Коледен наръчник за подаръци

Коледен наръчник за подаръци

Настъпва празничният сезон, който всички очакваме с по-голямо нетърпение от всякога. След последните две динамични години мисълта за повече споделено време със семейството и приятелите, повече усмивки и веселие, както и преоткриването на традициите носи специален заряд.

Но нека не забравяме, че покрай коледните и новогодишни празненства, неразделна част от веселото настроение са именно подаръците, скрити под елхата, поднесени с грижа и внимание.

Знаем колко труден може да бъде изборът на най-подходящия подарък, който да достави истинска радост, а не просто да събира прах в гардероба и да е поредната дрънкулка останала без история.

За да направим процеса още по-лесен и забавен за теб, направихме коледен списък с 15 интересни типажа хора, които вярваме ще припознаеш в своето обкръжение.

gradska-legenda

Градската легенда

Знае всички най-яки партита и събития в града. За него/нея животът минава под светлините на нощния светски живот. Изключително социална и комуникативна личност, отворена към новото и света като цяло. Чудесно попълнение за такъв тип личност би било:

  • Музикална плоча /Все повече на мода се завръщат музикалните плочи, но не говорим само за класическа музика, а и за последните хитове на любимите ти изпълнители/
  • Билет за концерт, филмова премиера, театрална постановка или друго светско събитие
  • Книга – албум с фотографии от най-известните и емблематични концерти


Обратно към всички

Прочети още