Credissimo плюс вече до 1 500 лева

Вземи пари сега

Водени от постоянния си стремеж към иновативни решения и за да бъдем максимално близко до очакванията на нашите клиенти, взехме решение да променим параметрите на един от основните си продукти – онлайн заема ‘credissimo плюс’.

За още по-голямо удовлетворение на потребностите на нашите потребители, обявяваме, че от днес максималната сума вече е 1 500 лв., а за да бъде изплащането й с възможно по-ограничена месечна вноска, увеличихме и периода до 16 месеца.

Онлайн заем credissimo плюс вече до 1500 лева

Заемът ‘credissimo плюс’ взимате изцяло онлайн в 3 лесни стъпки – попълвате бързата онлайн форма на сайта credissimo.bg, изчаквате няколко минути и след одобрение получавате сумата на посочена банкова сметка или в брой на каса.Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.