Взимане на бърз заем в случай на непредвидени разходи

Взимане на бърз заем в случай на непредвидени разходи

Взимане на пари на заем за непредвидени разходи

В ситуациите, които не можем да предвидим

В един или друг момент от живота си човек изпада в нужда от пари в брой, но се затруднява в набавянето им. Подобна ситуация може да изникне, ако колата ви се развали и трябва спешно да я поправите. Техникът ви казва, че ще струва около 500 лева, но вие не разполагате със сумата в момента, а от друга страна кредитните ви карти са надвишили лимита си. Не искате да молите приятели или роднини, за да не ги безпокоите със своите затруднения. От друга страна не можете и да се обърнете към повечето финансови институции за толкова малка сума.

 

Внезапно се сещате за брошура, която сте видели наскоро отнасяща се до бързи заеми. Това е услуга, която би ви осигурила необходимата сума веднага. Помислете си! Лесно можете да го изплатите, заделяйки от следващите си заплати. Цената, която трябва да платите, е напълно компенсирана от алтернативата да нямате кола.

 

Хубавото в случая е, че ще получите одобрение само за 7 минути. Всичко, от което се нуждаете е лична карта, да сте пълнолетен и да имате собствени доходи.

 

Малките, но много на брой ежедневни разходи

Бързият заем е идеално решение, и когато ви трябват пари, за да погасите малки суми за ежедневните разходи, които се натрупват. Независимо дали трябва да платите училището или детската градина на детето си, вашите здравни разноски, празненство, което организирате или пътуване, което стe планували, това е един добър начин да се справите с недостига на парични средства.

 

Съвсем обичайно е да сте на нула в седмицата преди заплата и в такъв момент кандидатстването за заем до заплата може да ви спести куп неудобства. Единстовеното условие е да имате собствен доход. Ние не безпокоим работодатели или близки хора, така че можете да разчитате на пълна дискретност.

 

Едно от най-големите предимства е, че процесът на одобрение е много кратък и опростен. След максимум 7 минути след подаване на молбата ви, вие ще  разполагате с необходимите ви средства и ще може да ги ползвате по предназначение. Можете да заявите сума между 100 и 2 000 лева. Погасителният план се формира индивидуално, според изискванията на клиента.

 

Все повече хора се обръщат към нас, когато изпаднат във финансови затруднения. Заеманите суми са малки и съответно не са в тежест и са лесни за изплащане.

 

Рисковете, които поемате и как да ги избегнете

Най-често отпускатните кредити са краткосрочни, необезпечени, предназначени да осигурят парична помощ на момента на хора в нужда. Погасителните вноски трябва да се внасят на време, за да се избегне допълнително оскъпяване.

 

В днешно време много различни финансови институции предлагат услугата по предоставяне на бързи кредити. За да могат да намерят продукта, който им допада най-много, клиентите трябва да сравнят условията, предлагани от различни компании. В наши дни интернет обхваща почти всеки аспект от живота ни и е лесно да търcим информация за всичко, което ни интересува.

 

Крият ли рискове бързите кредити?

Реално, няма никакви рискове, ако подходите с точен план. Важно е да разберете, че това е краткосрочен необезпечен заем, в случай на спешна нужда от получаване на средствата веднага. Изключително важно е да погасявате вноските по кредита навреме, за да не се оскъпява допълнително продукта.

 

Планирайте разходите си по начин, съобразен с месечните вноски, които трябва да внесете и всичките ви проблеми са решени.

 



Обратно към всички

Прочети още