Финансиране на вашата почивка или екскурзия

Вземи пари сега

Кредисимо сбъдва мечти!

Всеки от нас има своя мечта, за която се бори от сутрин до вечер, работейки здраво за себе си и семейството си. По цял ден на работното място, а вечер - директно вкъщи, без да си позволяваме лукс или дори по-съществени удоволствия… Лишаваме се от всичко, за да постигнем целта си, да сбъднем мечтата си.

Малко повече за целта и оправдани ли са средствата?

В повечето случаи всички тези усилия са положени в името на далечно постижение, което наистина си заслужава. Тогава впрягаме до край сили и даваме всичко от себе си да работим неуморно – понякога и през уикендите – за да натрупаме нужните ни средства. Но замисляме ли се дали цената, която плащаме за постигането на целите си не е твърде висока – стрес, умора, напрежение, недоспиване… може да се изброява дълго. Дори да не работим 7 дни в седмицата, тези фактори неизменно се оказват част от негативните страни на ежедневието.

Решението

Най-добрият и сигурен вариант за „изпускане на парата“ безспорно е почивката. Да изключиш компютъра и телефона за седмица, да се насладиш на слънце в очите ти и вятър в косите ти… Стоп! Как да си позволим такова блаженство като отпуска и то придружена с пътуване? Нали за финансиране на тази ваканция ще трябва да се отделят от така ценните финанси, събирани с толкова труд и упорство?

Помощник в нужда...

Ние, в Кредисимо, ви предлагаме помощ за решението на този сложен ребус – бързи пари на заем! Финансовите средства, които ви предлагаме, могат да са с различни цели – от плащане на спешни сметки до тази така мечтана екскурзия… Вие решавате, ние помагаме!

Как да стане?

Онлайн заемите на Кредисимо са едно от най-лесно достъпните решения за всяка финансова криза, в това число желанието да отдадете нужното внимание на семейството си като ги заведете на хубаво място по време на отпуската си. Трябват ви само две важни неща: валидна лична карта и 7 минути – толкова време отнема процесът по кандидатстване и одобрение. Средствата ще ви бъдат отпуснати назаем изключително бързо и след максимално опростена процедура.

Нека обобщим хубавата новина: краткият път от мечтата за някое райско кътче за отдих на тялото и душата до достигането на тази прекрасна екскурзия, вече е очертан от най-добрия ви онлайн приятел – финансовата помощ от Кредисимо. Стъпка едно, набелязване на мечтаната ваканция, после – бърз кредит онлайн от Кредисимо, а накрая – просто да си стегнете багажа и да избягате от всичко и всички!Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.