Планирай успешно зимната си почивка

Планирай успешно зимната си почивка

Страхотна зимна почивка с финансова помощ от Credissimo

Поглеждайки през прозореца – освен, ако не се намирате в някоя уютна планинска хижа – виждате, ако не слънце, то поне пълна липса на сняг. А какво зимно има в един декември без сняг? Но, колкото и времето да не изглежда подходящо, зимата наближава, даже е стъпила с един крак в ежедневието ни, донасяйки освен мириса на коледни сладкиши, доста допълнителни разходи. Ясни са вече набъбващите сметки за отопление, както и значителните суми за коледно-новогодишните празници, но дали не пропускаме едно голямо перо?
 

Зимната ваканция – достъпна за всеки!

Ето едно финансово предизвикателство, в което може да се впуснете благодарение на помощта на бързите кредити на Credissimo - мечтаната, бленувана, търсена и чакана зимна ваканция! Особено за любителите на многообразието от планински спортове, първите знаци на приближаващото застудяване и любимия сняг слагат началото на планиране и организиране на зимната ваканция.
 

Как можем да ви помогнем?

Предлагаме ви няколко стъпки, които ще ви помогнат да се насладите на зимната си ваканция максимално:

  1. Планирайте, проучвайте и избирайте възможно най-рано! Отдавна вече е станало традиция най-хубавите дестинации за отдих през зимата да се резервират в края на лятото, затова не допускайте да ви изпреварят. Ако досега не сте проверявали, ще се учудите колко малко свободни места за приятна почивка са останали в началото на студения сезон.
  2. Винаги имайте наум, че големината на групата, с която ще пътувате, силно влияе върху сумата, която трябва да приготвите. Правилото е логично – колкото повече хора, толкова по-голямо намаление. Още по-добра идея във финансов смисъл е да наемете цяла къща, споделяйки някои помещения – този вариант значително намалява разходите и значително увеличава веселбата
  3. Често предплащането на възможно най-голяма част от сумата също помага за намаляване на крайната цена. Тук е моментът да покажете повече финансова дисциплина и да отделите средствата накуп. Когато, обаче, това не е възможно – понякога дори може да се окаже непосилно! – се обърнете за помощ към професионалистите в кредитния сектор – Credissimo са бързи и лесни за получаване. Условията са съвсем малко – да имате 18 години, постоянен доход и валиден документ за самоличност. Останалото е още по-просто – няколко клика с мишката и процесът е завършен!
  4. Подгответе си: екипировката, топлите дрехи, доброто настроение и приятелите и… бегом на снега!

Съвети и идеи: Идва Коледа, изберете идеалният подарък за Вашите близки



Обратно към всички

Прочети още