Credissimo - най-иновативната компания за 2015 г.

от Credissimo BG | 15.07.2016
Вземи пари сега

Credissimo заслужено получи 5 отличия за бизнес иновации на “Годишните награди на b2b Медия“, проведени на 13 юли 2016 г. в Capital Fort.

Credissimo с награда „Иновация на годината“ и още 4 приза

Горди сме да споделим, че Credissimo стана големият победител вечерта по време на връчването на Годишните награди на b2b Media, провели се на 13 юли в Capital Fort, като ни беше присъдена голямата награда – „Иновация на годината, 2015“. Бяхме отличени в още 4 категории. Наградите, които Credissimo взе, са:

Годишните награди на B2B Media
Връчването на Годишните награди на B2B Media

 

Благодарим на b2b Media и журито за високата оценка!

За “Годишните награди на B2B Media”

„Годишните награди на b2b Media“ са ежегодно събитие, организирано и провеждано от b2b Media. На него се отличават най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, както и социално отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати. Признанието за общо 17-те компании идва под формата на "b2b Оскари" и сертификати, удостоверяващи категорията на наградата, която са получили.

Целта на този конкурс е насърчаване на иновационната и социално-отговорната дейност на българските предприятия и да фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса. Тази година беше проведено второто издание на конкурса, на което присъстваха редица официални лица, сред които Анна-Мари Виламовска (секретар на президента на Република България за иновационна и здравна политика), Диян Стаматов (заместник-министър на образованието и науката), Деница Сачева (заместник-министър на труда и социалната политика), Стамен Янев (изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции), Дончо Барбалов (заместник-кмет на Столична община), Горан Миланов (председател на БГФМА), Весела Калъчева (БАИТ), Радина Ралчава (председател на БДВО), Тунио Зафер (предприемач и основател на pCloud)

Научете повече за събититето тук »

 

1-во място за най-иновативна компания на 2015 година
1-во място за Технологична иновация на 2015 година
3-то място за Технологична иновация
2-ро място за Бизнес проект на 2015 година

Свързани новини:

Ивелин Камбуров от Credissimo взе награда за финансов директор на годината

Credissimo - една от “Най-зелените компании в България” за 2015

Credissimo - номер 1 за online кредити според сайта 24pari Прочети още

Ако с идването на пролетта, си се "разболял" от пролетна умора, спокойно - има "лечение". Вместо да даваш пари за лекарства, инвестирай във време сред природата, спорт и правилно хранене.
Ставаш сутринта и установяваш, че бойлерът вече не си върши работата. Явно ще му трябва ремонт или подмяна. Но точно в момента нямаш пари!
Стремежът за опазване на природата и пестенето на ресурсите са заложени в стратегическото развитие на Credissimo.bg още от самото начало, с решението услугите да са единствено в интернет.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.