Кредисимо е компания № 1 за онлайн кредити според 24pari.com

Кредисимо е компания № 1 за онлайн кредити според 24pari.com

Credissimo оперира на българския пазар вече 7 години, като основната ни дейност е предоставяне на бързи кредити онлайн. С работата си се стремим да отговаряме на нуждите на потребителите и да им осигуряваме пари навреме, когато се нуждаят от спешна финансова подкрепа. Непрестанно подобряваме продуктите и услугите си, за да са максимално бързи, лесни и удобни за ползване, с ясни и прозрачни условия. 

Сред основните ни цели е да предлагаме индивидуален подход и иновативни решения и благодарение на тях, всеки ден успяваме спечелим и запазим доверието на все повече хора.

Credissimo - №1 за онлайн кредити

По данни на един от най-популярните сайтове за сравнение на бързи кредити у нас, 24pari.com, Credissimo е компанията, обект на най-голям интерес за онлайн кредитиране за периода от септемви 2013 до септември 2014 година. 

Удостоверение № 1 за онлайн кредити според 24pari.com

За нас това е огромно признание. Благодарим ви! 

Всичко, което правим, е изцяло за вас – нашите потребители, затова и основният критерий, по който ние оценяваме работата си, е вашата удовлетвореност от продуктите и услугите, които предоставяме. Затова сме изключително горди от тези резултати. Те ни показват, че вървим в правилната посока и ни мотивират да продължаваме да се развиваме, за да сме още по-добри за вас.

Вижте и:

Credissimo №1 за онлайн кредити за 2015 г. 

Credissimo отново е №1 за онлайн кредити през 2016 г.



Обратно към всички

Прочети още