Най-лесният начин да получите пари в брой

Най-лесният начин да получите пари в брой

Финансовата криза у дома…

Многобройни са ситуациите, при които можем да изпаднем във финансово затруднение – често дори не зависят от нашите действия, а просто се случват. Спешно плащане на сметки, непредвидени медицински разходи, организиране на семейни празници или други поводи, дори пътуване до мечтаната дестинация – всички тези случаи предполагат да разполагаме с по-сериозна сума или поне със средства накуп и то веднага. Звучи доста сложно, особено във време на финансова стагнация, в която “караме до заплата” и често заемаме пари до докато дойде време за следващата сигурна сума.

Решението е онлайн

Е, най-лесният начин за излизане от подобна криза, вече е на един клик разстояние. Пари назаем, чрез кандидатстване в интернет е най-достъпният и актуален начин за справяне с тежка ситуация, който ежедневно избират все повече хора около нас.

Изключителната достъпност на бързите заеми се корени не само в широкото разпространение на интернет, но и в елементарните критерии, които трябва да покриете, за да се възползвате от подобна услуга. Да бъдете пълнолетен и личната ви карта да е легитимна – това е напълно достатъчно. Няма нужда да търсите гаранти, да ипотекирате имущество или да събирате огромен брой документи.

Друго огромно предимство на онлайн заявените средства е, че дори не е нужно да доказвате вашия доход с документ – с което се пести и време, и усилия.

Интересно: Наскоро Credissimo стартира първата в света автоматизирана чатбот услуга за онлайн кредити

Стъпки към решението

Започвайки от тези основни условия, това което остава, е да изберете кредитна компания, към която да кандидатствате. Днес българският пазар предлага голям избор от кредитни фирми, чиито услуги могат да се използват и онлайн. Още повече – тази сериозна конкуренция, гарантира на кандидатстващите по-голям шанс за успех.

Дори една конкретна компания да отхвърли молбата ви, вероятността за одобрение при друга компания е много голяма. С малко повече упоритост, много лесно ще се намери вариант за излизане от финансовия проблем с няколко клика и минимално количество документация.

Внимателно проучване

Разбира се, преди всичко останало, след осъзнаване на нуждата от тази алтернатива, трябва да бъдем много внимателни при избора на компания, към която да се обърнем. Внимателното проучване на всички изисквания, предлагания диапазон от лихвени проценти, варианти на срок за изплащане на сумата, възможният размер на отпусканите средства - това са едни от основните фактори, с които всеки потребител е длъжен да се запознае предварително.

И все пак, при големият избор на компании, предлагащи този тип финансова услуга, е почти сигурно, че всеки мотивиран потребител ще открие най-подходящия за него вариант.

Нарастващата популярност на взимането на пари в бройонлайн заявление

Според резултати от скорошни проучвания популярността на даваните бързи заеми нараства значително.  Причините за това се коренят в крактите срокове и улеснената процедура за набавяне на спешни финансови ресурси в момент на нужда. Все по-често се случва човек да се обърне към съответните финансови институции, за да се сдобие с бързи пари.

Кога хората прибягват до бързи кредити?

Основната функция на микрокредитирането е да покрие внезапен недостиг на пари в брой. Един бърз заем може да се ползва по различни направления като:

  • плащане на текущи сметки за вода, ток, парно;
  • сметки по кредитни карти;
  • значими събития - сватба, кръщене, абитуриентски бал, годишнина, юбилей и др.;
  • екскурзия в чужбина, почивка;
  • медецински разходи за лекари и лекарства;

Какво ви е необходимо?

  • Да сте пълнолетен
  • Да имате валидна лична карта
  • Да имате собствени доходи

Защо да изберете Credissimo?

Индивидуален подход към всеки клиент

Имате възможност да подадете заявление за суми от 100 до 2 000 лева, като трябва да имате предвид, че ако сте клиент за първи път, има вероятност да не бъдете одобрен за максимумът от 2 000 лв. Изплащането и погасителния план се определя индивидуално, според вашите предпочитания и възможности за размер на вноските, период на разсрочване, постъпление на доходи и други фактори. Лихвата, която плащате за вашият бърз заем също се изчислява индивидуално.

Опростена процедура по подаване на заявление

Поради факта, че хората, които заявяват онлайн кредити наистина имат нужда от парите почти веднага, нашите услуги имат много съкратена процедура - времето от заявяване до получаване на парите е не повече от 20 минути след попълване на съответната форма за кандидатстване. Заявлението също отнема много малко време, защото формата е кратка, без излишни и неясни подробности и е изцяло онлайн



Обратно към всички

Прочети още