Кредити за пенсионери без поръчител

от Кредисимо АД | 07.09.2015
Вземи пари сега

Кредит за пенсионери

За съжаление излизането в пенсия в България по-често се свързва с притеснения и понижаване на регулярните доходи, от колкото с възможност за заслужена почивка и повече време със семейството. Постоянните промени в законодателството, праговете и възрастта за пенсиониране стресират хората и водят до загуба на доверие в институциите и държавата. Повечето притеснения на хората са напълно основателни, именно затова голяма част от пенсионерите продължават и да работят, за да си осигурят допълнителни доходи освен пенсията. Размерът на пенсиите на голяма част от населението е крайно недостатъчен за посрещане на месечните им нужди, а още по-малко са достатъчни при нужда от специализирано лечение и лекарства

Решение в трудни моменти

Затова и всеки пенсионер може да се възползва от всеки един от нашите продукти.

Всеки от нашите заеми може да заявите изцяло онлайн от вкъщи без да излизате, да се редите на опашки и да разнасяте документи. За да заявите заема си при нас нямате нужда и от поръчител.

Имате нужда единствено от личната си карта

Необходимо е да попълните бързата онлайн форма и да изчакате до 7 минути за одобрение. След това получавате парите по предварително избран от вас начин. Обърнете внимание, че подаването на коректна информация при кандидатстване е от изключително значение, тъй като това е базата, на която преценяваме дали да одобрим молбата ви.

Защо да се доверите точно на нас

Credissimo е призната за компания номер 1 за онлайн кредити в България по данни на специализирания сайт 24пари. Признание, което ни стимулира да работим постоянно с цел предлагането на максимално улеснение за новите ни и редовни клиенти.

Съдействие при избора на най-подходящ продукт

Над 96% от клиентите ни споделят, че препоръчват продуктите ни на роднините и приятелите си.

За редовните ни клиенти предлагаме преференциални условия и отстъпки до 17%.

Стараем се да не забравяме и новите клиенти с промоции и специални предложения.

При спешна нужда от пари се обърнете към Credissimo и разчитайте на пари навреме!

Вземи пари сега!Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.