Допълнителна предпразнична финансова помощ

Допълнителна предпразнична финансова помощ

Един от най-чаканите празници в годината, Коледа, е на прага ни. По традиция, това е един от радостните моменти, когато най-близките хора се събират заедно, за да покажат обичта си един към друг. В топлината и уюта на дома, забравяме делничните грижи проблеми и се отдаваме на радостта и спокойствието на празничните дни, споделени със семейството ни.

Коледна приказка за децата

Малчуганите цяла година се оглеждат през прозореца и зад ъглите и търсят надничащите джуджета, които следят дали са послушни. А сега, когато празникът е толкова близо, тръпнат в радостно очакване на Добрия старец, който ще ги възнагради с купища подаръци.

Няма как да развалим коледната приказка - всяко дете заслужава да намери дълго чакана изненада под елхата. Затова, независимо от финансовото си положение, трябва да предвидим подаръци за тях. Чистата радост и блясъкът в очите им е най-голямото щастие, което можем да получим за празника!

Топлина и любов за порасналите

Магията на Коледа обаче не е само за децата. Дори вече пораснали, около празника всички стават някак по-добри и по-усмихнати. Още изпитваме трепетното очакване, сякаш във всеки от нас още живее едно малко дете, което вярва в чудесата на Коледа. И те наистина съществуват! Мила дума, усмивка, прегръдка или малък жест на внимание и обич са достатъчни, за да направят не само празничните, но и делничните, дни по-светли, топли и да върнат вярата ни в магията на Коледа. А да събереш цялото семейство на празника връща спокойствието и домашния уют, за които обикновено не намираме време в забързаното си ежедневие.

За всеки Коледа носи различно усещане

Често изказваме недоволство от това, че свързваме празника единствено с материалното и основният въпрос е „Какъв подарък да купя?“. Сякаш вещите, а не емоцията, са най-важното в тези дни.

Но всъщност това важи само за подаръците, които купуваш „защото така трябва“, без желание и без чувство – за коледното парти в офиса, за роднините, които не харесваш, за досадното дете на съседката...

Да отделиш време и внимание в избора на коледни дарове за скъпите на сърцето ти хора, а още по-добре, за ръчната им изработка – това е духът на празника! Какви цифри са били изписани на етикетите им в магазина, няма значение. Тези подаръци са безценни, защото те са емоция.

Коледният пазар обаче няма как да се пропусне

Дори и най-пестеливите хора, които да вярват в духа на празника и вместо материални облаги, даряват близките си с прекрасни мигове, няма как да избегнат подготовката за празника. Неслучайно в края на декември статистически хората харчат най-много пари. Помисли за коледния си списък и ще установиш, че няма как да пропуснеш харчовете. Подготовка на трапезата за Бъдни вечер, а след това и празнично меню за Коледа, коледно дръвче и украса... А ако добавим, дори малки, подаръци за най-близките, ето че портфейлът се оказва празен.

Невинаги можем да си позволим тези разходи, но няма защо да си разваляш празника заради финансови тревоги. Credissimo е насреща, за да ти помогне да изненадаш близките си за Коледа. Ако ти трябват пари за подаръци, вземи бърз заем – без чакане на опашки, без излишна бумащина. Ние ще ти помогнем дискретно – без поръчител, само с лична карта, изцяло онлайн, в три лесни стъпки, за броени минути.

Спаси Коледа с допълнителна финансова помощ от Credissimo! Вземи пари сега »



Обратно към всички

Прочети още