Кредисимо - една от “Най-зелените компании в България” за 2015

Вземи пари сега

Конкурс “Най-зелените компании на България”, организиран от b2b Media

Конкурсът “Най-зелените компании на България”, организиран от b2b Media с подкрепата на Министерството на околната среда и водите, се проведе за шеста поредна година. На 08.06.2016г. бе тържествено обявена класацията в него. Конкурсът е уникален за България и има за цел да отличи компаниите на нашия пазар, които самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда. В конкурса участват компании от различни браншове, независимо от своя размер, обединено около идеята за природо-отговорно поведение. Критериите за оценка са въведените от компаниите добри практики и развиване на стопанската им дейност отговорно към природата и околната среда.

Наградите и специалните отличия се присъждат на база строго подбрана, конкретна и актуална информация за практиките и политиката на компанията в посока на опазване на околната среда.

Отделно от отличието на Кредисимо АД за най-зелена компания в категорията “Финансови, банкови, счетоводни и правни услуги”, допълнително компанията беше отличена и със специалното отличие на журито - “Безхартиен офис” за развитието си в изцяло онлайн среда. С решението си да предоставя своите услугите онлайн, още в началото на своето развитие, Кредисимо направи избора си в защита на околната среда. Наградите са признание и към общността на клиентите на компанията, защото и те активно участват в процеса на дематериализация на услугите ни, съответно и в нашия общ стремеж към чиста природа.

 Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.