С Credissimo и на 8-и декември

С Credissimo и на 8-и декември

С Credissimo и на 8-и декември

Студентският празник в България се отбелязва на 8-и декември всяка година – едва ли има настоящ, бъдещ или бивш студент, който да не е го е празнувал. Като една от групите в обществото, които отделят най-много време за забавления, именно студентите посвещават седмици, дори месеци в планиране, подготовка и организиране на събитието.

Осигуряване на финансите

И все пак, понякога не успяват да съберат информацията или парите навреме. Тогава какво? Най-простото решение във финансова криза като тази – бърз кредит. Изискванията за одобрение не са много: постоянен доход, пълнолетие и редовен документ за самоличност. Част от българските студенти са наясно с тези условия: тази група често се възползва от подобни заеми, за да покрие таксата за семестъра преди крайния срок.

Именно такава финансова помощ може да спаси и така чакания студентски празник. Можете да вземете необходимата сума изцяло онлайн до няколко минути. А когато сме осигурили парите, остава да се подготвим за купона. Защото освен прекрасно настроение и много танци, както всеки един по-важен повод, и 8-и декември е свързан с проучвания на туристически дестинации, барове и дискотеки, резервации и организационни дейности.

Подгответе се предварително!

Ако не сте напълно убедени, че наистина е нужно да се възползвате от бърз заем, подготвихме за вас няколко начина да отпразнувате 8-и декември с по-малко средства:

  • Комбинирайте транспорта с колегите, за да се справите с минимален брой коли;
  • Ако сте намерили „вашето“ място, съберете максимално много от колегите си, за да ползвате отстъпка от цената. Важи с особена сила за по-голяма група;
  • Планирайте отрано, за да можете да платите лесно! Не всеки разполага с готови средства, които веднага да предостави за заплащане на куверт, пътуване или дори само за подходящ тоалет, прическа или аксесоар.

И, разбира се, основното – забавлявайте се!

Вижте още: Бързи кредити за студенти без поръчител



Обратно към всички

Прочети още