Credissimo на 18: От стартъп до международен финансов иноватор

Credissimo на 18: От стартъп до международен финансов иноватор

Ние в Credissimo празнуваме 18-ти рожден ден - значима годишнина, която не само бележи нашето пълнолетие, но и поставя началото на нова ера в мисията ни да бъдем надежден финансов партньор за потребителите ни.

През тези 18 години израснахме заедно с вас, нашите клиенти. Успяхме да разширим дейността си извън границите на България и да се утвърдим като международен играч на пазара за финансови услуги. Преминахме през предизвикателства, научихме важни уроци и натрупахме безценен опит. Днес можем да кажем, че разбираме в дълбочина вашите нужди, динамиката на сектора и най-вече - как да ви предложим финансови решения, които наистина помагат.

От самото начало целта ни беше да направим достъпа до финансиране бърз, лесен и удобен за вас. С времето осъзнахме, че ролята ни е много по-голяма. Ние не просто отпускаме кредити - помагаме ви да осъществите важни цели, независимо дали става въпрос за допълнителни нужди или дългоочаквана мечта.

Знаем, че в живота има много по-важни аспекти от финансовите услуги. И точно затова сме тук - за да се погрижим за финансовата част, докато вие се фокусирате върху наистина значимото. Както казваме в новата ни кампания: "Правихме всичко възможно да имате пари за важните за вас неща. Дори да не сме най-важното нещо в живота ви.”

С 18 години опит зад гърба си, се утвърдихме като иновативна финансово-технологична компания, която разбира, че зад всеки кредит стои човешка история. Нашата технология е в услуга на тази философия, позволявайки ни да предоставим бързи и удобни решения, без да губим човешкото докосване.

Изградихме експертизата си с всеки обслужен клиент и с всяко разрешено финансово предизвикателство. За тези 18 години помогнахме на над 500 000 клиенти, обработихме милиони заявки и се научихме да предвиждаме и отговаряме на променящите се нужди на пазара. Иновативните ни алгоритми за оценка на риска, съчетани със задълбоченото разбиране на потребителите в различни страни, ни позволяват да предложим персонализирани решения, които са едновременно отговорни и достъпни.

Развитието ни през годините е път, с който се гордеем. От локален стартъп се превърнахме в международен лидер в сектора на онлайн кредитирането, успешно разширявайки дейността си на няколко чужди пазара. Внедрихме авангардни технологии като изкуствен интелект и машинно обучение, което ни позволи да оптимизираме процесите си и да предложим още по-бързо и ефективно обслужване.

Наред с технологичните иновации, ключов фактор за успеха ни е развитието на нашия мултинационален екип. Постоянно инвестираме в обучението и усъвършенстването на служители ни, създавайки среда, в която талантът и креативността да бъдат насърчени. Това се отразява пряко върху качеството на обслужване и удовлетворението на клиентите ни.
Докато навлизаме в тази нова глава от история ни като компания, оставаме верни на мотото си: "Credissimo. Пари навреме. От мнооого време." Защото знаем, че в живота моментът е всичко, и сме горди, че вече 18 години ви помагаме да хващате вашите моменти.

Благодарим на всички вас, за доверието през годините. Обещаваме да продължим да се развиваме, да се вслушваме в потребностите ви и да бъдем тук за вас - с експертиза, разбиране и може би с малко чувство за хумор. Защото, макар да пораснахме, все още знаем как да се усмихваме на живота. И на вас.

Честит рожден ден на нас и на всички вас, които сте част от историята на Credissimo!



Обратно към всички

Прочети още