживотно натякване. Така че не си и помисляй да пропуснеш подготовката. Пък и хубавото на това да организираш изненада е, че можеш да я направиш по твой вкус. Ако не си падаш по споменатите сърчица и рози, не е и необходимо те да фигурират някъде. Не всички мъже са от породата на непоправимите романтици, но това не означава, че не са способни да обичат. Ако искаш да покажеш това на половинката си, сме подготвили малко помощ с идеите и организацията. Хубавото е, че може да използваш не само една, а няколко (защо не й всичките?)

Не празнувайте Свети Валентин

Тази година той се пада във вторник, така че формално наистина може да не празнувате точно на датата. Много по-добре би било да си организирате цял уикенд! И не само това – в хотелите са се погрижили за всичко вместо теб. Достатъчно е да си изберете направление и конкретно място и е почти сигурно, че имат празнична оферта, която включва екстри като шампанско или вино, вечеря на свещи или пък масаж за двама. Естествено, за да е изненада, не трябва да й казваш, иначе тръпката може да се изгуби. Вместо това може да маскираш пътуването като посещение при роднини. В първия момент е възможно да си изядеш боя, но пък после ще те обича повече.

Празнувайте Свети Валентин

Това е съвет, ако партньорката ти е романтичка и обича сърца и рози, както и разбира се самия празник. В този случай независимо от изненадата тя трябва да включва и тези атрибути: Букет и бижу, а може и плюшена играчка. Ако самият ти не си падаш по подобен род класики, тя няма да го очаква и може дори да се шокира. И все пак, за да не висят във въздуха, разгледай и останалите точки за допълнение към доброто изкарване.

Колаж? Не, портрет!

Сещаш ли се за уличните художници по курортите през лятото? Те съществуват и работят и през останалото време – можеш да си харесаш някой в интернет. При това не е задължително да е точно копие, има специалисти, които рисуват карикатури или пък в поп арт стил. Избери хубава снимка с вас двамата и му я изпрати, за да ви нарисува.

Чат? Не, бележки!

Какво правиш, когато в течение на деня се сетиш за половинката си? Пишеш в чата. Вероятно нещо от сорта на „как си“, „кво става“ или пък „довечера какво ще ядем“. В повечето случаи е приятно, основно поради факта, че се сещаш за нея. А представи си колко по-приятно ще й стане, ако цял ден намира бележки от теб? Може да започнеш от сутринта с бележка на нощното шкафче, на масата, измежду гримовете, под пастата за зъби… След това скрий още в портфейла, чантата, джобовете на дрехите… Посланията може да са всякакви и с различна дължина. Не е задължително да са изключително оригинални, вълшебството е в самото намиране на листчетата, не толкова в съдържанието им. Колкото повече – толкова по-добре.

Кръчма? Не, театър.

Или пък кино, концерт, урок по танци, комедийно шоу, стая за загадки… Обаче й кажи, че отивате на кръчма. Неочакваният обрат ще направи нещата запомнящи се. Не забравяй: Жените обичат изненадите независимо от естеството им.

Масаж

Но не какъв да е, а масаж за двама. Има СПА салони, които предлагат такава услуга. След като разпуснете, може да се върнете към точка пет или пък да продължите с изненадите вкъщи.

Закуска в леглото

Това е за хора с достатъчно воля да станат ужасно рано в работния ден и да приготвят такава. Все пак Свети Валентин започва да тече още от сутринта. А и ако очаква нещо, то вероятно ще го очаква да се случи вечерта. Романтичният старт обаче би удвоил ефекта от всички последващи планове.

Направи вечеря

Не можеш да готвиш? Идеално, захващай се тогава. Няма нищо по-прекрасно от това, да покажеш, че си положил извънредни усилия за нея. Дори да не си от мъжете, които обичат да се навъртат в кухнята, все ще успееш да се справиш с нещо просто. Тук няма опция за провал, както казахме важното е усилието. Пък ако нещо прегори, веднага има план Б: Изненадващ ресторант.

Сбъдни една мечта

Приятелката (или жена) ти със сигурност има много мечти. Разбира се за повечето хора би било трудно да осигурят околосветско пътешествие или къща на морето като подарък, но със сигурност има и по-скромни желания. Нещо, което отдавна иска, но по някаква причина все не сте стигнали до купуването или изпълнението му. Тази изненада обикновено е свързана с финансови средства и ако това те затруднява, сега е моментът да потърсиш подкрепа от Credissimo. Можеш да избираш от по-малка сума с опцията заем до заплата. А ако ще сбъдваш някоя по-мащабна мечта, потребителски кредит Credissimo плюс е чудесен избор, при който периодът на изплащане и вноските се определят според възможностите ти.

Самоподари се

Не е това, което си мислиш: Изпревари я сутринта и я причакай с букет пред работата й. Определено е по-добре от пращането на цветя по куриер. Или пък изненадващо се появи в обедната почивка и я заведи на ресторант. Или я причакай в края на работния ден и я отведи на мястото, където сте станали гаджета. В края на краищата ако не беше ти, нямаше да има какво да се празнува. За любов са нужни двама.

Виж 10 идеи за романтична изненада за НЕГО



Обратно към всички

Прочети още