This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Мнения от наши клиенти

Вземи пари сега
Сподели своето мнение за Credissimo

Сподели своето мнение за Credissimo!

Съветите, които получаваме от нашите клиенти са изключително важни за нас. Основната ни цел винаги е била да усъвършенстваме условията на бързите кредити, които предлагаме. Помогни ни да бъдем още по-добри, сподели с нас мнението си тук!

много ви благодаря ! Радвам се че ви открих в нета! !


Ивайло Ц.

Прекрасни, бързи и коректни, Благодаря, че помагате на хората, желая Ви, усмихнато и весело лято :)


Кристина Ю.

По-обслужване и бързина надминавате и най-големите и известни банки. Благодаря Ви. Бъдете здрави, все така коректни и можещи. Успех!


Анелия Д.

Аз се доверих на Кредисимо и успях...


Надежда А.

Благодаря ви за бързото одобрение и вяра в мен,когато имах нужда от финансова помощ-вие бяхте тези които се отзоваха,парите бяха при мен много бързо на същия ден.Коректни и отговорни,следователно такова ще е и моето отношение към вас,бих се възползвал отново от вашите кредите.Благодаря ви


Владимир Минев

Перфектно отношение


Десислава кирилова

За първи път ползвам кредит от вас и останах много доволен . Доста от другите компании обявяват заем без поръчител но в един момент искат от вас телефон на ваш познат и доста други условия. При вас нещата станаха за не повече от 2 часа . БЛАГОДАРЯ ВИ . КРАСИ .


КРАСИМИР ИВАНЧЕВ

Много ви благодаря за бързината и помоща вие сте страхотни


Елена С.

Много благодаря! Удоволствие е да се работи с коректен партньор. Ще ви препоръчам на колеги и приятели. Поздрави!


Ralica R.

Пожелавам Ви от сърце още много много клиенти, заслужавате. Имате прекрасен екип с перфектни професионалисти.


Цветко Г.

Страхотни сте! Изключително лесни и бързи, не вярвах, че взимането на кредит може да е толкова лесно.


Христо Х.

приятно изненадан бях от бързината и условията. Горещи препоръки.


Иван Г.

Здравейте! Благодаря за наградата и оставам на разположение за връзка с Вас! Пожелавам хубав уикенд!


Elena Marinova
Печеливш в игра на Credissimo

Вие сте супер, страхотен екип. Добре, че сте вие за да помагате на хората в нужда. Благодаря Ви


Борислав Б.

много точни, стриктни, отзивчиви към клиентите си и много бързи в услугите и работата си- много мои приятели са много доволни от кредисимо , в това число и аз- много ми харесват


Фиданка Викторова

БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА! НЕ ВЯРВАХ, НО СЕ УБЕДИХ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА БЪРЗО ДА ПОЛУЧИШ ПАРИ! ПРЕПОРЪЧАХ ВИ И НА ДРУГИ МОИ ПОЗНАТИ-ЕДНА ОТ КОИТО СЪЩО СТАНА ВАШ КЛИЕНТ!


Анжела С.

Блатодаря, че ме подкрепихте в много важен за мене момент. Едноличен търговец съм и търгувам с дрехи и също съм художник приложни изкуства изработвам уникални лечебни картини с кристали, но ми се наложи спешно финансиране за работата ми , след обикаляне по всички банки се оказа , че не мога да изтегля пари, въпреки че 20г се занимавам с бизнес. . . Вие за 1 час ми отпуснахте 600лв. а защо ли са ни толкова много банки , когато в нужния момент не те финансират, няма смисъл. . . Благодаря


Антоанета Ц.

Отдавна сме Ваши клиенти и сме доволни от обслужването, условията за кредитиране. Когато и да сме се обърнали към Вас с въпроси отнасящи се до обслужване на кредита, сме получавали Вашето разбиране.


Сузана Николова

Избирам Кредисимо, защото: 1. обслужването е бързо и коректно; 2. лесно намирам точна информация за всичко, което ме интересува; 3. получавам пари за минути; Благодарности на целия екип с пожелания за много професионални успехи и все повече спечелени клиенти! (Ако имате нужда от някой, който да ви подаде ръка, изберете Кредисимо! Всички ще ви питат: "Как си?", но когато кажете: "Добре съм...", само Кредисимо ще ви каже: "Не, не си добре, ето ти тези 2000лв.". Хи-хи-хи)


Микаела М

Здравейте, Кредисимо!!! Току що видях прекрасната изненада преди празниците! Благодаря Ви!


Маги Иванова
Печеливш в игра на Credissimo

Благодаря още веднъж за проявената коректност и бързина при усвояването на кредита ми от Ваша страна, Вие спечелихте не само мен като бъдещ клиент но и препоръките ми пред приятели и колеги от моя страна


Стоян М.

BLAGODARQ NA CREDISSIMO! STRAXOTNA INSTITYCIA! DEISTVAT NAVREME, KOREKTNI I LOIALNI! PREPORU4VAM GI NA VSEKI EDIN KLIENT! POZDRAVLENIA! JELAIA IM MNOGO USPEXI I KUSMET!


Николай К.

Преди време ми трябваха пари, за да си оправя 6 зъба. След дълго ровене в нета, попаднах на Кредисимо. Попълних формуляра за кандидатстване и след около 15-на минути ми се обадиха и ми казаха, че съм одобрен за кредит и мога веднага да си взема парите. Много съм доволен от тях. Изплатих заема и преди около 2 месеца пак ми трябваха пари за зъбите и съответно се обърнах пак към Кредисимо. Резултатът беше положителен. Още същия ден подписах договора и си взех парите. Сега изплащам втория си кредит. Препоръчах го на много мой приятели и роднини, някой вече теглили кредит от там и са много доволни. Знам, че мога да разчитам на Вас в труден финансов момент. . .


Марио Т.

Желая да споделя с вас, че съм много доволна от обслужването Ви- много учтиво, бързо и коректно!
Поздрави!


Павлина Й.

Blagodarq za profesionalisma i razbiraneto! Az vi preporacvam na priqteli i kolegi, vapreki ce rabotq v bankova instituziq, zashtoto reagirate barzo i adekvatno dori i v slojni situazii!


Desislava Z.

Хубаво е да знам, че мога да разчитам на бързо финансиране където и да се намирам. Това лято кандидатствах за кредит по телефона, одобрихте ме веднага и получих пари, които ми позволиха да остана още една седмица на морето


Боян А.

Много благодаря за бързото отзoваване относно отпускането на кредит. Много сте точни и коректни.


Зоя Г.

МОЕТО МНЕНИЕ ЗА ВАС Е СТРАХОТНО АЗ КАЗВАМ НА ВСИЧИ ПОЗНАТИ ЧОВЕК КОЙТО ИМА НУЖДА ОТ СРЕДСТВА ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ВАС И ПРОБЛЕМА ИМ Е РЕШЕН ЗА МНОГО КРАТКО ВРЕМЕ.


Силвана Т.

super ste credissimo dobre e 4e vi ima ot ogromna pomosht se za obiknovenniq 4ovek


Емил Илиев

Благодаря че ме подкрепихте в трудните моменти супер сте


Румяна

БЛАГОДАРЯ ВИ ! ! ! !
СТРАХОТНИ СТЕ!


Биляна И.

Като ваш клиент искам да оставя и аз своят коментар тук, тъй като още с първото кандидатстване за кредит останах изумен от точноста, коректноста, вниманието и бързината с която обслужвате клиентите си. Много съм Ви благодарен за съдействието и помоща, която ми оказахте. Единствената институция, която без много подробности и в кратък срок удовлетворява молбите за кредит на нас, хората изпаднали във финансово затруднение. Доволен съм от продуктите, които предлагате, бързото обслужване, и предоставяне на информация за улесняване на клиента при връщане на сумите. Лихвите са нормални, предимствата са според възможностите ни. Още веднъж много ви благодаря, че ви има и ви желая още много клиенти да се обръщат към вас.


Свободан С.

Благодарим Ви господа/жи Представляващи от Кредисимо! Цялото ни семейство сме Ваши клиенти! Благодарим за разбирането, съдействието Ви! Благодарим Ви, че с Ваша помощ успяваме да разрешим проблемите си! Бъдете все така отзивчиви и търпеливи, когато понякога сме затруднени да изплащаме вноските си навреме! Но това е положението на 80% от народът ни за съжаление! Благодарим!


Димитрина Тотева Цанова-Николова

Много съм доволен от Вашата коректност и отзивчивост. Благодаря


Христо К.

Въпреки, че се стремя до колкото е възможно да планирам семейния си бюджет се наложи да потърся бърз кредит за ремонт в апартамента си. Дълго се лутах в интернет докато се спрях на Кредисимо. Бях облужена много бързо и любезно, за което благодаря! Още на другият ден Ви препоръчах на моя колежка , която имаше подобен проблем. Вече знам , ако и друг път имам неочаквани парични проблеми към кой да се обърна!


Таня К.

Благодаря сърдечно! Искам само да Ви споделя, че в деня, в който разбрах, че съм спечелила от Футболисимо 2016 бях на държавен изпит и го взех. Еуфорията да ти се случват нещата и късметът да е на твоя страна е велика. Продължавайте да радвате хората и всявате надежда, че без нея не сме за никъде... хубав ден


Rusiana Mihaylova
Печеливш в игра на Credissimo

Благодаря Ви! Много сте бързи, коректни и точни и най-важното, че се отнасяте много добре с клиентите си, не ги поставяте в неудобно положение, както се случва при други, за това че са потърсили пари на заем. Още веднъж Благодаря.


Тодорка Г.

credissimo, , Пример за честни и коректни взаимоотношения!


Хасан А.

Винаги са там, където има нужда от бързо финансово подпомагане.


Milena Peeva- Georgieva

Здравейте!
Много съм доволна от кредитната Ви програма и аз мен е удоволствие да работя с вас.


Невин Р.

Слушах прекрасни коментарии за Вашата институция. Мисля, че едва ли някоя друга институция, може да се радва на такива отзиви от клиенти. Най ме впечатли това, че Вие помагате когато всички останали подхождат бюрократично и отхвърлят искането, без да вникнат в проблема на нуждаещия се от спешна помощ! Бъдете здрави и Бог да Ви благославя всеки ден! !


Живка Г.

Моето мнение за Кредисимо е БРАВИСИМО, Невероятно точни, коректи и изчерпателни, Благодаря че ви има


Христо Живков

Точни коректни и бързи без скрити условия и т.н.


Кристиан Георгиев

Благодаря Ви за експедитивността, както винаги!
Кандидатствах, защото получих SMS съобщение от Вас-ПРЕДВАРИТЕЛНО ОДОБРЕН.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
До бъдещи съвместни действия!
С успех да вървим!


Ива М.

Като Ваш клиент и аз оставям своя коментар тук. Страхотни сте. Добър екип сте. Изключително добро отношение към клиентите. Добре че Ви има. Единствената институция , която без много формалности и в съвсем кратък срок удовлетворява молбите на нас, хората изпаднали ъв финансово затрудниение. Още веднъж хиляди благодарности и Ви желая още много клиенти да се обръщат към Вас.


Виолета Г.

Впечатлен съм от услугите Ви и от коректността Ви. Персонала Ви е изключително учтив и любезен.


Румен Т.

Много бързи, експедитивни и лоялни, имах нужда от пари, вие не ми обърнахте гръб и бяхте насреща. Така се печелят клиенти


Виктория Р.

Здравейте, Бих искала да изкажа своята благодарност към вашите служители - г-жа Евгениева, г-жа Петрова и г-жа Кирилова. Въпреки трудностите, които среща човек когато работи с хора, тези Ваши служителки едновременно с това защитават името на компанията Ви и разбират проблемите на клиентите, като търсят начин за решаването им. На мен са помагали многократно, надявам се да оправдая гласуването доверие. Ще се радвам, ако тези хора бъдат стимулирани от Вас за да продължават да работят както досега!


Зорница Златанова-Крулева

Благодарим от името на цялото ни семейство на Кредисимо АД, в лицето на неговите Представляващи! Всички ние сме клиенти на институцията благодарение на, което успешно решаваме финансовите ни проблеми - ремонтни работибитови, здравословни, Във време, като това, когато 80% от населението на страната ни недоимства благодарим, че има Кредисимо!


Димитрина Тотева Цанова-Николова

Знам, че сте добри! Бил съм Ваш клиент и не съжалявам за това!


Yordan Tabakov

Когато ти трябват пари на време - кредисимо. Доволен съм засега и винаги, когато ми потрябват. С кредисимо всичко става макс за 10 м. Благодарим ви!


Станислав аспарухов

Много сме доволни от вас. вярно е че за 20 минути получаваш исканата сума . Взимам за втори път и ако пак ми потрябват пак ще се обърна към вас. Благодаря ви много сте точни.


Валентин И.

Коректни в обслужването и услугите. ��� Любим избор при нужда


Станимира Христова

Благодаря че ви има кредисимо казвам на всички мои познати за вас това е една единствена компания с толкова голмо разберателство


Асен А.

Ваш клиент съм от 2007 година. От тогава до сега съм изплатила 7 кредита и съм изключително доволна от услугите Ви! Вие сте вдигнали летвата толкова високо, че едва ли бих си помислила да кандидатсвам в друга компания.


Елица В.

Изключително коректни към клиентите аз съм много доволен.


Пламен К.

Deistvate barzo otpusnahte mi zaem kogato imah nujda za koeto sam mnogo blagodarna


Златка Р.

Благодаря Ви, за доброто отношение и коректност! ! ! Ще се възползвам и в бъдеще от "Кредисимо"! ! !


Десислава К.

Коректни, лоялни, бързи и любезни с всичките си клиенти.


Сиси Георгиева

Винаги са много бързи, точни и коректни. Определено препоръчвам!


Венелин Б

Благодаря Ви за бързата и улеснена процедура от кандидатстване до получаване на заема. Убедих се, че наистина човек ако има нужда от спешен заем може да разчита на Вас.


Петранка Р.

Всеки месец се сблъсквам с непосилни сметки. Без кредисимо едва ли щях да се справя!


Ани З.

Много съм доволен от Вас и от обслужването Ви. Ако имам нужда отново от помоща Ви с удоволствие ще Ви потърся.


Мартин K.

MNOI BARZ OTGOVOR V PO6TATA, , , NAPRAVO STAXOTNO BARZO OBSLUJVANE . . DOBAR OTGOVOR V 4AT, , , ,


Милена М.

Blagodarya VI . Vsi4ko pri vas e mnogo burzo , to4no taka kakto tryabva da se raboti v tozi zaburzan y dinami4en jivot. Pozdravyavam vi, budete vse taka vnimatelni , otziv4ivi s 4uvstvo za takt i otgovornost kum Va6ata deynost. Vinagi va6a klientka. Nyama drugi kato Vas. Preklanyam Vi se. Ivanichka


Ивана Б.

едно голямо благодаря! ! ! Радвам се че ви има и че помагате в трудни моменти.


Виктория Ф.

Помогнаха ми в изключително труден момент Много точни и коректни.


Бонка Митева

Благодаря за изключително професионалнота, любезна и бърза комуникация на CREDISSIMO. Истински Весели Рождественски и Новогодишни Дни! Поздрави


Дора О.

pro4eth otzivite za Vas i biah mnogo vpe4atlena, nai ve4e, 4e ne ste burokrati, a vnikvate v nujdite na klientite si, pomagate im, kato pri tova davate barz otgovor. Pozdravi


София Д.

Коректни и бързи.Работят в полза на клиентите. <3 <3


Боряна Зорова

Благодаря за коректността! Лично исках да се убедя в коректността на рекламата - възможен кредит без договор! Хубав и Успешен ден. Щастлива съм, че имам възможност да рекламирам и вас. Най-топли пожелания!

Споделено във


Emiliya Stambolova

Вие сте супер компания!


Пламена Н.

Винаги сте бързи и коректни за хората, които имат нужда от вас.


Колетка Павлова

Не вярвах, че е възможно в интернет да съществува информация, която отговаря 100% на истината. Всяка написана дума от Кредисимо е вярна. Това, което са пропуснали да напишат за себе си е че НЕ обиждат и не унижават хората. Затова аз го пиша - те наистина се отнасят човешки! Освен това заедно с финансовия кредит дават и кредит на доверие, което лесно се превръща във взаимно! Благодаря, че помагате!


Александър Л.

Благодаря на страхотният ви екип!! Пожелавам ви безброй успехи и лоялни клиенти!! Още веднъж ви благодаря


Vili Angelova
Печеливш в игра на Credissimo

Аз съм редовен клиент и съм много доволна,до сега не съм имала проблем.Точни коректни.на днешно време много малко хора живеят без кредит.В банките те размотават докато ти омръзне.Благодаря на Кредисимо.


Диана Станиславова Димиротова

Бързи и коректни винаги сте Вие и никой няма да го скрие! На точността си винаги залагате и кредити най- подходящи за всекиго предлагате!


Desislava G. Nedelcheva

Ваш клиент съм и искам да изкажа мнението си за Вас...БЛАГОДАРЯ ВИ..изключително коректни..точни..когато и да имам нужда Вие си оставате правилния избор..


Александра Георгиева

Благодаря на кредисимо за светкавичната реакция .


Елеонора костова

Благодарим, че направихте едно дете щастливо.


Deyan Dimitrov
Печеливш в игра на Credissimo

страхотни сте благодарим Ви много за бързото вземане на заема. Бяхте много внимателни и любезни. Пожелавам ви успех и ще Ви препоръчам и на мой познати. още един път БЛАГОДРЯ много сте готини.


Валентин И.

Перфектни се. Не съм вярвал че има такава компания в България. Толкова бърз и изчерпателен отговор. Благодаря Ви и продължавайте в същия коректен дух. Успех.


Иван И.

През миналият месец мой роднина почина. Вчера Кредисимо са се свързали с лицето за контакт по текущ негов кредит. Аз ги потърсих, обясних им каква е ситуацията. Хората ме помолиха да изпратя смъртния акт на мейла им като доказателство, след което ми се обадиха и ми казаха, че кредита е закрит. Макар чисто юридически да не са длъжни да го правят, постъпката на компанията и служителите е изключително морална и коректна! Адмирации за отношението Ви и за това, че влизате в положение!


Александър Добрев

Впечатлена съм от бързината и коректността ви! Осигурихте ми спешен ремонт на колата. Благодаря ви!


Нели С.

БРАВО И ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ, КРЕДИСИМО!!! За гласуваното ДОВЕРИЕ, за отличната работа, перфектния сървиз, неповторим П Р О Ф Е С И О Н А Л И З Ъ М и светкавична скорост , БРАВО И БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!!! С Удоволствие ще Ви препоръчам на приятели , колеги и познати!!!!


Таня Стоилова

"Кредисимо" сбъдва планове и мечти ! Благодаря на Вашия персонал за любезното и професионално отношение!


Виолина К.

mnogo vi blagodarq za korektnosta , radvam se che nai posle namerix instituciq v koqto nqma burokraciq


Иван С.

hilqdi blagodarnosti kam vas i kredisimo za tova 4e vinagi ste v pomo6t na horata izpadnali v nai trudniqt moment i za tova 4e v momenta blagodarenie na vas spasqvame ne edin a dva decki jivota. spe6no mi trqbva inhalator za dvete mi deca i blagodarenie na vas go imam . neka vsi4ki klienti na kredisimo uvajim firmata i slujitelite v neq i podnesem na6ite blagodarnosti i uvajeniq. neka badem to4ni i korektni s tqh. s cqloto si uvajenie kazvam edno golqmo BLAGODARQ


Петя М.

Ваш клиент съм и одобрявам политиката на кредитиране. Винаги сте коректни, на моите въпроси получавам адекватен отговор. Бъдете успешни.


Христо Атанасов

Благодаря Ви за коректността и бързината, улеснената процедура за кандидатстване наистина ме впечатли. С удоволствие бих ползвал услугата Ви и в бъдеще.


Р. Танев