Кредисимо АД пуска нова емисия акции в размер на 2.5 милиона лева

Вземи пари сега

В подкрепа на своето устойчиво развитие, Кредисимо АД пуска нова емисия акции в размер на 2.5 млн.лв. Решението бе взето на редовното общо събрание на съвета на акционерите проведено на 23.09.2014. С това решение дружеството увеличи своя капитал от досегашните 2.5 млн. лв. на 5 млн. лв. Решението бе прието единодушно.

Акциите ще се търгуват на Българската Фондова Борса от 24.10.2014 година. ISIN кодът на емисията е BG1100075073. Акциите са обикновени поименни, безналични и с право на глас. Стойността на една акция е 1 лев.

Кредисимо АД е листнато на Българската Фондова Борса от 07.05.2014, когато дружеството емитира първия си пакет акции на стойност 2.5 млн. лв. Кредисимо АД е първото и за сега единствено публично дружество от сектора на небанковите финансови институции.Прочети още

Помните ли онези гирлянди, направени от кръгчета гланцова хартия, които и днешните деца все още сглобяват в детската градина?
Какво? Не сте чували за Cyber Monday (Сайбър Мъндей или Кибер Понеделник)? Тогава четете внимателно, защото ще ви хареса.
Проучване показва, че около една трета от хората в България не се възползват от грандиозните намаления на Черен Петък поради финансови причини

С използването на сайта за бързи кредити credissimo.bg приемаш употребата на 'бисквитки' от наша страна. С тях ние подобряваме качеството на услугите си.

С попълването на email и телефон, декларираш, че си съгласен Кредисимо АД да изпраща съобщения на попълнените от теб данни в сайта.