Вземи бърз кредит от всяка точка на България

Вземи бърз кредит от всяка точка на България

Спешно ти трябват пари и нямаш време да се разхождаш до банкови офиси, да подготвяп документи и да чакаш за одобрение? А може би на мястото, на което се намираш в момента, дори няма банка или друга кредитна институция? Обсъдили сте на семейната вечеря, че имате нужда да изтеглите заем и искате колкото е възможно по-скоро да парите да са при вас? Или ви трябват спешно пари за болничен престой или лечение.

Какъвто и да е случаят, онлайн кредитите промениха правилата на играта.
 

Заяви заем от всяка точка на България и всеки ден от седмицата, без почивни дни.

Край на излишната бюрократщина, разходките от офис на офис, огромните наръчи документи, дълги срокове и чакане. Credissimo прави получаването на пари лесно, бързо и удобно - изцяло онлайн, само в 3 стъпки и всичко е готово до минути.
 

1. Мога ли да подам заявление за кредит в неработни или почивни дни (събота и неделя)?

Разбира се! И то не само в почивните или неработни дни. Можете да заявите своя кредит по всяко време на денонощието. За сайта и мобилното приложение на Credissimo почивни часове и дни не съществуват. Отделете колкото време ви е необходимо, запознайте се с възможностите, които ви предлагаме, и попълнете на спокойствие и коректно заявлението за кредит. Вашата заявка ще бъде разгледана в най-кратък срок, още в следващия работен ден, и наш служител ще се свърже с вас. Парите си получавате веднага след одобрението.
 

2. Имате ли офиси в големите градове?

Credissimo предоставя заеми единствено и изцяло онлайн. Смятаме, че това е най-бързият и лесен начин, който предоставя максимално удобство на клиентите ни.

Независимо дали се намирате в София, Пловдив, Варна, Бургас или което и да е друго населено и ненаселено място, имате абсолютно пълен достъп до продуктите ни.

Няма нужда да си губите времето да ходите по офиси. Сроковете за кандидатстване са същите, независимо в коя точка на България се намирате. Необходима ви е само добра връзка с интернет, за да заявите кредита си онлайн, или покритие на мобилните мрежи, ако искате да го направите по телефона.

Сами може да изберете и начина, по който да получите парите си. Ако близо до вас има каса на EasyPay, може би това е удобният вариант за вас. Можем да преведем средствата и по банков път, на посочена от вас сметка. В зависимост от банката, в която е банковата ви сметка, получавате превода до минути или най-късно - денонощие. Няма нужда да издирвате наш офис, където да си получите заема. Нашите офиси са навсякъде, където имате компютър с интернет или телефон.
 

3. Как да ви намеря, ако имам въпроси?

Цялата необходима информация за условията и начините на отпускане на кредит от Credissimo може да откриете в интернет на адрес credissimo.bg. Сключването на договора за кредит също се случва онлайн, по напълно безопасен начин, при спазване на световните стандарти на защита на личните ви данни. Credissimo е регистрирана в БНБ финансова институция с №BGR00050 и заедно с това е утвърдено име на пазара на бързите заеми. Компанията работи от 9 години и може да се похвали с над 96% доволни клиенти.

В секцията на уебсайта ни "Имам въпрос" ще откриете информация за повечето неща, от които нашите потребители се интересуват във връзка с бързите кредити, предлагани от Credissimo. Допълнителни въпроси, може да зададете онлайн - през чат формата на сайта или да ни напишете електронно писмо. Можете да се свържете с нас и по телефона. Нашите служители са винаги на разположение - консултирайте се с тях само с един клик или вдигане на телефонната слушалка. Те ще ви отделят колкото време ви е необходимо, за да ви обяснят всичко, без да ставате от фотьойла.
 

Работно време

За въпроси или подаване на заявление, служителите на Credissimo са насреща със следното работно време:

  • Понеделник - Петък: от 8:00 до 20:00 ч.
  • Събота: от 10:00 до 18:00 ч.
  • Неделя: от 10:00 до 17:00 ч.

Уебсайтът ни е на ваше разположение денонощно!
 



Обратно към всички

Прочети още