Финансиране на вашата почивка или екскурзия

от Кредисимо АД | 08.09.2015
Вземи пари сега

Кредисимо сбъдва мечти!

Всеки от нас има своя мечта, за която се бори от сутрин до вечер, работейки здраво за себе си и семейството си. По цял ден на работното място, а вечер - директно вкъщи, без да си позволяваме лукс или дори по-съществени удоволствия… Лишаваме се от всичко, за да постигнем целта си, да сбъднем мечтата си.

Малко повече за целта и оправдани ли са средствата?

В повечето случаи всички тези усилия са положени в името на далечно постижение, което наистина си заслужава. Тогава впрягаме до край сили и даваме всичко от себе си да работим неуморно – понякога и през уикендите – за да натрупаме нужните ни средства. Но замисляме ли се дали цената, която плащаме за постигането на целите си не е твърде висока – стрес, умора, напрежение, недоспиване… може да се изброява дълго. Дори да не работим 7 дни в седмицата, тези фактори неизменно се оказват част от негативните страни на ежедневието.

Решението

Най-добрият и сигурен вариант за „изпускане на парата“ безспорно е почивката. Да изключиш компютъра и телефона за седмица, да се насладиш на слънце в очите ти и вятър в косите ти… Стоп! Как да си позволим такова блаженство като отпуска и то придружена с пътуване? Нали за финансиране на тази ваканция ще трябва да се отделят от така ценните финанси, събирани с толкова труд и упорство?

Помощник в нужда...

Ние, в Кредисимо, ви предлагаме помощ за решението на този сложен ребус – бързи пари на заем! Финансовите средства, които ви предлагаме, могат да са с различни цели – от плащане на спешни сметки до тази така мечтана екскурзия… Вие решавате, ние помагаме!

Как да стане?

Онлайн заемите на Кредисимо са едно от най-лесно достъпните решения за всяка финансова криза, в това число желанието да отдадете нужното внимание на семейството си като ги заведете на хубаво място по време на отпуската си. Трябват ви само две важни неща: валидна лична карта и 7 минути – толкова време отнема процесът по кандидатстване и одобрение. Средствата ще ви бъдат отпуснати назаем изключително бързо и след максимално опростена процедура.

Нека обобщим хубавата новина: краткият път от мечтата за някое райско кътче за отдих на тялото и душата до достигането на тази прекрасна екскурзия, вече е очертан от най-добрия ви онлайн приятел – финансовата помощ от Кредисимо. Стъпка едно, набелязване на мечтаната ваканция, после – бърз кредит онлайн от Кредисимо, а накрая – просто да си стегнете багажа и да избягате от всичко и всички!Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.