close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Credissimo стана член на КРИБ

от Credissimo България | 02.09.2015

Credissimo стана член на КРИБ

В края на месец юли, 2015 г. се проведе заседението „Гласът на българския бизнес“. То се организира от най-голямата организация на работодателите у нас – КРИБ (Конфедерация на работодателите и индустриалците в България). Едно от решенията, които бяха взети от управителният съвет по време на събранието, беше приемането на кандидатурата на Credissimo в Конфедерацията. 

Мисия и цели на Credissimo като член на КРИБ

Влизайки в Конфедерацията и като една от водещите компании за бързи кредити в България, Credissimo си поставя за цел да бъде активна страна в съдействието за подобряване на бизнес климата в страната и да работи за повишаването на икономиката. 

С цел да предлагаме максимално конкурентни кредитни услуги и продукти на клиентите си, ние постоянно анализираме потреблението и поведението на потребителите. Въз основа на събраните данни и резултатите от анализите, развиваме и внедряваме иновативни технологични решения, които могат да се разглеждат като добър пример за печеливши бизнес практики. С иновативния си подход, който винаги е с мисъл за потребителите, Credissimo бързо си спечели добра репутация и се радва на висок интерес от тяхна страна. Именно по тази причина, тя беше призната и за компания, номер 1 за онлайн кредити от специализирания сайт 24pari.com*.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ)

Основната роля на КРИБ е да представлява българския бизнес в Националния съвет за тристранно сътрудничество, като същевременно съдейства за неговото развитие чрез контакти със законодателната, изпълнителната и местната власт.

Разбирането на организацията е, че устойчивото развитие е основният двигател на дългосрочния корпоративен успех.

Целите на КРИБ като обществена организация са:

  • Ефективно подобряване на бизнес климата в България;
  • Стимулиране на членовете на Конфедерацията да споделят добри бизнес практики;
  • Развиване и подпомагане конкурентоспособността на икономиката на страната;
  • Активно участие в социалните диалози на страната.

КРИБ е член на Международната търговска камара (International Chamber of Commerce, ICC), която обединява над 11 000 компании в страната, дава работа на над 800 000 души и произвежда три-четвърти от БВП на България.

Сред членовете на КРИБ са компании като: Мобилтел ЕАД, Хюлет-Пакард България, Теленор България ЕАД, Сименс ЕООД и др. 
Като един от най-новите членове на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, Credissimo се надява на дългосрочно и ползотворно бъдещо сътрудничество.


* Credissimo е компанията, привлякла най-голям интерес в сферата на онлайн кредитирането за периода януари – декември, 2014 година, според данни финансовия портал 24pari.com 
Свързани новини: Credissimo – съинициатор и член-основател на АОНК Дългоочаквано: Credissimo официално излезе на БФБ - София

Прочети още

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.

Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?
Трябва ли да избягваме заемите от роднини и приятели?

Спешно ти трябва финансиране, но не знаеш към кого да се обърнеш? В тази статия ще ти разкажем за плюсовете и минусите на приятелския заем.

Как да научиш децата си да боравят с пари?
Как да научиш децата си да боравят с пари?

Децата и парите могат да бъдат истински несъвместими. Затова е важно да получат финансовите си уроци още от малки. Ето как можеш да го постигнеш.