Credissimo - Най - иновативната компания за 2015г.

от Кредисимо АД | 15.07.2016
Вземи пари сега

       

 

Кредисимо заслужено грабна 5 награди за своите иновации на годишните бизнес награди на B2b Медия.

На 13 юли 2016 г. се проведоха за втори път “Годишните награди на B2B Media” в Capital Fort, на които бяха раздадени отличия в 17 категории и еднаголяма награда.

Второто издание на конкурса отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, както и социално отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати. Връчиха се награди и отличия в 17 категории и една голяма награда – Иновация на годината. Големият победител на вечерта, който грабна отличието Иновация на годината и още 4 награди, сред който и за Най-иновативна компания е Кредисимо АД. Чрез този конкурс b2b Media си поставя целта да насърчи иновационната и социално-отговорната дейност на българските предприятия и да фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса.

 

Награди получи и продуктът на Кредисимо за отложени плащания platiposle.bg - “Бизнес проект на годината 2015” и “Технологична иновация на годината 2015”.

 ​       Прочети още

Кредисимо отново подкрепи учениците на ПМГ за участието им в ученическата конференция през януари.
Потребителски кредит са всички видове заеми, които се отпускат на физически лица за покриване текущи нужди – стоки и услуги.
Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.