This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Финансиране на нуждата от парични средства

от Credissimo България | 08.09.2015
Вземи пари сега
Финансиране на нуждата от парични средства

Непредвидените ситуации, от които не можем да избягаме

Често се случва да изпаднем в безизходна ситуация, а не винаги имаме на кого да разчитаме, не искаме да притесняваме близки и приятели, или в момента няма на кого да се опрем. Знаем, че ще вземем пари скоро, но в момента нямаме никакви ресурси за създалата се извънредна ситуация. В живота на всеки се случват неизбежни и непредвидени нещастни житейски ситуации, които често изискват финансови средства, с които не разполагаме в момента. Това са така наречените проблеми без решение, на които няма как да се повлияе, няма кой да поправи счупеното или да върне времето назад…

Сигурно сте чували израза: „Каквото и да ти казват, да знаеш, че става дума за пари!”. Е, може би е малко крайно, но факт е, че финансовия проблем в подобни ситуации – поне той! – подлежи на решение.

Бързо решение на финансов проблем

Все повече изследвания показват увеличение на броя на хората, които намират точния начин за справяне с липсата на средства в точния момент. Резултатите сочат повишаване в ползване на доста лесно достъпните „бързи кредити” – или, по-просто казано, пари назаем и навреме. В онези кризисни моменти, в които сметките просто не излизат – за спешен зъболекар, натрупаните неплатени сметки, важен курс за детето, летен лагер, концерт на любима група, на който сме решили да отидем буквално в последния момент и какво ли още не… Вече има как да излезнем от всяка подобна ситуация.

Положителното в случая е, че става бързо и лесно за няколко минути. Не се налага документите за собственост на вашия имот или автомобил да стоят при нас или в която и да е институция. Трябва да отговаряте само на няколко критерия. За начало, да имате собствен доход, второ - да сте навършили 18 години и последно - личната ви карта да е редовна. Съвсем лесно е да заявите заем от 100 до 2 500 лв. Всеки нов клиент на Credissimo трябва да има предвид, че първият заем, който заяви, може да не е максималната сума от 2000 лв.

Гъвкави условия за изплащане на заема

Още едно интересно предимство тук е гъвкавостта на условията по изплащане на взетата сума. Вашият избор и желания могат да повлияят до голяма степен върху размера на вноските, времето, през което искате да изплатите заема, дори лихвения процент на всеки онлайн кредит в Credissimo се изчислява индивидуално според случая на отделния клиент.

Кризисната ситуация в живота, както всички знаем, е точно такава – кризисна, нали? Тогава всичко е спешно, а ако става дума за пари – виж пак първия абзац! – трябва да се действа стегнато, без излишна загуба на време. Затова и процедурата по сдобиване със заем в конкретния случай е проста и почти светкавична – формулярът за кандидатстване е кратък, ясен и лесен за попълване. Цялата процедура за одобрение и получаване на исканата сума е максимално събрана – побира се в около 7 минути. Какво по-бързо от това?

Прочети още

Или как лесно и забавно да заделиш пари за „спешни случаи“
Заяви твоя първи безлихвен заем на вноски само до края на януари
Развихри въображението си, за да не се налага да чакаш чудеса от Дядо Коледа.