Кредисимо е компания № 1 за онлайн кредити според 24pari.com

от Кредисимо АД | 29.09.2014
Вземи пари сега

След 7 години на българския пазар, много иновативни решения и стотици хиляди доволни клиенти, ние, екипът на credissimo.bg, получихме поредното голямо признание - според данни на един от най-популярните сайтове у нас за сравнение на бързи кредити - 24pari.com, ние сме компанията, обект на най-голям интерес за онлайн кредитиране за периода септември 2013 г. - септември 2014 г.

Удостоверение № 1 за онлайн кредити според 24pari.com

За нас това е огромно признание. Чувстваме се горди и още по-удовлетворени от работата си. Старанието да обслужваме по най-добрия начин всички наши клиенти и да им предлагаме винаги най-иновативните кредитни продукти, дава своя резултат.

Наред с това съзнаваме, че това е и много голяма отговорност. Отговорност, която ни мотивира да работим дори още по-усърдно, за да бъдем винаги най-добрия избор за хората, когато имат спешно нужда от пари за непредвидени и неотложни разходи. Усилията да разбираме нуждите на клиентите си и да им предоставяме най-добрите услуги със сигурност няма да спрат дотук.

Вижте и: Кредисимо №1 за онлайн кредити и за 2016г.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.