5 стъпки към пълна пролетна промяна!

от Кредисимо АД | 23.06.2016
Вземи пари сега

Пролет е – погрижете се за дома и себе си Пролет в дома – пролет в духа.

Кой не се отнася в такива мечти, когато светът навън започне да се ражда наново с цялата си палитра от цветове, топлина и обещание за ново начало. И Вие можете да сътворите своето сега. И то без драматични обрати и огромни ресурси. Бяхте ли записали подобни планове в новогодишния си списък? Какво стана с тях?

Ако сте ги позабравили, сега е моментът да ги възобновите. От Кредисимо сме Ви подготвили лесни, но ефективни стъпки да се почувствате нов човек:

  1. Пролетно почистване Пролетното чистене си има своите исторически корени. В първите топли дни от годината хората изнасяли цялата покъщнина навън, за да почистят натрупалите се от зимата сажди и прах. Сега това разбира се рядко е нужно. Основното почистване на дома обаче има психологически ефект. Колко пъти се е случвало да разчистите, да изхвърлите ненужните вещи и да пренаредите, след което да се почувствате като в нов дом? Така че, не го пропускайте, колкото и да е трудоемко. На пазара вече има много и достъпни фирми, които да се справят вместо вас. Кредисимо е до рамото ви, ако това ви се струва висок разход за семейния бюджет.
  2. Освежаване на интериора Вкарайте цвят. Няколко ярки възглавнички на канапето може да променят изцяло облика на хола. Разкарайте белите чаршафи. Пребоядисайте стените, ако сте по-смели. Много популярни станаха и апликациите за стена от фолио. Заложете на свежи цветове, съобразени с интериора ви. Тестът, с който да изберете, е дали точно това действие или аксесоар ви карат да се чувствате по-добре.
  3. Градински рай Всеки знае, че работата по градината е през пролетта. Но този път се опитайте да я превърнете в нещо наистина лично, създадено с любов. Работата с пръст и растения е най-добрата терапия за стрес. Ако нямате градина, създайте си мини оазис: на балкона, на прозореца, в хола.
  4. Вън мухъла от гардероба Шопинг. Спор надали има – това е стрес хапче. Опитайте се обаче да разчупите. Нетрадиционна за обичайния ви стил дреха ще ви накара да се чувствате по-различно. Само че тук не трябва да пропускате една много важна стъпка: Изхвърляне на стари дрехи. Съществува правило, че ако не сте го носили от година, няма да го носите и сега. Не се задръствайте с ненужни парцали, защото задръствате съзнанието си. И обратното, както в точка едно, изхвърлянето има терапевтичен ефект. Ако се налага да обновите почти целия си гардероб, не се колебайте.
  5. Духовно обновление Последната, но най-важна точка. Промяната във външната среда наистина може много да съдейства за промяна вътре във вас. Но ако не отделите време и за себе си (шопингът не влиза в тази категория), резултатите няма да са достатъчно трайни. Може да пробвате да медитирате или да си водите благодарствен дневник. Откъснете се от ежедневието и го премислете. Направете си подаръци – масаж, SPA ден или уикенд. Заминете някъде, наслаждавайте се на раждащата се природа и се отдайте на мислите си. Тук микрокредитите на Кредисимо отново могат да ви помогнат. Похвалете ни се после, как се е променил животът ви с новото амплоа.


Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.