Вземи бърз кредит от всяка една точка на България

от Кредисимо Админ | 22.08.2016
Вземи пари сега

Как да получим кредит от всяка точка на страната бързо и лесно

Спешно ви трябват пари и нямате време да се разхождате до банкови офиси? А може би на мястото, на което се намирате в момента дори няма банка или друга кредитна институция? Обсъдили сте на семейната вечеря, че ще теглите заем и не искате да си оставяте време до сутринта, за да не се разколебаете?


Какъвто и да е случаят, онлайн кредитите промениха правилата на играта. Сега можете да заявите и заем от всяка точка на България и всеки ден от седмицата без почивни дни. Без излишна бюрократщина, без разходки и дълги срокове, без излишни наръчи документи.

1. Мога ли да подам заявление за кредит в почивни дни ( събота и неделя )?

Можете. И то не само в почивните или неработни дни - можете да заявите своя кредит и по всяко време на денонощието. За сайта и мобилното приложение на Credissimo почивни часове и дни не съществуват. Отделете колкото време ви е необходимо, запознайте се с възможностите, които ви предлагаме, и попълнете на спокойствие и коректно заявлението за кандидатстване. Вашата заявка ще бъде разгледана в най-кратък срок още в следващия работен ден и след това наш служител ще се свърже с вас. Парите си получавате веднага след одобрението.

2. Имате ли офиси в големите градове?

„Кредисимо“ предоставя заеми единствено онлайн. Смятаме, че това е най-бързият и лесен начин, който предоставя максимално удобство на клиентите ни.

Независимо дали се намирате в София, Пловдив, Варна, Бургас или което и да е друго населено и ненаселено място, имате абсолютно пълен достъп до продуктите ни.

Няма нужда да си губите времето да ходите по офиси. Сроковете за кандидатстване са същите, в която и да е точка на България да се намирате. Необходима ви е само добра връзка с интернет, за да заявите кредита си онлайн, или покритие на мобилните мрежи, ако искате да го направите по телефона. След като бъдете одобрени, може да изберете и начина, по който да получите парите си. Ако близо до вас има каса на EasyPay или FastPay, може би това е удобният вариант за вас. Можем да ви преведем средствата и по банков път, когато в зависимост от банковата сметка, която сте дали, получавате превода до минути или най-късно денонощие. Няма нужда да издирвате наш офис, където да си получите заема.

3. И все пак, как да ви намеря, имам въпроси?

Цялата необходима информация за условията и начините на отпускане на кредит от Credissimo може да откриете в интернет на адрес credissimo.bg. Сключването на договора за кредит също се случва онлайн и е напълно защитено. „Кредисимо“ има лиценз от БНБ и заедно с това е утвърдено име на пазара на бързите заеми. Компанията работи от 9 години и може да се похвали с над 96% доволни клиенти.
Всички въпроси, които ви вълнуват, може да зададете също онлайн или да се свържете с нас по телефона. Нашите служители са винаги на разположение, за да се консултирате с тях само с един клик или вдигане на телефонната слушалка. Те ще ви отделят колкото време ви е необходимо, за да ви обяснят всичко, без да ставате от фотьойла.

Нашето работно време е:

  • Понеделник - Петък: от 8:00 до 20:00 ч.
  • Събота: от 10:00 до 18:00 ч.
  • Неделя: от 10:00 до 17:00 ч.

Вземи пари където и да си!Прочети още

Често пъти, когато ни се наложи да теглим кредит, си задаваме въпроса кой продукт на пазара е най-подходящ. Истината е, че еднозначен отговор няма ...
Tрета поредна година Credissimo получава годишния сертификат на сайта 24pari.com за най-голям потребителски интерес
Животът ни е пълен със социално наложени митове. Един от тях е, че ако нямаш постоянна работа на пълен работен ден с относително добра заплата...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.