close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Вземи бърз кредит от всяка точка на България

от Credissimo България | 22.08.2016

Вземи бърз кредит от всяка точка на България

Спешно ти трябват пари и нямаш време да се разхождаш до банкови офиси, да подготвяп документи и да чакаш за одобрение? А може би на мястото, на което се намираш в момента, дори няма банка или друга кредитна институция? Обсъдили сте на семейната вечеря, че имате нужда да изтеглите заем и искате колкото е възможно по-скоро да парите да са при вас? Или ви трябват спешно пари за болничен престой или лечение.

Какъвто и да е случаят, онлайн кредитите промениха правилата на играта.
 

Заяви заем от всяка точка на България и всеки ден от седмицата, без почивни дни.

Край на излишната бюрократщина, разходките от офис на офис, огромните наръчи документи, дълги срокове и чакане. Credissimo прави получаването на пари лесно, бързо и удобно - изцяло онлайн, само в 3 стъпки и всичко е готово до минути.
 

1. Мога ли да подам заявление за кредит в неработни или почивни дни (събота и неделя)?

Разбира се! И то не само в почивните или неработни дни. Можете да заявите своя кредит по всяко време на денонощието. За сайта и мобилното приложение на Credissimo почивни часове и дни не съществуват. Отделете колкото време ви е необходимо, запознайте се с възможностите, които ви предлагаме, и попълнете на спокойствие и коректно заявлението за кредит. Вашата заявка ще бъде разгледана в най-кратък срок, още в следващия работен ден, и наш служител ще се свърже с вас. Парите си получавате веднага след одобрението.
 

2. Имате ли офиси в големите градове?

Credissimo предоставя заеми единствено и изцяло онлайн. Смятаме, че това е най-бързият и лесен начин, който предоставя максимално удобство на клиентите ни.

Независимо дали се намирате в София, Пловдив, Варна, Бургас или което и да е друго населено и ненаселено място, имате абсолютно пълен достъп до продуктите ни.

Няма нужда да си губите времето да ходите по офиси. Сроковете за кандидатстване са същите, независимо в коя точка на България се намирате. Необходима ви е само добра връзка с интернет, за да заявите кредита си онлайн, или покритие на мобилните мрежи, ако искате да го направите по телефона.

Сами може да изберете и начина, по който да получите парите си. Ако близо до вас има каса на EasyPay, може би това е удобният вариант за вас. Можем да преведем средствата и по банков път, на посочена от вас сметка. В зависимост от банката, в която е банковата ви сметка, получавате превода до минути или най-късно - денонощие. Няма нужда да издирвате наш офис, където да си получите заема. Нашите офиси са навсякъде, където имате компютър с интернет или телефон.
 

3. Как да ви намеря, ако имам въпроси?

Цялата необходима информация за условията и начините на отпускане на кредит от Credissimo може да откриете в интернет на адрес credissimo.bg. Сключването на договора за кредит също се случва онлайн, по напълно безопасен начин, при спазване на световните стандарти на защита на личните ви данни. Credissimo е регистрирана в БНБ финансова институция с №BGR00050 и заедно с това е утвърдено име на пазара на бързите заеми. Компанията работи от 9 години и може да се похвали с над 96% доволни клиенти.

В секцията на уебсайта ни "Имам въпрос" ще откриете информация за повечето неща, от които нашите потребители се интересуват във връзка с бързите кредити, предлагани от Credissimo. Допълнителни въпроси, може да зададете онлайн - през чат формата на сайта или да ни напишете електронно писмо. Можете да се свържете с нас и по телефона. Нашите служители са винаги на разположение - консултирайте се с тях само с един клик или вдигане на телефонната слушалка. Те ще ви отделят колкото време ви е необходимо, за да ви обяснят всичко, без да ставате от фотьойла.
 

Работно време

За въпроси или подаване на заявление, служителите на Credissimo са насреща със следното работно време:

  • Понеделник - Петък: от 8:00 до 20:00 ч.
  • Събота: от 10:00 до 18:00 ч.
  • Неделя: от 10:00 до 17:00 ч.

Уебсайтът ни е на ваше разположение денонощно!
 

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.