Как се заявяват бързи кредити онлайн от Credissimo?

Парите стигат до теб в 3 лесни стъпки

Online форма за кандидатстване

Попълваш кратката ни
онлайн форма

Изчакваш 7 минути за одобрение

Изчакваш 7 минути
за одобрение

Получаваш парите по сметка или на каса

Получаваш парите по
сметка или на каса

 

Нашите онлайн кредити ти спестяват време и нерви. Няма излишна документация, не трябва да ходиш до офиси и да чакаш на опашка да бъдеш обслужен. Спестяваме ти притеснението да споделиш с приятел или познат за финансовите си затруднения, както и за какво са ти нужни пари. Нашите финансови продукти "Credissimo плюс" и "Credissimo до заплата" са гъвкави, съобразени спрямо твоите индивидуални предпочитания и нужди. За да изтеглиш бърз кредит онлайн ти трябва само лична карта и навършени 18 години. Не ти е необходима друга документация, поръчители или да доказваш трудови правоотношения. Ти определяш размера на искания бърз кредит и погасителния план. Кандидатстването ти отнема няколко минути и е напълно безплатно, нужно е само да попълниш кратко заявление под формата на електронен формуляр за параметрите на желания заем ( сума и период ). Парите можеш да получиш във всеки един офис на EasyPay и FastPay на територията на България или директно по банковата си сметка.

 

Важно е да знаеш, че изпращането на заявление е напълно безплатно.

За какво са подходящи бързите кредити на Credissimo?

За моментите, в които имаш спешна нужда от заем в края на месеца в резултат на забавена заплата или при други непредвидени обстоятелства.

 

За моментите, когато трябва да платиш комуналните си разходи – понякога сметките за ток, вода и парно те поставят в позиция да имаш нужда от пари навреме, за да успееш да погасиш задълженията си.

 

За моментите, когато ти се налага да платиш данък на автомобила или апартамента си, но не разполагаш с нужните финансови средства, то използването на ускорената и улеснена процедура по кандидатстване за бърз заем е като спасителен пояс.

 

За моментите, когато трябва да направиш подарък или ти трябват пари за да осъществиш мечтаната почивка.

 

Кредит за ремонт

Освежаване или ремонт

Пари за почивка

Почивка или пътуване

Покупка на техника

Покупка на бяла и черна техника

Бързи пари навреме

Спешна нужда от пари навреме

 

Поправка на автомобила

Поправка на автомобила

Неотложна медицинска помощ

Неотложна медицинска помощ

Ново обзавеждане за дома

Ново обзавеждане за дома

Нужда от средства за други покупки

Нужда от средства за други покупки

Вземи пари до минути, точно когато ти трябват!

  Заяви тук  

Защо да предпочетеш Credissimo?

Credissimo е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се структури в небанковия финансов сектор. Като финансова институция предоставяме на нашите клиенти бързи и лесни решения при възникнала потребност от краткосрочно финансиране. Като високотехнологична компания се стремим постоянно да разработваме и внедряваме иновативни услуги, адекватни на бързо развиващия се дигитален свят. Като членове на АОНК ( Асоциацията за отговорно небанково кредитиране ) имаме за задача да спазваме добрите практики за кредитиране.

Ясни условия по договор за заем

Прозрачни условия

За нас е изключително важно, клиентите ни да се запознаят спокойно и в детайли с нашите условия! Затова предоставяме цялата документация, преди сключването на договора.

Индивидуален подход

Индивидуален подход

Нуждите и възможностите на всеки клиент са различни, затова ние разглеждаме всеки случай индивидуално, така че условията по кредитите ни да са по мярка.

Гаранция за максимална сигурност

Максимална сигурност

В сайта на компанията е вграден SSL сертификат, създаващ 256 битова криптирана връзка за всички посетители на страницата, а помещенията, в които пазим данните са строго охранявани. Сървърите са под 24 часово наблюдение.

Лицензирана финансова институция

Лицензирана финансова институция

Credissimo е лицензирана от БНБ финансова институция с адрес на управление: гр.София, бул. „Витоша” № 146, ет.2, рег. по ф.д. №11476/2007г. по описа на СГС, БУЛСТАТ 175330437, вписано в регистъра на администраторите на лични данни под №0039198

Кредит без поръчител

Кредит без поръчител

За да кандидатстваш за кредит при нас не ти е нужен поръчител. Само трябва да посочиш лице, което еднократно да потвърди данните, които си предоставил в заявлението си.

Без допълнителни такси

Без допълнителни такси

За разлика от повечето банки и други кредитни институции, когато изпращаш заявление за заем ние не ти взимаме такса за обработване на молбата. 

Нашите клиенти за нас

Всички наши решения са в отговор на потребностите и желанията на нашите потребители.
Вижте какво споделят клиентите ни:

Нямам думи да изразя впечатлението си от бързината и корекността Ви. Притежавате стил и начин на работа, различен от този, с който сме свикнали досега. Радвам се изключително много, че съм Ваш клиент и се надявам да продължа да работя с Вас! Едно голямо благодаря!


Мариета Б.

mnogo sam dovolna ot vas izklu4itelno korektni i nai vajnoto e 4e vse edno vzimah parite ot priatel nikade niama takova priatelsko otnohenie i goliamo doverie


Даниела Р.

Много точни. С удоволствие ще ползвам и трети заем


Виктория Г.

Благодаря, че ме подкрепихте, когато всички ми обърнаха гръб - няма да го забравя!


Ивелина К.

Искам от сърце да благодаря на служителите към Вашата институция за доверието и помощта, която оказвате на хората. Винаги коректни и отзивчиви, помагайки на хора като мен, нуждаещи се от дадена сума за определен срок от време. Бъдете живи и здрави. Радвам се, че има институции, като Вашата - бърза, коректна и добронамерена към нас- хора, изпаднали в затруднено финансово положение. Ползвам се от Вашите услуги за пореден път и винаги ще остана Ваш коректен и лоялен клиент, за да мога да оправдая доверието, което ми гласувате. С уважение и лична благодарност -Евгения


Евгения П.

Моето мнение за Cred е БРАВИСИМО, Невероятно точни, коректи и изчерпателни, Благодаря че ви има


Христо Живков

Благодаря от сърце на добрия екип! Благодаря Ви, че в това трудно време ми помагате - на мен и на семейството ми! Страхотни сте! Благодаря Ви, че Ви има!


Милена Д.

БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИНАТА ТОЧНОСТТА И ДОВЕРИЕТО КЪМ МЕН КАТО КЛИЕНТ ! ! ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ ! ! ! БЛАГОДАРЯ !


Петко Р.

За първи път ползвам кредит от вас и останах много доволен . Доста от другите компании обявяват заем без поръчител но в един момент искат от вас телефон на ваш познат и доста други условия. При вас нещата станаха за не повече от 2 часа . БЛАГОДАРЯ ВИ . КРАСИ .


КРАСИМИР ИВАНЧЕВ

Свържи се с нас по най-удобния за теб начин

Винаги сме готови да отговорим на всеки твой въпрос и да съдействаме в процеса по заявяване на кредит, съобразен с твоите индивидуални нужди

 

Телефони за връзка
0700 12 0 12 *национален номер на цената на един градски разговор
*5555 *за всички мобилни оператори на цена според мобилния план
Нашия адрес
Адрес:
гр.София, п.к. 1463, бул.Витоша 146 А, ет.2 Виж в Google Maps
 
Пиши ни за въпроси
Пиши ни на contacts@credissimo.bg
Използвай чат формата

Работно време:

Понеделник - Петък: от 8:00 до 20:00 часа
Събота: от 10:00 до 18:00 часа
Неделя: от 10:00 до 17:00 часа

 

Онлайн заявления за кредит можеш да изпращаш по всяко време! Заявление за кредит или заем, изпратено извън работното време, се разглежда след 8:00 часа на следващия работен ден

 

Представителен пример: Kредит Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси – не се начисляват през целия процес.
Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%.
Минимален период на изплащане – 3 месеца, максимален 24 месеца.