Бърз кредит за пенсионери без поръчител, само срещу лична карта

Бърз кредит за пенсионери без поръчител, само срещу лична карта

Излизането в пенсия обикновено е време за заслужен отих след дългите години усилен труд. Голяма част от пенсионерите в чужбина се наслаждават на повече време със семейството си, гледат внуците си или се отдават на пътешествия, посещавайки мечтани дестинации.

За съжаление, ситуацията в България е малко по-различна и, с приближаването и настъпването на пенсионна възраст, идват и притесненията от драстичното намаление на регулярните доходи. Като допълнение, законодателството непрекъснато се променя и пенсионната възраст се увеличава, както и изискванията за трудов стаж. Това води до още по-високи нива на стрес у хората и те започват да губят доверие в държавата и институциите.
 

Как пенсионерите се справят с намалените финанси?

Голяма част от българите, достигнали пенсионна възраст, имат основание за притеснение. Размерът на пенсиите у нас е крайно недостатъчен за посрещане на месечните нужди, особено при необходимост от специализирано лечение и покупка на скъпи лекарства.

Всеки решава за себе си кой подход да избере, за да се справи с положението. Тези, които имат възможност, не излизат в пенсия, а продължават да работят. Други се пенсионират, но ходят и на работа, за да си осигурят допълнителни доходи и да си помогнат с месечните си разходи. Когато има възможност, децата и внуците също помагат.
 

Решение в трудни моменти

Въпреки всички взети мерки обаче, всеки от нас може да срещне затруднение и да не му достигат финансови средства. Често срещан мит е, че можеш да вземеш бърз кредит, само ако работиш на трудов договор. Credissimo ти дава решение за моментите, в които спешно ти трябват пари, дори ако си пенсионер.
 

Няма нужда да излизаш от вкъщи – само с лична карта и без поръчител

С помощта на Credissimo всичко става бързо и лесно! Без купища документация, чакане на опашки, прехвърляне от един служител на друг... Единственото, което ти трябва, са лична карта и компютър с достъп до интернет. Заявяването на пари от нас е безплатно и не те обвързва с кредит. А процесът е изключително лесен, само в 3 стъпки:

  1. Влизаш на сайта Credissimo.bg, попълваш кратката ни онлайн форма и изпращаш заявлението.
  2. Получаваш всички документи на посочен от теб електронен адрес, а с до минути наш служител ще ти се обади със становище.
  3. След одобрение, получаваш парите по предварително заявен от теб начин – по банкова сметка или можеш да ги вземеш на каса на EasyPay.
     

Как да заявя безопасно пари по интернет?

Въпреки страмежа към ограничаването им, недобросъвестните практики все пак съществуват. Особено, когато става въпрос за онлайн заеми. Затова преди да вземеш кредит, трябва да си сигурен, че няма да станеш жертва на недобросъвестна практика.  Добрата новина е, че с малко повече внимание, можеш да избегнеш измамниците.

Ето няколко съвета, които трябва да имаш предвид:

  1. Преди да избереш откъде да вземеш заем, провери внимателно фирмата и в никакъв случай не се доверявай на частни лица.
  2. Запознай се внимателно с всички условия предварително, прочети цялата документация внимателно и най-вече ситния шрифт.
  3. Ако имаш въпроси, посъветвай се с консултант – от фирмата или някой, на когото вярваш. В случай, че видиш нещо нередно, недей да подписваш документите.

Виж всички съвети за безопасно взимане на кредит тук »​
 

Защо да се довериш на Credissimo?

Credissimo е финансова институция с регистрация в БНБ, член е на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране и има дългогодишен опит в областта на мини заемите. Ние сме компания номер 1 за онлайн кредити, според финансовия портал 24пари. А над 96% от клиентите ни споделят, че препоръчват продуктите ни на роднините и приятелите си.

Credissimo ти предоставя ясни условия и максимална защита на личните данни, според световните стандарти за сигурност.
 

Съдействие при избора на най-подходящ продукт

Стараем се взимането на кредит от Credissimo да става бързо, лесно и прозрачно. Работим изцяло онлайн, като имаш достъп до цялата информация по всяко време. В зависимост от личните ти предпочитания, нужди и възможности, можеш да избереш един от двата бързи заема, които предлагаме.

Потребителски кредит ‘Credissimo плюс е бърз заем за суми до 2 500 лв., които се изплащат на равни месечни вноски за срок до 2 години.

‚Credissimo до заплата‘  е онлайн кредит, който е подходящ при наложителни разходи до 600 лв. Взима се за период от 30 дни, след което се изплаща с една вноска. Ако нямаш възможност да го погасиш на една вноска, има възможност за рефинансиране. Това ще ти позволи да разсрочиш плащането на месечни вноски.

За новите ни клиенти имаме специални предложения и промоционални условия. Не забравяме и лоялните си клиенти – за тях имаме преференциални условия и отстъпки от олихвяването до 17%.

Научи повече за продуктите ни тук »
 

Всичко става за минути, само с лична карта, без поръчител. Подхождаме индивидуално към нашите клиенти и ако имаш нужда от помощ или съвет, нашите консултанти са на твое разположение - ще отговорим на всеки твой въпрос, свързан с кредитните ни продукти.

При спешна нужда от пари, се обърни към Credissimo и можеш да разчиташ на пари навреме!
 



Обратно към всички

Прочети още