Сума
Период
Вноска по кредит Вноска

Дължимата вноска по договор за кредит, погасяваща пропорционално част от главницата и договорна лихва, при необезпечен кредит. Пълна преддоговорна информация може да намериш в предоставената кредитна документация.

лв. лв.
ГЛП % %
ГПР % %
Вноска с избрана опция Гарантирано до минути

Избирайки опцията „Гарантирано до минути“, ще получиш парите веднага, защото твоят кредит ще бъде гарантиран от друга компания, наречена „Поръчител“. Посочената сума е сбор между вноската по договора за кредит с Кредисимо и дължимото възнаграждение към Поръчителя, което е посочено ориентировъчно на база историческа справка. Конкретният размер по договора за предоставяне на поръчителство се определя на база индивидуална оценка от Поръчителя след подаване на заявлението за кредит.

лв.

Как да заявиш бърз кредит онлайн от Credissimo?

Попълваш данните си и създаваш профил

Попълваш данните си и създаваш профил 5 мин.

Попълваш личните си данни и информация за онлайн кредита в няколко бързи и лесни стъпки.

Получаваш одобрение на момента

Получаваш становище на момента

Получаваш становище на момента по СМС и/или на посочения от теб имейл.

Взимаш парите по най-удобния за теб начин

Взимаш парите по най-удобния за теб начин

Веднага по твоята банкова карта, в брой на каса или по банков път на посочена от теб сметка.

Можеш да заявиш нашите бързи кредити онлайн с месечни вноски Credissimo плюс и Credissimo до заплата изцяло онлайн - бързо, сигурно и напълно безопасно! Без излишна документация, без ходене по офиси и чакане по опашки. При нас всичко става изцяло по интернет, без такси за кандидатстване и одобрение, без поръчители. Трябват ти само устройство с интернет достъп, лична карта и навършени 18 години. Получаваш парите по най-удобния за теб начин - когато и за каквото и да ти потрябват!

За какво e подходящ бърз онлайн кредит на равни месечни вноски?
Ремонт или освежаване на дома
Почивка или пътуване
Покупка на бяла и черна техника
Нужда от средства за други покупки
За какво e подходящ бърз онлайн кредит до заплата?
Спешна нужда от пари навреме
Поправка на автомобила
Mедицинска помощ
Нужда от средства за други покупки

Защо да ни избереш?

Прозрачни условия

За нас е изключително важно клиентите ни да се запознаят с всеки елемент в процеса по заявяване на онлайн потребителски кредит с равни месечни вноски и бърз кредит до заплата. За тази цел, преди сключването на договора, ние им даваме възможност спокойно и детайлно да прегледат цялата документация, с която биха се ангажирали.

Без допълнителни такси

За разлика от повечето банки, когато изпращаш заявление за бърз кредит на месечни вноски или заем до заплата, ние не ти взимаме такса за обработване на молбата.

При нужда от помощ

Нашият уебсайт (Credissimo.bg) предлага финансови услуги с напълно прозрачни условия. Можеш да намериш всички често задавани въпроси, касаещи нашите кредити, както да се обърнеш към нашия контактен център при нужда от помощ или съвет.

Бързи кредити без поръчител

За да кандидатстваш за бърз кредит при нас не ти е нужен поръчител. Само трябва да посочиш лице, което еднократно да потвърди данните, които си предоставил в заявлението си.

Индивидуален подход

Всеки клиент е различен, затова ние разглеждаме в детайли отделните случаи, така че да можем да предложим най-подходящото решение. Условията по кредитите ни се определят индивидуално, а лоялните клиенти могат да разчитат на преференциални условия и отстъпки.

Доверие

Водени сме от стремежа си да изградим отговорни, коректни и надеждни взаимоотношения с всеки клиент. Отпускаме заеми на стойност до 4 000 лева, като ако за първи път изпратиш заявление за кредит към Credissimo и посочиш максималната допустима сума, много вероятно е да те одобрим за по-малка стойност. Факторите, които взимаме предвид при оценка на сумата на отпускания кредит, са много и различни, като най-често се определят от предишната ти кредитна история, доказан доход, коректност, наличие на други задължения и т.н... Всеки наш лоялен клиент има възможност да се възползва от по-изгодни и добри условия, както и да получи максималната сума, която предлагаме, а в някои случаи и повече.

БНБ регистрация

Компанията разполага с удостоверение от Българска народна банка с регистрационен номер BGR00050 за упражняване на дейността си и е регистриран администратор на лични данни.