Оранжевото е новото черно с 20% отстъпка от лихвата за всеки кредит 'Credissimo плюс' през уикендите на месец юли

Оранжевото е новото черно с 20% отстъпка от лихвата за всеки кредит 'Credissimo плюс' през уикендите на месец юли

Лятото дойде, а моментите, в които се нуждаеш от допълнителни средства за твоите приключения или непредвидени разходи са все повече. Да си останеш вкъщи или отново да чакаш следваща заплата? Стига глупости!

Това лято оранжевото ще бъде новото черно!

Знаем, че често се случват моменти, в които имаме спешна нужда от пари, в резултат на забавено изплащане на месечно възнаграждение, непредвидени разходи, провокирани от форсмажорни обстоятелства и/или други поводи и причини, изискващи краткосрочно финансиране.

Възползвай се сега от специалното предложение на Credissimo и вземи своя кредит с 20% отстъпка от лихвата за целия период на кредита, ако кандидатстваш и сключиш договор за кредит от кредитния продукт 'Credissimo плюс' през някоя от следните дати:

  • 1 юли 2017 г. – 2 юли 2017 г.
  • 8 юли 2017 г. – 9 юли 2017 г.
  • 15 юли 2017 г.– 16 юли 2017 г.
  • 22 юли 2017 г. - 23 юли 2017 г.
  • 29 юли 2017 г. - 30 юли 2017 г.

Единственото, което е необходимо е да въведеш промо код: ORANGE в полето „Имам промо код“ при попълване на заявлението ти за кредит.

Промо код ORANGE отключва автоматично отстъпка от 20% от лихвата, която ще бъде приложима за целия период на заявения от теб кредит 'Credissimo плюс' и отразена в сключения договор за заем и приложения към него.

Промоцията важи само за кредитния продукт на Credissimo – 'Credissimo плюс'. Клиентите могат да използват промо код ORANGE през посочените по-горе дати при заявяване на суми от 200 до 2 500 лв.

Окончателните параметри на кредита, съгласно действащото законодателство, ще бъдат предоставени при кандидатстване за кредит. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия за предоставяне на кредити и вътрешни правила на „Кредисимо“ АД.

Как да се възползваш от предложението ни „Оранжеви уикенди“?

  • Влез на Credissimo.bg, на мобилната апликация Credissimo или използвай нашия автоматизиран чатбот във Facebook Mеssenger, достъпен на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/credissimo.bg или заяви на телефон: 0700 12 012;
  • Избери креднитния продукт Credissimo плюс, сумата, която ти е необходима, срока, в който желаеш да върнеш парите и въведи необходимата информация в останалите полета в заявлението;
  • Въведи промо код: ORANGE на указаното за това място в заявлението;
  • Избери най-удобния за теб начин да получиш сумата;
  • Изпрати онлайн заявлението и изчакай не повече от седем минути за становище;

Не пропускайте да се възползвате от специалното ни предложение и не оставяйте лятото да ви посрещне неподготвени!



Обратно към всички

Прочети още