Предимствата на бързите кредити онлайн

Предимствата на бързите кредити онлайн

Представи си само: Ставаш сутринта и установяваш, че бойлерът вече не си върши работата, а именно – не топли вода. Явно ще му трябва ремонт или подмяна. Но точно в момента нямаш пари за това, а до заплатата ти има време, пък и тогава ще ти е екстра разход. Изправен си пред избора: или да поживееш без топла вода, или да вземеш заем. Първата опция е доста неприятна и неудобна. Започваш да се чудиш, откъде да вземеш пари и в главата ти се въртят мисли за несериозни приятели и роднини или високомерни служители на гише, за дълго протакане и много нерви, за обикаляне и обяснения… и това е далеч преди да си се захванал с обичайните нерви и притеснения около самия ремонт. Не. Най-лесният начин да се справиш със ситуация като тази (а те неизменно се случват в живота ни) е с бърз кредит онлайн. Ето защо:
 

инфорграфика илюстрираща ключови предимства на бързите кредити онлайн

Свали инфографиката в pdf формат

 

На първо място всичката необходима за решението информация можеш да откриеш в интернет. Седиш си вкъщи, пиеш си кафето и избираш – най-подходящия продукт, с най-удобния начин за изплащане, с най-добрите лихви. Не се разхождаш до офиси и не чакаш по опашки. Не се надяваш и служителят отсреща да те информира адекватно, пълно и разбираемо. Просто четеш, без напрежение и стрес, и научаваш всичко, което те интересува като възможности и условия.

След като спокойно си избрал най-удобния за теб онлайн кредит, просто попълваш кратка форма в интернет и получаваш всички необходими документи по имейла си. Така можеш обстойно да се запознаеш и с тях, без да си притиснат от времето за вземане на решение. Можеш да го направиш веднага или когато ти е удобно и можеш да отделиш спокойно време за това. Не разнасяш и не попълваш хартии, не ги четеш на крак и по диагонал, докато зад теб опашката пристъпя нервно и дюдюка.

Не е необходимо да имаш сметка и карта от конкретна банка или още по-досадното – да трябва тепърва да си откриваш сметка и да чакаш за карта. Сам преценяваш кой е най-удобният и лесен начин, по който искаш да си получиш парите. Това може да е по банков път или на каса на EasyPay.

Не чакаш за становище 7 напрегнати дни, а 7 минути! Доста удобно, ако парите ти трябват веднага, защото например си изправен пред спешна ситуация. Още в същия ден можеш да направиш желаната покупка или разход, което е доста важно, ако те чакат други кратки срокове, в които това трябва да се случи.

Удобствата и преимуществата не приключват тук. Вноските си връщаш както предпочиташ – отново може по банков път, като попълниш вносна бележка с данните си; вместо това може да ползваш онлайн услугата ePay – трябва само да имаш или да си направиш регистрация; или пък в брой на касите от мрежата на EasyPay, а може да се възползваш и от виртуалния ПОС терминал на Кредисимо и да платиш онлайн с карта.
 

И така, в перфектният случай при теглене на бърз кредит онлайн, парите могат да са при теб буквално минути след като си си помислил, че искаш да теглиш (и си извършил необходимите стъпки, разбира се). А може и да бързината да не е толкова важна за теб, колкото пълната и ясна информация – отново отговаряме на това условие в максимална степен. Може би искаш да разполагаш с гъвкави възможности за заявяване и погасяване – насреща сме. Всички тези предимства ти спестяват ценни ресурси като време, усилия и нерви. 



Обратно към всички

Прочети още