close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Спешно ми трябват пари - какво да правя?

от Credissimo България | 01.10.2015

Спешно ми трябват пари - какво да правя?

При спешна нужа от пари, бърз кредит ти вземи!

В началото беше сигурността…

Когато започваме нова рабoта, след дълги преговори за очакваното заплащане, обикновено се чувстваме доволни и настроени с положителни очаквания за предстоящите дни. Планове, сметки, дори кредити – усещаме се финансово осигурени, както никога досега. Съвсем нормално състояние – всяко ново начало звучи обещаващо.Кандидатстване за бърз заем

За съжаление, често това чувството е донякъде измамно и трае твърде кратко. Освен инфлацията и другите икономически фактори, самото усещане, че разполагаме с повече пари на месец ни кара да харчим повече. Без да се усетим, финансите отново не са точни и бихме могли да изпаднем дори в критична ситуация.

Животът е това, което ти се случва, когато си правиш други планове!

А понякога бедата е неочаквана и ни връхлита напълно изненадващо. На кого не му се е случвало да просрочи крайна дата за плащане на битова сметка или да се окаже, че дължи за медицинска помощ много повече от предвиденото. В списъка с критични финансови ситуации, разбира се, трябва да включим и организацията на сватба, кръщене или друг празникподготовката на първокласници и студенти; спешна нужда от финанси за ремонт или поправка на движимо и недвижимо имущество. Животът на всеки от нас предлага голямо разнообразие от тези и други подобни проблемни ситуации.

Няма място за отчаяние, а само за бързи и адекватни действия!

В този момент адекватно може да се намеси единствено най-ценният помощник в криза – пари навреме. Важното тук е не само да установим нуждата от подобно действие, но и да изберем най-правилния начин да го предприемем. Сериозно проучване на предлаганите варианти, сравняване на лихвени проценти и точно запознаване с всички условия – това са част от задължителните проверки, които трябва да се предприемат преди да се пристъпи към кандидатстване. Пазарът на финансови услуги в монета изобилства от варианти, предлагащи точна и навременна помощ на всеки, който я потърси.

Най-добрият вариант към днешна дата!

Бързо и с грижа за клиента – това са част от най-важните характеристики на услугата, предлагана от Credissimo. Условията, на които кандидатстващият трябва да отговаря са минимални – да има пълнолетие и личната му карта да е валидна. Средствата, които могат да бъдат отпуснати са до 2 500 лв., но за сметка на това не са нужни гаранти или поръчители. Изплащането става в удобна за клиента схема – за един или няколко месеца. Всеки кандидатстващ трябва да знае, че при закъснение във вноските се дължи лихва – което прави точността от страна на клиента толкова важна, колкото и от наша страна.

Един от най-зрелите начини за излизане от финансова криза се нарича Credissimo – компания номер едно за онлайн кредити!

*Според специализирания сайт 24пари

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.