Финансиране на нуждата от парични средства

Финансиране на нуждата от парични средства

Непредвидените ситуации, от които не можем да избягаме

Често се случва да изпаднем в безизходна ситуация, а не винаги имаме на кого да разчитаме, не искаме да притесняваме близки и приятели, или в момента няма на кого да се опрем. Знаем, че ще вземем пари скоро, но в момента нямаме никакви ресурси за създалата се извънредна ситуация. В живота на всеки се случват неизбежни и непредвидени нещастни житейски ситуации, които често изискват финансови средства, с които не разполагаме в момента. Това са така наречените проблеми без решение, на които няма как да се повлияе, няма кой да поправи счупеното или да върне времето назад…

Сигурно сте чували израза: „Каквото и да ти казват, да знаеш, че става дума за пари!”. Е, може би е малко крайно, но факт е, че финансовия проблем в подобни ситуации – поне той! – подлежи на решение.

Бързо решение на финансов проблем

Все повече изследвания показват увеличение на броя на хората, които намират точния начин за справяне с липсата на средства в точния момент. Резултатите сочат повишаване в ползване на доста лесно достъпните „бързи кредити” – или, по-просто казано, пари назаем и навреме. В онези кризисни моменти, в които сметките просто не излизат – за спешен зъболекар, натрупаните неплатени сметки, важен курс за детето, летен лагер, концерт на любима група, на който сме решили да отидем буквално в последния момент и какво ли още не… Вече има как да излезнем от всяка подобна ситуация.

Положителното в случая е, че става бързо и лесно за няколко минути. Не се налага документите за собственост на вашия имот или автомобил да стоят при нас или в която и да е институция. Трябва да отговаряте само на няколко критерия. За начало, да имате собствен доход, второ - да сте навършили 18 години и последно - личната ви карта да е редовна. Съвсем лесно е да заявите заем от 100 до 2 500 лв. Всеки нов клиент на Credissimo трябва да има предвид, че първият заем, който заяви, може да не е максималната сума от 2000 лв.

Гъвкави условия за изплащане на заема

Още едно интересно предимство тук е гъвкавостта на условията по изплащане на взетата сума. Вашият избор и желания могат да повлияят до голяма степен върху размера на вноските, времето, през което искате да изплатите заема, дори лихвения процент на всеки онлайн кредит в Credissimo се изчислява индивидуално според случая на отделния клиент.

Кризисната ситуация в живота, както всички знаем, е точно такава – кризисна, нали? Тогава всичко е спешно, а ако става дума за пари – виж пак първия абзац! – трябва да се действа стегнато, без излишна загуба на време. Затова и процедурата по сдобиване със заем в конкретния случай е проста и почти светкавична – формулярът за кандидатстване е кратък, ясен и лесен за попълване. Цялата процедура за одобрение и получаване на исканата сума е максимално събрана – побира се в около 7 минути. Какво по-бързо от това?



Обратно към всички

Прочети още