close-icon
logo

This website is for our Bulgarian customers.

You can check our corporate page here

Моментално одобрение за твоите моментални нужди

от Credissimo България | 12.09.2018

Моментално одобрение за твоите моментални нужди

Ежедневието на всеки от нас става все по-забързано и динамично, а времето се превръща в най-ценния ни ресурс. В Credissimo осъзнаваме тази тенденция и именно затова от създаването на компанията се стремим да улесняваме и ускоряваме процеса по заявяване и получаване на средства. От 01.09.2018 г., всеки клиент вече ще се възползва от моментално одобрение на молбата си за онлайн заем - без да се налага да чака дори минута, а ще получава отговор на момента*. Водени от стремежа си да сме максимално полезни за всеки наш клиент, първи в България въвеждаме този иновативен модел на обслужване. Нововъведението е продиктувано от желанието ни не само да удовлетворим изцяло моментните потребителски очаквания, но и да предвидим и бъдещите нужди на клиентите ни. Създаваме революционни методи, за да съкратим максимално времето за обработка на заявленията за кредит и най-вече да подобрим качеството на предлаганите услуги.
 

Всяко постъпило заявление за заем вече преминава през изцяло автоматизирано скориране от бот с цел максимално бързо и точно изчисляване на кредитоспособността на клиента в реално време. Алгоритъмът самостоятелно за секунди оценява социодемографската информация, подадена от клиента в заявлението му за кредит, както и извлича допълнителната информацията от всички необходими регистри като НОИ, ЦКР, МВР и тн. Също така успоредно взима предвид и историческите данни за предишните кредити на клиента към Кредисимо ЕАД като на тяхна база прави и анализ на потенциалното бъдещо поведение на клиента.
 

В случай, че клиентът е нов за компанията, на база на статистически матрици и поведенчески модели, базирани на огромния масив от събрани данни за поведението на всички потребители на компанията през над 10 годишната й история, роботът прогнозира вероятното му поведение и доколко рисков е той с над 99% точност.
 

Ботът се самообучава ежедневно на база на съвкупността от исторически събраните данни, с цел да се самоусъвършенства и прогнозира все по-точно бъдещото поведение на клиентите.
 

Плюсовете за потребителите са, че получават напълно безпристрастна и независима от човешка намеса автоматизирана услуга, която веднага след получаване на заявлението, вече е готова със становището.
 

Чрез постоянните нововъведения, целим да изпреварваме очакванията на клиентите, като надграждаме постоянно обслужването и предоставяните услуги.  Вътрешните ни проучвания затвърждават това, като 98% от клиентите ни споделят, че според тях процесът по кандидатстване за онлайн кредит е изключително бърз, а 85% оценяват цялостното ни обслужване като „Отлично“.

*Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.

Прочети още

15 музея, които си заслужава да посетиш
15 музея, които си заслужава да посетиш

От Восъчните фигури във Велико Търново до Лувъра и Ермитажа. Представяме ти 15 музея, които си заслужава да посетиш

15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота
15 неща, които да опиташ поне веднъж в живота

Някога хрумвала ли ти е мисълта “Какво ли е да направиш нещо, просто защото ти харесва?”

Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...
Започваш първата си работа? Ето как да похарчиш заплатата...

Съвети за това как да се научиш да спестяваш в началото на кариерата си.