close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Как да заявиш бърз кредит онлайн от Credissimo?

Заявяваш в 3 лесни стъпки и взимаш парите на момента!

Попълваш кратката ни
онлайн форма

Получаваш oдобрение
на момента

Взимаш парите на каса,
по сметка или банкова карта

Можеш да заявиш нашите бързи кредити онлайн с месечни вноски Credissimo плюс и Credissimo до заплата изцяло онлайн - бързо, сигурно и напълно безопасно! Без излишна документация, без ходене по офиси и чакане по опашки. При нас всичко става изцяло по интернет, без такси за кандидатстване и одобрение, без поръчители. Трябват ти само устройство с интернет достъп, лична карта и навършени 18 години. Получаваш парите по най-удобния за теб начин - когато и за каквото и да ти потрябват!

За какво можеш да използваш бърз онлайн кредит с месечни вноски от Credissimo?

Ремонт или
освежаване на дома

Почивка или
пътуване

Покупка на бяла
и черна техника

Спешна нужда от
пари навреме

Поправка
на автомобила

Mедицинска
помощ

Ново обзавеждане
за дома

Нужда от средства
за други покупки

Защо да ни избереш?

Прозрачни условия

За нас е изключително важно клиентите ни да се запознаят с всеки елемент в процеса по заявяване на онлайн потребителски кредит с равни месечни вноски и бърз кредит до заплата. За тази цел, преди сключването на договора, ние им даваме възможност спокойно и детайлно да прегледат цялата документация, с която биха се ангажирали.

Индивидуален подход

Всеки клиент е различен, затова ние разглеждаме в детайли отделните случаи, така че да можем да предложим най-подходящото решение. Условията по кредитите ни се определят индивидуално, а лоялните клиенти могат да разчитат на преференциални условия и отстъпки.

Без допълнителни такси

За разлика от повечето банки, когато изпращаш заявление за бърз кредит на месечни вноски или заем до заплата, ние не ти взимаме такса за обработване на молбата.

Бързи кредити без поръчител

За да кандидатстваш за бърз кредит при нас не ти е нужен поръчител. Само трябва да посочиш лице, което еднократно да потвърди данните, които си предоставил в заявлението си.

Често задавани въпроси


Оскъпяването и месечните вноски за бързи кредити от Credissimo се определят индивидуално според кредитната история и доходите ти. Ако имаш добра кредитна история и високи доходи, твоите месечни вноски ще бъдат по-ниски и обратното. Попълни нашата бърза и лесна форма за заявяване на кредит с месечни вноски и до минути ще разполагаш с цялата информация.

Попълването на онлайн формата не те обвързва с бърз кредит и е напълно безплатно!

Да, твоят първи и всеки 5-и Credissimo до заплата, с период на револвиране до 30 дни, е с 0 % лихва, ако върнеш заема в гратисен период, който съответства на избрания от теб период на револвиране.

След разглеждане от Кредитния ни отдел на подаденото от теб заявление за бърз кредит на месечни вноски, ще получиш отговор от нас по имейл или телефон, както и известие в клиентския ти профил, независимо дали си одобрен или не. В случай че заявлението ти е анулирано поради липса на снимки на валидна лична карта също ще получиш известие.

Заявленията от лоялните ни клиенти се разглеждат с приоритет и времето за одобрение може да трае само няколко минути.

След получаване на одобрение от нас, можеш да получиш своите пари по един от изброените начини:
  • Незабавно плащане по твоя дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard*, издадена на твое име от българска финансова институция, която поддържа услугата;
  • На посочена от теб банкова сметка. Преводът се извършват до минути, ако сметката ти е в една от следните банки: УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка, ДСК или Райфайзенбанк; В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до следващия работен ден.
  • В брой от най-близката каса на EasyPay.

С цел максимално улеснение на нашите клиенти, плащане на вноска или пълно погасявне може да бъде извършено на каси на FastPay, EasyPay, чрез Кештерминал, виртуален ПОС, Epay, както и по банков път.

Нашите клиенти за нас