Credissimo - Най - иновативната компания за 2015г.

от Кредисимо АД | 15.07.2016
Вземи пари сега

Кредисимо заслужено грабна 5 награди за своите иновации на годишните бизнес награди на B2b Медия.

Годишните награди на B2B Media
Връчването на Годишните награди на B2B Media

 

На 13 юли 2016 г. се проведоха за втори път “Годишните награди на B2B Media” в Capital Fort, на които бяха раздадени отличия в 17 категории и еднаголяма награда.

Второто издание на конкурса отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, както и социално отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати. Връчиха се награди и отличия в 17 категории и една голяма награда – Иновация на годината. Големият победител на вечерта, който грабна отличието Иновация на годината и още 4 награди, сред който и за Най-иновативна компания е Кредисимо АД. Чрез този конкурс b2b Media си поставя целта да насърчи иновационната и социално-отговорната дейност на българските предприятия и да фокусира общественото внимание върху добрите примери в бизнеса.

 

Награди получи и продуктът на Кредисимо за отложени плащания platiposle.bg - “Бизнес проект на годината 2015” и “Технологична иновация на годината 2015”.

3-то място за Технологична иновация
2-ро място за Бизнес проект на 2015 година
1-во място за Технологична иновация на 2015 година
1-во място за най-иновативна компания на 2015 година


Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.