Бърза онлайн помощ при неотложни ситуации

Бърза онлайн помощ при неотложни ситуации

Всеки от нас в определен момент е изпитвал (или все още среща) финансови затруднения – сериозни, или по-лесно преодолими. Това може да е субективна категория, но когато няма пари, липсата си е липса, независимо от сумата.

Разбира се, по законите на Мърфи, точно в такива моменти излиза нещо важно, а обикновено и спешно -  плащане на сметки, неотложен ремонт у дома, спешна поправка на автомобила, здравословни проблеми... И, дори да се опитваме да се стремим да следваме повече духовните ценности и да пренебрегваме материалното, основна движеща сила в днешния свят, си остават парите.

Спешно ти трябват пари, но откъде?

Когато ни трябват пари, започваме да се чудим откъде да намерим сумата, а когато е спешно, нямаме време за губене. В такива случаи обикновено се обръщаме към роднини и приятели, а когато е наистина спешно – дори търсим познати. Често се случва обаче да срещнем отказ по най-различни причини. Няма да задълбаваме в темата дали те са достатъчно основателни – всеки преценява за себе си. Важното в случая е, че има на кого да се довериш за финансова помощ – по всяко време, бързо, лесно и дискретно. Взимането на пари назаем от Credissimo е без поръчител, така че никой няма да разбере за финансовите ти затруднения, ако предпочиташ да не споделяш.

Бърза помощ при неотложни ситуации – идва до 7 минути

Онлайн заемите на Credissimo, предлагат максимално опростена процедура по заявяване и взимане на парите. Бързаме, защото знаем, че е спешно, затова времето от заявяване до получаване на отговор е до 7 минути. Дори не е нужно да ставаш от компютъра - всичко е изцяло онлайн, без купища бумащина и вадене на документи, няма чакане на опашки и прехвърляне от един служител на друг, в безкрайно чакане на одобрение...

В момент на трудност, няма нищо по-ценно от някой, който да ти помогне, да ти подаде ръка и да ти окаже подкрепа. Това е и една от основните цели на Credissimo – да бъдем „бърза помощ“ за теб. Не можем да решим всички проблеми, но можем да ти помогнем с финансовите трудности, за да се фокусираш върху по-важното.

Решение за финансови трудности преди заплата

Често се случва, въпреки доброто планиране, нещо да се появи и месечния ти бюджет да се окаже недостатъчен. В такива моменти, можеш да заявиш ‘Credissimo до заплата’ - онлайн кредит, при който взимаш от 100 до 600 лв. и връщаш на една вноска до 30 дни след усвояването.

‚До заплата‘ е минизаем за неотложни разходи, в последния момент. С него можеш бързо и лесно можеш да покриеш разходи по болничен престой, лекарства, дори леки домашни ремонти или дребни поправки по автомобила. Разбира се, понякога „спешно“ е и невероятното намаление за желан от теб продукт, или дори изгодна оферта за почивка. Това няма значение – щом си решил, че ти трябват спешно, ние сме насреща с пари до минути.

При спешна нужда от по-голяма сума пари?

В тези моменти ‚Credissimo плюс‘ е твоето решение.  С този потребителски заем, можеш да вземеш от 200 до 2 500 лв. Погасяването на кредита е на удобни месечни вноски за период от 3 до 24 месеца, в зависимост от възможностите ти и по индивидуален план.

Как да взема пари навреме?

Процесът по заявяване на пари, както стана дума по-горе, е максимално опростен, за да ти спестим ценно време и усилия. Може да се обобщи в няколко кратки стъпки:

  1. От началната страница на сайта ни избираш последователно кредитен продукт, сума и период на заема
  2. Попълваш кратка онлайн форма и изчакваш няколко минути наш служител да се свърже с теб със становище.
  3. Взимаш парите по предварително избран начин – от най-близката каса на EasyPay или директно по твоята банкова сметка.

Погасяването на заема също е максимално лесно – изцяло онлайн чрез виртуален ПОС терминал, през ePay.bg, а също и с плащане по банков път, на каса на EasyPay или през Cashterminal.

Какви са изискванията за кредит от Credissimo?

Има само няколко важни критерия, за да вземеш бърз заем от нас:

  • Първо, трябва да си пълнолетен.
  • Второ, трябва да имаш валидна лична карта.
  • Трето, да можеш да докажеш месечен доход (но не задължително по трудов договор).

Ако си отговорил с „да“ на всяко от трите твърдения, значи има голяма вероятност да получиш бърза финансова помощ от Credissimo. Ако заявяваш пари от нас за първи път, може да не не ти отпуснем максималната сума. Все пак наш консултант ще се свърже с теб, за да обсъдите твоя случай индивидуално и да намерите заедно подходящо решение.

Не е тайна, че за новите си клиенти често имаме промоционални предложения. Не забравяме и лоялните си клиенти – за всеки следващ кредит, те получват преференциални условия, но често имаме и специални изненади за тях. За актуална информация следи секцията „Новини“ в сайта ни.

* * *

Финансовите трудности често идват изнанедващо и могат да се случат на всеки. Но ние знаме, че има бързо и лесно решение в тазкива случаи – онлайн кредит от Credissimo. Не можем да решим всички проблеми, но можем да ти помогнем при спешна нужда от пари. Опитай още днес!



Обратно към всички

Прочети още