Кредисимо АД пуска нова емисия акции в размер на 2.5 милиона лева

от Кредисимо АД | 28.10.2014
Вземи пари сега

В подкрепа на своето устойчиво развитие, Кредисимо АД пуска нова емисия акции в размер на 2.5 млн.лв. Решението бе взето на редовното общо събрание на съвета на акционерите проведено на 23.09.2014. С това решение дружеството увеличи своя капитал от досегашните 2.5 млн. лв. на 5 млн. лв. Решението бе прието единодушно.

Акциите ще се търгуват на Българската Фондова Борса от 24.10.2014 година. ISIN кодът на емисията е BG1100075073. Акциите са обикновени поименни, безналични и с право на глас. Стойността на една акция е 1 лев.

Кредисимо АД е листнато на Българската Фондова Борса от 07.05.2014, когато дружеството емитира първия си пакет акции на стойност 2.5 млн. лв. Кредисимо АД е първото и за сега единствено публично дружество от сектора на небанковите финансови институции.Прочети още

Животът често е отчайващо несправедлив. Току си взел заплата, минали са няколко дни, а ти се чудиш къде са се изпарили средствата за цял месец?
Ако си мислите, че става въпрос за някой Трифон, който е бил от зарязан от някого – не е вярно. Трифон Зарезан е празник, смеска между православната традиция и народните обичаи
Бързите кредити са чудесен съвременен инструмент за разрешаване на краткосрочни финансови въпроси. Почти няма човек, който да не е бил изправян пред...

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.