Credissimo стана член на КРИБ

от Credissimo BG | 02.09.2015
Вземи пари сега

В края на месец юли, 2015 г. се проведе заседението „Гласът на българския бизнес“. То се организира от най-голямата организация на работодателите у нас – КРИБ (Конфедерация на работодателите и индустриалците в България). Едно от решенията, които бяха взети от управителният съвет по време на събранието, беше приемането на кандидатурата на Credissimo в Конфедерацията. 

Мисия и цели на Credissimo като член на КРИБ

Влизайки в Конфедерацията и като една от водещите компании за бързи кредити в България, Credissimo си поставя за цел да бъде активна страна в съдействието за подобряване на бизнес климата в страната и да работи за повишаването на икономиката. 

С цел да предлагаме максимално конкурентни кредитни услуги и продукти на клиентите си, ние постоянно анализираме потреблението и поведението на потребителите. Въз основа на събраните данни и резултатите от анализите, развиваме и внедряваме иновативни технологични решения, които могат да се разглеждат като добър пример за печеливши бизнес практики. С иновативния си подход, който винаги е с мисъл за потребителите, Credissimo бързо си спечели добра репутация и се радва на висок интерес от тяхна страна. Именно по тази причина, тя беше призната и за компания, номер 1 за онлайн кредити от специализирания сайт 24pari.com*.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ)

Основната роля на КРИБ е да представлява българския бизнес в Националния съвет за тристранно сътрудничество, като същевременно съдейства за неговото развитие чрез контакти със законодателната, изпълнителната и местната власт.

Разбирането на организацията е, че устойчивото развитие е основният двигател на дългосрочния корпоративен успех.

Целите на КРИБ като обществена организация са:

  • Ефективно подобряване на бизнес климата в България;
  • Стимулиране на членовете на Конфедерацията да споделят добри бизнес практики;
  • Развиване и подпомагане конкурентоспособността на икономиката на страната;
  • Активно участие в социалните диалози на страната.

КРИБ е член на Международната търговска камара (International Chamber of Commerce, ICC), която обединява над 11 000 компании в страната, дава работа на над 800 000 души и произвежда три-четвърти от БВП на България.

Сред членовете на КРИБ са компании като: Мобилтел ЕАД, Хюлет-Пакард България, Теленор България ЕАД, Сименс ЕООД и др. 
Като един от най-новите членове на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, Credissimo се надява на дългосрочно и ползотворно бъдещо сътрудничество.


* Credissimo е компанията, привлякла най-голям интерес в сферата на онлайн кредитирането за периода януари – декември, 2014 година, според данни финансовия портал 24pari.com 
Свързани новини: Credissimo – съинициатор и член-основател на АОНК Дългоочаквано: Credissimo официално излезе на БФБ - София

Прочети още

Компанията генерира огромни обеми от спестени природни ресурси благодарение на своите изцяло онлайн услуги
Колко мислите, че можете да спестите за една година? Този хитър начин ще ви помогне да спестите съвсем нелоши суми без особени усилия
Kупуването на употребявани вещи има редица предимства, независимо дали става въпрос за дрехи, винтидж предмети, книги или техника