Кредити за пенсионери без поръчител

от Кредисимо Админ | 07.09.2015
Вземи пари сега

Кредит за пенсионери

За съжаление излизането в пенсия в България по-често се свързва с притеснения и понижаване на регулярните доходи, от колкото с възможност за заслужена почивка и повече време със семейството. Постоянните промени в законодателството, праговете и възрастта за пенсиониране стресират хората и водят до загуба на доверие в институциите и държавата. Повечето притеснения на хората са напълно основателни, именно затова голяма част от пенсионерите продължават и да работят, за да си осигурят допълнителни доходи освен пенсията. Размерът на пенсиите на голяма част от населението е крайно недостатъчен за посрещане на месечните им нужди, а още по-малко са достатъчни при нужда от специализирано лечение и лекарства

Решение в трудни моменти

Затова и всеки пенсионер може да се възползва от всеки един от нашите продукти.

Всеки от нашите заеми може да заявите изцяло онлайн от вкъщи без да излизате, да се редите на опашки и да разнасяте документи. За да заявите заема си при нас нямате нужда и от поръчител.

Имате нужда единствено от личната си карта

Необходимо е да попълните бързата онлайн форма и да изчакате до 7 минути за одобрение. След това получавате парите по предварително избран от вас начин. Обърнете внимание, че подаването на коректна информация при кандидатстване е от изключително значение, тъй като това е базата, на която преценяваме дали да одобрим молбата ви.

Защо да се доверите точно на нас

Credissimo е призната за компания номер 1 за онлайн кредити в България по данни на специализирания сайт 24пари. Признание, което ни стимулира да работим постоянно с цел предлагането на максимално улеснение за новите ни и редовни клиенти.

Съдействие при избора на най-подходящ продукт

Над 96% от клиентите ни споделят, че препоръчват продуктите ни на роднините и приятелите си.

За редовните ни клиенти предлагаме преференциални условия и отстъпки до 17%.

Стараем се да не забравяме и новите клиенти с промоции и специални предложения.

При спешна нужда от пари се обърнете към Credissimo и разчитайте на пари навреме!

Вземи пари сега!Прочети още

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...
Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.