Credissimo - Финансова компания от ново поколение

Credissimo - Финансова компания от ново поколение

Водещата  финансова институция Credissimo с признание на годишните Награди Company of the Year Awards

Credissimo беше отличена като водеща „Финансова институция“ на престижните Company of the Year Awards, освен това беше отличена и като „Любима марка“ във Финансовия сектор.  Тези признания са поредно потвърждение за нашата отдаденост към предоставянето на иновативни финансови решения и отлично обслужване на клиентите ни.


Чест е да бъдем признати за нашите усилия и постоянство в сектора на финансовите услуги. Вече 17 години Credissimo е символ на стабилност и надеждност на пазара. Ние продължаваме да работим усилено, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти и да предложим иновативни продукти и услуги, които предоставят бързи и надеждни финансови решения.


Освен наградата за Финансова институция, Credissimo беше отличена и в категория „Зелена компания – Финансов сектор“ на конкурса на b2b Media. Това подчертава нашата ангажираност с устойчивото развитие и екологичните инициативи. Горди сме, че допринасяме за опазването на околната среда чрез прилагането на зелени практики и иновации в нашата дейност.


Тези признания са за екипа ни, който работи неуморно, за да осигури първокласни продукти. Благодарим на наште клиенти и партньори за доверието и подкрепата през годините. Получените отличия са доказателство, че с общи усилия можем да постигнем значителни резултати и да продължим да се развиваме като компания в полза на обществото.


С над 17 години присъствие на българския пазар, Credissimo се е наложила като една от водещите и най-авторитетни финансови институции в страната. Дългогодишният опит и натрупаните познания са позволили на компанията да изгради солидна репутация и да спечели доверието на стотици хиляди клиенти. През годините, Credissimo се е доказала като надежден и отговорен партньор, който предлага висококачествено обслужване и иновативни финансови решения, съобразени с нуждите на потребителите.


Постигнатите успехи и признания от престижни конкурси като Company of the Year Awards, Любими марки и наградата за "Зелена компания" в сектора са красноречиво доказателство за утвърдената позиция на Credissimo сред лидерите в бранша. Стабилността и дългосрочната визия на компанията я превръщат в предпочитан избор за клиенти, които търсят гъвкави и удобни решения за своите финансови потребности. С непрекъснатите инвестиции в развитието на екипа, продуктите и услугите си, Credissimo продължава да бъде гарант за високо ниво на клиентско удовлетворение и доверие.


Продължаваме напред с амбицията да предложим още по-иновативни и устойчиви финансови решения, които да подобрят живота на нашите клиенти и да допринесат за развитието на сектора.

 



Обратно към всички

Прочети още