close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Допълнителна предпразнична финансова помощ

от Credissimo България | 08.09.2015

Допълнителна предпразнична финансова помощ

Един от най-чаканите празници в годината, Коледа, е на прага ни. По традиция, това е един от радостните моменти, когато най-близките хора се събират заедно, за да покажат обичта си един към друг. В топлината и уюта на дома, забравяме делничните грижи проблеми и се отдаваме на радостта и спокойствието на празничните дни, споделени със семейството ни.

Коледна приказка за децата

Малчуганите цяла година се оглеждат през прозореца и зад ъглите и търсят надничащите джуджета, които следят дали са послушни. А сега, когато празникът е толкова близо, тръпнат в радостно очакване на Добрия старец, който ще ги възнагради с купища подаръци.

Няма как да развалим коледната приказка - всяко дете заслужава да намери дълго чакана изненада под елхата. Затова, независимо от финансовото си положение, трябва да предвидим подаръци за тях. Чистата радост и блясъкът в очите им е най-голямото щастие, което можем да получим за празника!

Топлина и любов за порасналите

Магията на Коледа обаче не е само за децата. Дори вече пораснали, около празника всички стават някак по-добри и по-усмихнати. Още изпитваме трепетното очакване, сякаш във всеки от нас още живее едно малко дете, което вярва в чудесата на Коледа. И те наистина съществуват! Мила дума, усмивка, прегръдка или малък жест на внимание и обич са достатъчни, за да направят не само празничните, но и делничните, дни по-светли, топли и да върнат вярата ни в магията на Коледа. А да събереш цялото семейство на празника връща спокойствието и домашния уют, за които обикновено не намираме време в забързаното си ежедневие.

За всеки Коледа носи различно усещане

Често изказваме недоволство от това, че свързваме празника единствено с материалното и основният въпрос е „Какъв подарък да купя?“. Сякаш вещите, а не емоцията, са най-важното в тези дни.

Но всъщност това важи само за подаръците, които купуваш „защото така трябва“, без желание и без чувство – за коледното парти в офиса, за роднините, които не харесваш, за досадното дете на съседката...

Да отделиш време и внимание в избора на коледни дарове за скъпите на сърцето ти хора, а още по-добре, за ръчната им изработка – това е духът на празника! Какви цифри са били изписани на етикетите им в магазина, няма значение. Тези подаръци са безценни, защото те са емоция.

Коледният пазар обаче няма как да се пропусне

Дори и най-пестеливите хора, които да вярват в духа на празника и вместо материални облаги, даряват близките си с прекрасни мигове, няма как да избегнат подготовката за празника. Неслучайно в края на декември статистически хората харчат най-много пари. Помисли за коледния си списък и ще установиш, че няма как да пропуснеш харчовете. Подготовка на трапезата за Бъдни вечер, а след това и празнично меню за Коледа, коледно дръвче и украса... А ако добавим, дори малки, подаръци за най-близките, ето че портфейлът се оказва празен.

Невинаги можем да си позволим тези разходи, но няма защо да си разваляш празника заради финансови тревоги. Credissimo е насреща, за да ти помогне да изненадаш близките си за Коледа. Ако ти трябват пари за подаръци, вземи бърз заем – без чакане на опашки, без излишна бумащина. Ние ще ти помогнем дискретно – без поръчител, само с лична карта, изцяло онлайн, в три лесни стъпки, за броени минути.

Спаси Коледа с допълнителна финансова помощ от Credissimo! Вземи пари сега »

Прочети още

Заем до 4 000 лв. с 45 дни отложена първа вноска!
Заем до 4 000 лв. с 45 дни отложена първа вноска!

Вземи сега, плати догодина! Заяви Credissimo плюс до 4 000 лв. сега и плати първата си вноска след най-малко 45 дни.

Кредисимо ЕАД завежда дела за над 100 000 лева
Кредисимо ЕАД завежда дела за над 100 000 лева

Кредисимо ЕАД завежда дела за над 100 000 лева срещу медиите, публикували статии с невярно съдържание срещу компанията.

 Как да пазаруваме по-разумно?
Как да пазаруваме по-разумно?

Предлагаме ти няколко съвета, които ще направят пазаруването по-приятно и ще ти спестят пари.