close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Планирай успешно зимната си почивка

от Credissimo България | 22.12.2015

Планирай успешно зимната си почивка

Страхотна зимна почивка с финансова помощ от Credissimo

Поглеждайки през прозореца – освен, ако не се намирате в някоя уютна планинска хижа – виждате, ако не слънце, то поне пълна липса на сняг. А какво зимно има в един декември без сняг? Но, колкото и времето да не изглежда подходящо, зимата наближава, даже е стъпила с един крак в ежедневието ни, донасяйки освен мириса на коледни сладкиши, доста допълнителни разходи. Ясни са вече набъбващите сметки за отопление, както и значителните суми за коледно-новогодишните празници, но дали не пропускаме едно голямо перо?
 

Зимната ваканция – достъпна за всеки!

Ето едно финансово предизвикателство, в което може да се впуснете благодарение на помощта на бързите кредити на Credissimo - мечтаната, бленувана, търсена и чакана зимна ваканция! Особено за любителите на многообразието от планински спортове, първите знаци на приближаващото застудяване и любимия сняг слагат началото на планиране и организиране на зимната ваканция.
 

Как можем да ви помогнем?

Предлагаме ви няколко стъпки, които ще ви помогнат да се насладите на зимната си ваканция максимално:

  1. Планирайте, проучвайте и избирайте възможно най-рано! Отдавна вече е станало традиция най-хубавите дестинации за отдих през зимата да се резервират в края на лятото, затова не допускайте да ви изпреварят. Ако досега не сте проверявали, ще се учудите колко малко свободни места за приятна почивка са останали в началото на студения сезон.
  2. Винаги имайте наум, че големината на групата, с която ще пътувате, силно влияе върху сумата, която трябва да приготвите. Правилото е логично – колкото повече хора, толкова по-голямо намаление. Още по-добра идея във финансов смисъл е да наемете цяла къща, споделяйки някои помещения – този вариант значително намалява разходите и значително увеличава веселбата
  3. Често предплащането на възможно най-голяма част от сумата също помага за намаляване на крайната цена. Тук е моментът да покажете повече финансова дисциплина и да отделите средствата накуп. Когато, обаче, това не е възможно – понякога дори може да се окаже непосилно! – се обърнете за помощ към професионалистите в кредитния сектор – Credissimo са бързи и лесни за получаване. Условията са съвсем малко – да имате 18 години, постоянен доход и валиден документ за самоличност. Останалото е още по-просто – няколко клика с мишката и процесът е завършен!
  4. Подгответе си: екипировката, топлите дрехи, доброто настроение и приятелите и… бегом на снега!

Съвети и идеи: Идва Коледа, изберете идеалният подарък за Вашите близки

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.