Заяви потребителски кредит Credissimo плюс, когато парите ти трябват най-много!


 

Вземи до 3 000 лева само в 3 лесни стъпки:

1 Попълваш бързата онлайн форма за нужната сума

2 Получаваш одобрение на момента

3 Парите по най-удобния за теб начин - банков път или в брой на каса FastPay или EasyPay


Бърз потребителски кредит Credissimo плюс, с възможност за изплащане на малки и удобни месечни вноски до 24 месеца, с индивидуално определена лихва и без скрити такси.

 

Важно! Изпращането на онлайн заявление за кредит е 100% безплатно, 100% безопасно за личните ти данни и 100% необвързващо.

Въпроси и отговори

Месечните вноски и лихвата за потребителски кредит се определят индивидуално според твоята кредитна история и доходи. Редовните и коректни клиенти на Credissimo получават допълнителни преференции, бонуси и отстъпки.

Не. При предсрочно погасяване на своя потребителски кредит не дължиш никакви допълнителни такси или комисионни.

В три бързи и лесни стъпки:

1. Избираш сума и период на изплащане.
2. Попълваш кратката онлайн форма.
3. Получаваш отговор на момента

След одобрение, получаваш парите по банков път или в брой на каса на FastPay или EasyPay.

Важно! Изпращането на заявление за потребителски кредит е безплатно и необвързващо. След одобрение можеш да се откажеш от усвояването на заема.

Получаваш отговор на момента, след като попълниш бързата онлайн форма. Ако си одобрен за потребителски кредит, можеш да вземеш парите си в брой от най-близката до теб каса на FastPay или EasyPay.

Парите ще дойдат до минути, ако имаш сметка в УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка, ПИБ или ДСК. Ще можеш да ги изтеглиш веднага или да направиш спешните плащания моментално, чрез твоето онлайн банкиране.

В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до едно денонощие.

Лоялните ни клиенти получават преференциални условия и допълнителни отстъпки.Заявленията им се обработват с приоритет и възможност за моментално одобрение. В допълнение, редовните ни клиенти получават и достъп до нововъведения, разнообразни бонуси, томболи и наградни игри. Обади се и научи повече.

Предлагаме възможност за рефинансиране. Ако плащаш вноските коректно и в срок, можеш да получиш нов кредит, преди да си изплатил текущия потребителски кредит.

Да. Имаш право да се откажеш от сключен договор за потребителски кредит в 14-дневен срок от датата на сключването му или от датата, на която си получил условията на договора и законоустановената договорна информация (в случаите, когато тя е след датата на сключване на договора за кредит).

За целта трябва да изпратиш в писмен вид уведомлението си за отказ (по-долу може да изтеглиш образец) до Credissimo на електронен адрес contacts@credissimo.bg или на адрес: гр. София 1463, бул. „Витоша“ 146А, Бизнес център „България“.

При отказ от договора за кредит, дължиш на Кредисимо АД цената на действително предоставените финансови услуги по Договора: получената главница по кредита, както и лихвата, начислена за периода от датата на усвояване на главницата по Договора до датата на връщане на главницата. Лихвата се изчислява на базата на уговорения в Договора лихвен процент. Дължимите суми следва да бъдат заплатени на Credissimo в срок до 30 дни от отказа. В противен случай действието на отказа отпада с обратна сила.

 

Изтегли образец тук

 


Потребителски кредит Credissimo плюс - вече до 3 000 лв.

Всеки от нас знае, че е хубаво да спестява малка сума всеки месец, но в днешната действителност все по-малко хора успяват да го правят. Именно затова, често нямаме достатъчно налични средства, за да си платим почивката и да се възползваме от ранните записвания с намаление, или да си купим мечтания телевизор, който само този месец е на промоционална цена. В тези моменти решение на нуждите ни е потребителски кредит с разсрочено плащане на малки и удобни месечни вноски.

 

Как най-бързо и лесно можеш да изтеглиш потребителски кредит?

Отговорът е само един – онлайн.
Ако парите ти трябват спешно и нямаш възможност да обикаляш банки, да попълваш безкрайни формуляри или да губиш време в звънене на телефони, пускане на факсове и други остарели бюрократични процедури, то най-удобният вариант за теб e да кандидатстваш за потребителски кредит онлайн.


Защо да избереш потребителски кредит Credissimo плюс?

Защото:


Какво е необходимо, за да заявиш потребителски кредит от Credissimo? 


Заявяването на потребителски кредит става бързо и лесно:

Получаваш отговор на момента. След одобрение, получаваш парите по банков път или в брой на каса на FastPay или EasyPay. А ако размислиш, винаги можеш да се откажеш от усвояването на отпуснатия потребителски кредит.


За какво е подходящ нашият потребителски кредит?


Рефинансиране на потребителски кредит Credissimo плюс

Редовните ни клиенти получават преференциални условия, отстъпки и по-ниски лихви.

Ако имаш нужда от бърз и лесен достъп до средства, избери потребителски кредит Credissimo плюс. Довери ни се – ние даваме пари навреме!

 

* Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.
Представителен пример: Credissimo Плюс на стойност 200 лева със срок на договора 3 месеца. При лихва от 6,91 лева за всеки 100 лева, лихвата за посочения период и сума е в размер на 13,82 лева. Общата сума за връщане е 213,82 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.61%. При нас няма скрити такси - не се начисляват през целия процес.

Максималният ГПР, който може да бъде достигнат по предоставен кредит Credissimo Плюс, е в размер на 50%. Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.