Кредисимо е компания № 1 за онлайн кредити според 24pari.com

Вземи пари сега

След 7 години на българския пазар, много иновативни решения и стотици хиляди доволни клиенти, ние, екипът на credissimo.bg, получихме поредното голямо признание - според данни на един от най-популярните сайтове у нас за сравнение на бързи кредити - 24pari.com, ние сме компанията, обект на най-голям интерес за онлайн кредитиране за периода септември 2013 г. - септември 2014 г.

Удостоверение № 1 за онлайн кредити според 24pari.com

За нас това е огромно признание. Чувстваме се горди и още по-удовлетворени от работата си. Старанието да обслужваме по най-добрия начин всички наши клиенти и да им предлагаме винаги най-иновативните кредитни продукти, дава своя резултат.

Наред с това съзнаваме, че това е и много голяма отговорност. Отговорност, която ни мотивира да работим дори още по-усърдно, за да бъдем винаги най-добрия избор за хората, когато имат спешно нужда от пари за непредвидени и неотложни разходи. Усилията да разбираме нуждите на клиентите си и да им предоставяме най-добрите услуги със сигурност няма да спрат дотук.Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.