Как да управляваш по-разумно парите си?

Как да управляваш по-разумно парите си?

Усещането да се сдобиеш с така мечтаната придобивка е несравнимо. Без значение дали става въпрос за нова техника или обзавеждане за дома, оборудване за любимото ти хоби или пък почивка в далечна страна - всичко това е постижимо, стига да имаш желание и постоянство да се научиш правилно да разпределяш бюджета си. Но как да си съставиш работещ план за управление на средствата?

Ключът към разумното планиране е точно пред очите ти или по-точно - в джоба ти. В наши дни, почти всеки човек разполага със смарт телефон, а възможностите, които той предлага, са безброй. Само с няколко клика можеш да се сдобиеш с най-различни полезни апликации, включително и такива, които помагат с бюджетирането и разпределението на собствените ти финанси. 

Магазините за мобилни приложения предлагат разнообразие от мобилни портфейли. За да те улесним в избора, сме събрали някои от най-популярните и лесни за използване приложения. Приготви мобилното си устройство (ако по някаква случайност все още не е в ръката ти), дочети статията и се подготви да заживееш нов живот -  на човек, който не се чуди къде му е изчезнала заплатата в средата на месеца! 

Wally - Ако досегашните ти опити да проследиш къде отиват парите ти се провалят драматично след месец-два, Wally е приложението за теб! Напълно безплатно и удобно за използване, то е верен спътник за всеки, който иска да сложи личните и професионалните си разходи в ред.

Една от най-полезните му функции е възможността за снимка на касови бележки и автоматичното въвеждане на информацията от тях в системата. Това спестява време и усилия - а всички знаем, че те са виновниците за това хората да се отказват твърде бързо от решението да се преборят с подредбата на финансите си.

Wally е свободно за употреба за потребители на iOS и Android.

Второто приложение, на което се спираме е YNAB (You Need a Budget). Съдейки от самото му заглавие (“Имаш нужда от бюджет”), предназначението му е да те информира какво е паричното ти положение право в очите. YNAB не ти разрешава да разпределяш пари, които все още нямаш, а на тези, които са в наличност, дава специално предназначение. А ако случайно се отклониш от маркирания месечен план (на всеки се случва!), приложението ти дава насоки как да се справиш с възникналата ситуация.

YNAB е налично за потребители на iOS и Android. Предлага се с 30 дни безплатен пробен период, след което можеш да избереш да го ползваш за 25 лв на месец или 168 лв за година.

И накрая ще си поговорим за приложение, което специализира в управлението на общи бюджети. Goodbudget ти дава възможността за достъп от няколко различни устройства до един и същи акаунт. А това може да бъде изключително полезно за теб и семейството ти! С него можеш да разделяш бюджета си в няколко различни категории, към които да назначаваш определени суми. Вече справянето с важните или неочаквани семейни разходи ще ти струва като детска игра.

Приложението Goodbudget е безплатно и може да се ползва както от потребителите на iOS, така и на Android.

Надяваме се предложения ни да са ти полезни при управлението на твоите средства и да подхождаш с по-голяма увереност към планирането и разпределянето на бюджета си.

И не забравяй, че Credissimo винаги е само на няколко клика разстояние, за да ти предложи желаното финансиране бързо и удобно. Изцяло онлайн, без обикаляне по офиси и чакане по опашки. Можеш да се възползваш от нашите бързи кредити от всякъде и по всяко време, като заявиш сума до 4 000 лв., а ако си лоялен клиент получаваш и много допълнителни бонуси и отстъпки! 

Така че, не му мисли, а преследвай мечтите си - ние сме на разположение и винаги навреме!



Обратно към всички

Прочети още