Credissimo - една от “Най-зелените компании в България” за 2015

от Credissimo BG | 09.06.2016
Вземи пари сега

На 08.06.2016 г., за шести пореден път бяха връчени наградите от конкурса „Най-зелените компании на България“, организиран от b2b Media. На церемонията Credissimo получи сертификат „Зелена компания“, беше отличена в категория „Финансови, банкови, счетоводни и правни услуги “ и взе и специалната награда „Безхартиен офис“.

Credissimо – една от най-зелените компании в България

На 08.06.2016 г., на официална церемония, бяха връчени наградите от конкурса „Най-зелените компании на България“. В рамките на събитието b2b Media отличи най-добрите български фирми, като признание природосъобразна бизнес развитие.

Горди сме да съобщим, че Credissimo получи отличие в категорията „Финансови, банкови, счетоводни и правни услуги“. Освен това, за развиването на изцяло онлайн дейност, ни беше връчена една от специалните награди на журито - „Безхартиен офис“. Като участник в конкурса, Credissimo получи и сертификат „Зелена компания“.

Още в началото на своето развитие на пазара, Credissimo предоставя своите услуги онлайн. По този начин, още от основаването си, ние направихме избор в защита на околната среда.

Разбира се, всяка наша награда, е признание и към нашите клиенти. Избирайки нашите услуги, вие активно участвате в еко процесите и ставате част от общия ни стремеж към по-чиста природа.

За конкурса “Най-зелените компании на България”

Конкурсът “Най-зелените компании на България” е ежегоден и се организира от b2b Media, с подкрепата на Министерството на околната среда и водите. Събитието е уникално за България, като си поставя за цел да отличи компаниите, които самоинициират действия и каузи за опазване на околната среда.

В конкурса участват компании от различни браншове, обединени около идеята за природосъобразна дейност. Всяка фирма може да се включи, независимо от размера си.

Оценката на компаниите се извършва от независимо жури, което ги оценява според комплексни критерии, базирани на въвеждането и популяризирането на добри практики и развиване на стопанска дейност с отговорност към природата и околната среда. Наградите и специалните отличия се присъждат на база строго подбрана, конкретна и актуална информация за практиките и политиката на компанията в посока екологична стопанска дейност.

Научете повече за конкурса „Най-зелените компании на България“ на b2b Media тук »

 
 

Свързани новини

Кредити със „зелена“ каузаПрочети още

Ако с идването на пролетта, си се "разболял" от пролетна умора, спокойно - има "лечение". Вместо да даваш пари за лекарства, инвестирай във време сред природата, спорт и правилно хранене.
Ставаш сутринта и установяваш, че бойлерът вече не си върши работата. Явно ще му трябва ремонт или подмяна. Но точно в момента нямаш пари!
Стремежът за опазване на природата и пестенето на ресурсите са заложени в стратегическото развитие на Credissimo.bg още от самото начало, с решението услугите да са единствено в интернет.

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.