Допълнителна предпразнична финансова помощ

от Кредисимо Админ | 08.09.2015
Вземи пари сега

Допълнителна предпразнична финансова помощ

Коледа е един от най-хубавите семейни празници. На този ден всеки иска да празнува и да забрави за проблеми и рутина както и да зарадва семейството и приятелите си с коледни подаръци. Статистически, най-много пари се харчат в тези дни на годината.

Около Коледните празници много хора изпадат в спешна нужда от допълнителни финансови средства заради разходите, които се натрупват. Предлаганите бързи заеми могат  да помогнат на всеки, който иска да изненада близките си на Коледа.

Ако сте навън и правите своя Коледен пазар , но изникнат непредвидени разходи, още на момента можете да кандидатствате за бърз заем и да се справите със ситуацията. Един бърз заем предлага уникалната възможност да получите пари на място само с лична карта в рамките на 20 минути. Бързи заеми са дискретен начин да разрешите спешната нужда от обезпечено финансиране.

С бързи заеми ще решите проблема си в навечерието на Коледния ден и ще успеете да зарадвате близките си приятели и роднини с чудесни подаръци. С един бърз заем ще спасите Коледа.Прочети още

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...
Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.