Предимствата на нашите бързи кредити онлайн с месечни вноски

Предимствата на нашите бързи кредити онлайн с месечни вноски

Изгубен си в безкрайното море от кредитни продукти, условия, преимущества, промоции и преференции?

Не знаеш кои са най-подходящите бързи кредити онлайн с месечни вноски за теб?

Не си сигурен на коя банкова или небанкова институция услугите да ползваш?

Не можеш да прецениш на сумата, която да поискаш?

Не можеш да изчислиш правилно оскъпяването?

За всеки от тези въпроси няма еднозначен отговор, защото няма универсално решение за личните нужди и възможности на всеки отделен кредитополучател. Въз основа на това схващане, че всеки случай е индивидуален, подходът към него трябва да е именно такъв Затова, Консултирай се с наш служител, който да ти помогне в избора на кредит обслужващ както персоналните ти нужди, така и възможностите ти за погасяването му.

За теб и всички, които имат нужда от спешни пари, но не могат да ги върнат наведнъж, разработихме бързи кредити онлайн с месечни вноски. Десетгодишната ни практика със стотици хиляди клиенти показва, че индивидуалният ни подход работи, много е удобен и затова става все по-разпространен.

Ако и ти търсиш кредит с по-малко финансово натоварване, разгледай услугите ни.

Решението, което ти предлагаме, ако искаш да върнеш заемът си в пълен размер и наведнъж е Credissimo до заплата.  Този кредит може да бъде в размер от 100 до 600 лв., а срокът за връщане е 15 до 30 дни. Подобни заеми са изключително удобни, когато имаш нужда от еднократна малка сума и можеш да си позволиш да я върнеш с една единствена вноска в рамките на периода. Продуктът позволява удължаване на срока (револвиране) с още 30 дни при необходимост.  Credissimo до заплата е често предпочитан и заради нулевата лихва в гратисния период за всеки първи заем и възможността да върнеш парите без оскъпяване.

Credissimo ти предлага още и гъвкава периодичност при изплащане на заема.

Credissimo плюс е бърз заем с изплащане на равни вноски. Предлага възможността за теглене на суми от 200 до 2500 лв. с опция за разсрочване между 3 и 24 месеца. Начинът на определяне на срока и размера на парите, които връщаш е изцяло индивидуален за всеки клиент и случай, с персонално определена лихва и без скрити такси. Важно е да знаеш, че ако и преди си бил наш клиент и си изплащал задълженията си в определените срокове, получаваш редица бонуси и отстъпки, достъпни само за лоялни клиенти.

Вземи бързи кредити онлайн с месечни вноски и без поръчител, ако получаваш заплатата си веднъж месечно. Препоръчваме ти падежът на вноската да съвпада или да е скоро след датата на получаване на месечното ти възнаграждение, както и да е сред първите разходи, които покриваш, заедно с битовите сметки и пр. Тази възможност за напасване е огромно удобство и силно намалява риска да пропуснеш плащане.

Нашите бързи кредити онлайн с месечни вноски са без скрити такси и с индивидуално определени според твоето желание:

  • Срок на изплащане
  • Размер на вноските
  • Лихви

А ако и преди си бил клиент на Credissimo и си спазвал стриктно сроковете за погасяване на взетите бързи кредити онлайн с месечни вноски, ще получиш бонуси и преференциални условия като наш лоялен клиент. Свържи се с кредитен експерт и научи повече.

Но не е само това. Вече знаеш, че можеш да заявиш и получиш одобрение изцяло онлайн – през формата на сайта, чрез чат с наш служител, чрез чатбота на Messenger или по телефона. Становището идва до 7 минути, а парите си – след още няколко минути по предпочитания начин – на каса на EasyPay или по банков път.

Връщането на задължението става също толкова лесно!

Няма нужда да търсите наш офис, нито пък да чакате някой да ви посети у дома. Може да платите отново на каса на EasyPay, по банков път, през виртуален ПОС (без такси) или дори с цифровата валута Bitcoin. С това отново показваме, че вашето удобство е основен приоритет на Credissimo! Защото вярваме, че отношението към всеки трябва да е персонално и с фокус върху личните му предпочитания и стил на живот.



Обратно към всички

Прочети още