Спешни краткосрочни минизаеми в малки размери

Вземи пари сега

Краткосрочен минизаем в малки размери

Да се теглят бързи кредити е не просто модерно, а често наложително и явяващо се важна социална функция в съвременното общество, движено от силата на финансовите потоци. В последно време нашумя една нова услуга, която предоставя дори повече възможности на потребителите, а именно бързи кредити online.

Редица дъщерни на банките финансови институции и небанкови такива обособиха собствени уеб сайтове, където на клиентите се предлага улеснена и изключително скоростна процедура за кандидатстване за бързи заеми online. Всичко, което се изисква от потребителите като информация, която да предоставят е лична карта и номер на сметката, в която желаят да бъдат преведени средствата по кредита.

Един огромен плюс на самите бързи кредити онлайн е липсата на изискването за доказване на доход, нещо, което ще възпре огромна част от клиентите да се обърнат към банка в търсене на пари на заем под формата на потребителски кредит. Друго преимущество се оказва спестеното време по обикаляне на офиси на компаниите, където често трябва да бъдем търпеливи и да жертваме доста време, докато чакаме сякаш безкрайни опашки пред гишетата.

Бързите кредити идват в момент, когато развитието на сектора за спешни краткосрочни минизаеми в малки размери претърпява истински бум на фона на кризата у нас. Все по-изострената конкуренция между отделните кредитни компании изисква незабавното въвеждане на иновации, като кандидатстването за кредит директно по интернет е една от тях.

С течения на времето се очаква въпросните кредитни институции да подобрят още повече предлаганите бързи минизаеми като въведат специални преференции за редовни клиенти. Редуцирането на лихвените ставки е още един вариант за някои компании да преборят конкуренцията и да извоюват по-голям пазарен дял в този динамичен сектор, като обаче все пак си струва да отбележим, че въпросните лихвени равнища до момента не отказваха хилядите клиенти да предпочетат именно подобна възможност и да кандидатстват за кредит.

Вземи пари сега!Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.