close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo плюс вече до 1 500 лева

от Credissimo България | 16.10.2014

Credissimo плюс вече до 1 500 лева

Когато спешно имате нужда от пари, бързината е от първостепенно значение, но е важно да имате и сумата, която ви е необходима. Бързите онлайн кредити, предлагани от Credissimo отговарят в максимално точно на името си. Заявявате заем изцяло онлайн, а процесът отнема само няколко минути от попълването на кратката ни форма до получаване на парите. 

А сега, за да ви облекчим в посрещането на непредвидени разходи, увеличихме максималната сума за потребителски кредит ‚Credissimo плюс‘. 

Онлайн заем credissimo плюс вече до 1500 лева

До 1 500 лв. само с няколко клика!

Credissimo ви осигурява още по-надеждна опора в случай на финансово затруднение. По този начин ви даваме възможност да се фокусирате върху наистина важните неща в живота, без да се притеснявате за пари. 

Нов, удължен период за погасяване на потребителски кредит от Credissimo

Персоналното отношение към нашите потребители е водещо за нас, затова ви предлагаме допълнително улеснение. С цел да ви предложим по-удобни месечни вноски, съобразени с индивидуалните ви възможности и предпочитания, увеличихме максималния период, за който можете да заявите бърз заем от Credissimo, на 16 месеца. 

Защо ‚Credissimo плюс‘?

‘Credissimo плюс’ е потребителски кредит, който се заявява изцяло онлайн или по телефона, следвайки интуитивна и максимално опростена процедура. В случай, че все пак срещнете затруднение, или имате въпроси, нашите служители винаги са насреща да ви осигурят допълнителна информация и да ви съдействат в процеса на попълване на заявлението. Свържете се с нас »

Когато имате нужда от по-голяма сума пари, както и когато искате да разсрочите погасяването на малки вноски за по-дълъг период от време, ‘Credissimo плюс’ е решението за вас. Получавате до 1 500 лв. без ходене до офиси, чакане на опашки и попълване на купища документи. Можете да ги върнете за до 16 месеца, на удобни месечни вноски, според индивидуален план.

Какво трябва да направя, за да взема 1 500 лв.?

Заявяването на бърз кредит от Credissimo става в 3 лесни стъпки, само за няколко минути!

Стъпка едно

Влизате на www.credissimo.bg, избирате желана сума и период, попълвате кратка форма и изпращате заявлението. 

Стъпка две:

Изчаквате няколко минути обаждане на наш служител. 

Стъпка три

Получавате парите по желан от вас начин. 

Вземете до 1 500 лв. още сега »

Всички, необходими документи, получавате на електронния адрес, който сте предоставили в процеса на заявяване на бърз заем, и имате възможност да се запознаете с тях на спокойствие, преди да усвоите кредита. Изпращането на заявление не ви обвързва със заем. След одобрение можете да се откажете от усвояване на кредита. 

Свързани новини: 

Увеличихме максималната сума на 2 000 лева

Трябват ти спешно пари? Credissimo вече дава до 2 500 лв.

Прочети още

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.

Навици на успешните и богати хора
Навици на успешните и богати хора

Къде се крие ключът към успеха? В статията разглеждаме какви са навиците на заможните хора.

Как да предпазиш личните си финанси?
Как да предпазиш личните си финанси?

Сигурността на твоите лични финанси е изключително важна, особено когато става въпрос за потребителски имена и пароли за онлайн акаунтите ти.