This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Имаш нужда от по-голяма сума?
Вземи до 20 000 лв. гарантирани с колата ти.

научи повече »

Credissimo до заплата вече до 1 000 лева**

Твоят 1-ви и всеки 5-и Credissimo до заплата е с 0% лихва*, ако върнеш заема
в гратисен период, вече до 45 дни за първи заем и до 30 дни за всеки пети заем Credissimo до заплата, в зависимост от избрания период на револвиране.

 

1 Попълваш бързата онлайн форма и активираш своя клиентски профил след пускане на първата си заявка. При активиран профил, вече можеш да заявяваш до 1 000 лева;

2 Получаваш одобрение на момента**;

3 Усвояваш парите по най-удобния за теб начин - банков път, в брой на каса на EasyPay или по Credissimo карта;

 

Важно! Изпращането на онлайн заявление за кредит е 100% безплатно, 100% безопасно за личните ти данни и 100% необвързващо.

Въпроси и отговори

Да, твоят 1-ви и всеки 5-и Credissimo до заплата е с 0% лихва, ако върнеш заема в гратисен период до 45 дни за 1-ви кредит и до 30 дни за всеки 5-ти кредит. Гратисният период отговаря на избрания от теб период на револвиране. Периодът на револвиране над 30 дни е 35, 40 или 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.

Пример: При първи заем Credissimo до заплата от 500 лева с избран период на револвиране от 45 дни и до 45-тия ден (когато е падежът) погасиш главницата от 500 лв., заемът е безлихвен - обща сума за връщане 500 лева. Всеки 5-ти поред заем Credissimo до заплата с избран период на револвиране от 30 дни, е с 30 дневен гратисен период и 0% лихва.

  • Да си пълнолетен

  • Да имаш валидна лична карта

След подаване и разглеждане от Кредитния отдел на Credissimo на подаденото от теб заявление, ще получиш отговор от нас по имейл или телефон, както и известие в клиентския ти профил, независимо дали си одобрен или не, както и ако заявлението ти е анулирано заради липса на снимки на валидна лична карта. Заявленията от лоялните ни клиенти се разглеждат с приоритет и времето за одобрение може да трае само няколко минути.

Важно! Ако не си прикачил снимки на валидна лична карта (лице и гръб) в профила си или личната ти карта е невалидна, няма да може да кандидатстваш за нови кредити. Ако имаш проблем с качването на снимките, обади ни се и веднага ще ти съдействаме.

  • След получаване на одобрение от нас, можеш да вземеш парите си в брой веднага от най-близката до теб каса на EasyPay или по Credissimo карта;
  • Можеш да получиш парите си и на посочена от теб банкова сметка. Преводът на желаната сума се извършва до минути, ако сметката ти е в една от следните банки: УниКредит Булбанк, OББ, Пощенска банка, Първа инвестиционна банка, ДСК или Райфайзенбанк;

В случай, че сметката ти е в различна банка, може да има известно забавяне - от няколко часа до следващия работен ден.

Предлагаме възможност за рефинансиране. Ако плащаш вноските коректно и в срок, можеш да получиш нов кредит, преди да си изплатил текущия. Искането за рефинансиране може да изпратиш чрез клиентския си профил, с обаждане на тел. 0700 12 012 (на цената на един градски разговор) или на кратък мобилен номер *5555 (на цена, според тарифния план, без оскъпяване за всички мобилни оператори). Искането подлежи на одобрение от Кредитния отдел на Credissimo, като ще получиш отговор на имейл или телефон, както и известие в профила си при одобрение или отказ.

В три бързи и лесни стъпки:

  • Избираш сума и период на изплащане;
  • Попълваш кратката онлайн форма, с което си създаваш и клиентски профил, който трябва да активираш след пускане на първата си заявка. Всяко следващо заявление за заем изпращаш през профила си само с няколко клика или по телефон. При активиран профил, вече можеш да заявяваш до 1 000 лева;
  • Получаваш отговор на момента**. След одобрение, ще получиш парите по банков път, в брой на каса на EasyPay или по Credissimo карта;

Важно! Изпращането на заявление за заем Credissimo до заплата е безплатно и необвързващо. След одобрение можеш да се откажеш от усвояването на заема. За заявяване на суми над 1 000 лева е необходимо да имаш активиран клиентски профил.

Можеш да върнеш заем или да платиш вноски по кредит по най-удобния за теб начин:

*Ако плащаш на касите на EasyPay, е необходимо да предоставиш твоята лична карта.

Виж повече за начините на плащане

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти. Ако на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти с първоначално заявения период на изплащане.

Пример: Ако си взел заем с период на изплащане 30 дни, а на 30-ия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти за нови 30 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.

За да заявиш заем Credissimo до заплата над 800 лева е необходимо да имаш активиран клиентски профил. Максималната сума за първо заявление е до 800 лева. Можеш да активираш своя персонален клиентски профил след подаване на твоето първо заявление за заем от Credissimo. 

При предсрочно погасяване не се начисляват никакви допълнителни такси или комисионни.

Съгласно т.VIII.4.3. от Общите условия за предоставяне на кредити на Кредисимо ЕАД, преди предсрочно частично или пълно погасяване, задължително трябва да уведомиш Кредисимо ЕАД чрез молба на хартиен или друг траен носител (имейл или телефон) за намерението си, като посочиш датата и сумата, която желаеш да погасиш. Ние ще изчислим и ще те уведомим за точната сума при пълно предсрочно погасяване към посочената от теб дата, както и ще отбележим и проследим погасяването извън договорения погасителен план.

 

Credissimo до заплата – решение при непредвидено забавяне на месечното ти възнаграждение

Последните години все по-често се случва да изпадаме в ситуацията да имаме спешна нужда от пари в края на месеца. Още по-неприятно е, ако по независещи от нас причини, месечното ни възнаграждение се забави. За съжаление, голяма част от месечните разходи не могат да бъдат отлагани и трябва да бъдат плащани в срок.

Какво е решението на затруднението ни, ако нямаме възможност или не искаме да помолим за пари приятел или близък?

Изход от неприятната ситуацията можеш да намериш с помощта на бързите кредити на Credissimo.

Credissimo до заплата е онлайн заем с максимална сума до 1 000 лева** и срок за изплащане от 15 до 30 дни, а сега вече и до 45 дни само за първи кредит Credissimo до заплата, който може да ти помогне да посрещнеш спокойно разходите си, в случай на забавяне на месечното възнаграждение. Имай предвид, че това е краткосрочно решение на финансови затруднения и е подходящо, ако си сигурен, че в близко бъдеще очакваш приходи.

За да удовлетворим максимално всеки нов клиент на Credissimo до заплата, предоставяме нов по-дълъг безлихвен период до 45 дни за първи кредит. Периодът на револвиране над 30 дни е 35, 40 или 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата. Ако върнеш заема в гратисния период, не дължиш лихва.

Никога не забравяме редовните ни и лоялни клиенти. Специално за вас, всеки 5-и Credissimo до заплата е също с 0% лихва* за период, съответстващ на избрания такъв на револвиране.

Как да заявиш своя бърз кредит без лихва?

Credissimo е насреща в трудните за теб моменти, защото при нас:

Кредит до заплата с възможност за удължаване на периода

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти, ако на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем.

Ако имаш нужда от пари и искаш бързо и лесно да ги получиш, Credissimo до заплата е най-добрият избор за теб.

 

Представителен пример: Взел си 200 лева, с период на изплащане 15 дни. Ако на 15-тия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти за нови 15 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата (200 лева) неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.


* Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 1000 лева и избран период на револвиране до 45 дни за първи кредит Credissimo до заплата и до 30 дни за всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева. Периодът на револвиране над 30 дни е 35, 40 или 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.

** Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo. За заявяване на суми над 800 лева е необходим aктивен клиентски профил.