Бърза онлайн помощ при неотложни ситуации

от Кредисимо АД | 08.09.2015
Вземи пари сега

Бърза помощ при неотложни ситуации

Материалните ценности на 21 век

Неминуемо времето, в което живеем, не е вече така подчинено на идеали или философия, а основна движеща сила се оказва материалното. Въпреки доброто си желание, почти няма човек сред нас, който да не изпитва парични затруднения, били те по-сериозни или не. Разбира се, и мерната единица на всеки от нас е различна, но малка или голяма, липсата си е липса! И, най-често, е до заплата, с други думи – знаете дори точната дата, на която ще имате средствата да възстановите сумата, но не винаги има кой да ви я даде, точна и навреме. Затрудненията във финансовото състояние са често срещани и могат да се случат на всеки, но когато трябва да намерим някой да ни услужи, често попадаме на откази по най-разнообразни причини.

Лесно и достъпно, където и да сте

Обикновено тогава хората се сещат за – наистина! – най-лесната и бърза стъпка, която ще ги изведе от финансовото затруднение на мига – онлайн заем! Бързо, лесно и достъпно – трите задължителни характеристики на сумите, които може да получите от Кредисимо. Без трудни за изваждане документации, без излишни хартиени молби и безкрайно време за одобрение… И най-вече универсални. За никого не е тайна колко лесно и колко изненадващо всеки може да изпадне в нужда от протегната ръка. Не можем да направим всичко, но можем да помогнем – дали става въпрос за плащане на просрочена битова сметка, за спешен болничен престой, за непланирана ремонтна дейност, за пътуване или… просто спешна нужда от пари „до заплата“.

Точно за това сме ние, бързи при нужда за всеки и навсякъде!

Няколко минимални изисквания

Всеки наш клиент трябва да отговаря само на няколко – но все пак важни! – критерии:

  • Първо, съвсем логично условие е търсещият бърза финансова помощ, да има навършени 18 години.
  • Второ, личната му карта да е валидна и изрядна.
  • И трето – да има доказан месечен доход.

По принцип всеки, който отговаря на горните условия, може да се възползва от заем в размер от 100 до 1 500 лв, но ако е наш клиент за първи път има вероятност да не бъде одобрен за максималната допустима сума.

„Бърза помощ“ идва до 7 минути

За да сме максимално полезни на клиентите си, действаме изключително бързо – защото, ако няма да помагаш на някого бързо, може би по-добре не се и опитвай, нали? В унисон с тази философия в Кредисимо сме свели времето за обработка на онлайн заявката и получаването на самите средства до минимум. Одобрението на заявлението става за 7 минути.

Бързо е, безспорно!

В момент на трудност няма нищо по-ценно от това, да знаеш, че има кой да ти помогне, да ти подаде ръка и да те подкрепи по правилния начин. Това се стараем да правим и ние от Кредисимо за клиентите си – да бъдем в тяхната „бърза помощ“ при нужда с най-бързите и лесно достъпни онлайн пари назаем.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.